Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    04. Veljača 2021. 18:26

Martina,jebes mi sve ako je ovo evaporacijska jer uopce ne lici na to! Aj ti jedan jutarnji napravi lijepo 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻

annboleyn
    04. Veljača 2021. 18:39

🦋Anitram1982🦋Evo jos slika

Wow, ovo bas dobro izgleda 😍🤞🤞

👩🏻‍🦰 39, 🧔🏻36
    Ja: amh 1,53 ng/ml (ponovljeni nakon 2 sedmice 0,6) fsh 12,9, mthfr i pai mutacije, hipertenzija
    MM: odstranjen testis zbog tumora, nakon operacije radioth., oligozoospermia
    Kariogrami: uredni
    Trudimo se od 2.2018.
    6.2018. missed ab 8GN, kiretaza 💔
    02/2022 💔 12GN
    1.IVF 6/22 Femara, Gonal F (2175), Cetrotide, Ovitrelle, 3🥚, 1🐧 bez tranfera (los PGT-A)
    2.IVF 01/24: Femara, Menopur 300 (16 dana), Cetrotide, 2xDecapeptyl, 7 🥚, 5 oplodjenih, 2 🐧 FET 30.03., dolazi curica ❤️

04. Veljača 2021. 18:41

Ode Martina la papa na jesenske 🤩🤩🤩🤩🥳🥳🥳🥳🙈

Pokloncic13
    04. Veljača 2021. 18:45

A kad se pisa,nek teče 🤣🤣

Martina ovo tvoje izgleda prebrutalno i puuuno daleko od evaporacijske tak da znaš ❤️
    Sanjarka kaj se kod tebe nazire? 😍

👱‍♀️ 33
    🧔🏽 34 zdrav ko dren
    👦 sinko (2017)
    👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
    Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
    ➕4.3.🌈💖
    6.11. Baby girl 💖

url=https://lilypie.com]

04. Veljača 2021. 18:48

Pokloncic i kod tebe vidim sjenu🤭 koliko ti je osjetljiv test?

Sanjarka88
    04. Veljača 2021. 18:48

Pokloncic13

A kad se pisa,nek teče 🤣🤣

Martinaovo tvoje izgleda prebrutalno i puuuno daleko od evaporacijske tak da znaš ❤️
    Sanjarka kaj se kod tebe nazire? 😍

Ti imas sjenu vidljivu iz aviona 😁🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻 daj nek to potamni 🙏

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    04. Veljača 2021. 18:49

Martina ma kakva vrazja evaporacijska??
    Molim te da veceras umocis sta god znas u urin 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

🌈Wonderer🌞
    04. Veljača 2021. 18:50

Pozdrav cure, na ovaj forum sam nabasala u 12. mj. trazeci po googlu informacije kako do majcinstva :). Naime, sad smo u 3. ciklusu/mjesecu pokusavanja, mene je zivotni ritam do nedavno usmjerio vise poslu a manje privatnom zivotu. 
    Da skratim, od tada vas citam i puno sam novih stvari naucila, tako da sam u ovom ciklusu i ja krenula s mjerenjem bazalne temp i trakicama nakon 2 ciklusa uzaludnih pokusaja plodnim danima. 
    U Mullera sam kupila onih 10 digitalnih za prvu ruku. 
    E sad, danas mi je 12. dc i situacija je sljedeca: trakice koristila zadnja 3 dana predvecer, u utorak nijansa skoro kao ona za testiranje ispravnosti, jucer nijansa jos jaca, danas odjednom puno slabija. 
    Međutim, temperatura u utorak 36.2, jucer 36.4, jutros opet 36.2. Postoji li mogucnost da sam imala raniju ovulaciju (kako su trakice ukazivale) a bez kontinuiteta porasta temp? Iscjedak suh pa danas "slinav", ali jako malo dobacilo do veša, probadanje zadnjih dana da, ali ne posebno cesto/bolno. Totalno sam zbunjena...
    I da, odradili jutarnje skakutanje jucer i danas, nadam se i sutra.
    Unaprijed zahvaljujem na pomoci i isprika na duzem postu, ujedno i cestitke curama koje su dobile +, a ostalima sve naj i da ga sto prije ugledaju :).

🙋‍♀️35, pokusavamo od 12/20
    Ciklusi uredni (26-28 dana)
    11/20 uzv + papa ✅, 03/21 bris ✅, 03/21 spolni hormini 🤨
    od 12/20 folna ili prenatal
    01/21-06/21; ⏸ ...- LH trakice + bbt
    03/21-06/21; ⏸; 08/21- crvena maca
    05/21-07/21; ⏸; 09/21- Ubiquinol 200 mg

Sanjarka88
    04. Veljača 2021. 18:51

SAYURI

🦋Anitram1982🦋

SAYURI

Hopeforyou

SAYURI

Juhhuuu evo ga…
    https://ibb.co/dJ7fHbn

Bas ih je lijepo vidjeti…sinoc smo se seksali ( na podu balkona), i veceras cemo, i sutra navece i prekosutra navece to bi trebalo biti dovoljno jelda? 🤔

Sayuri ako od toliko javnog seksa ne ostanes u drugom stanju evo ne znam onda! Samo stopama macaka ovaj mjesec 💪🏻💪🏻💪🏻😁 pikcine samo takve,navali! 😄

Aahh mrak je bio niiw niko vidio, i da jest bas me briga🤣
    Budemo vidjeli, znate mene, ja pocinjem piskiti Hcg 7dpo, imam spremne First responsere ovaj put..🤭

Hahaha odlicno 👏👏👏👏 cekamo…a mislim da bi kad odakcijate planirano mogli onda jos jednom za svaki slucaj 🤣🤣🤣🤣

Ma ne mogu vala, dosta sedmica dan za dan zaredom🥴 Necu da vidim cunu barem 10 dana…🤭

😂😂😂😂😂😂😂
    Bome balkon hahhahaha, odlicni ste 😁😁😁
    Pik ipo, sretno 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻

04. Veljača 2021. 18:52

Pokloncicuuuu 🍀🍀🤞🏻🤞🏻 

https://ibb.co/L1Tqchx

Daj Boze da je maraton upalio 🤭🤭🤭

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.