Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DajanaT2106
    04. Veljača 2021. 08:08

Anchy_23 🌈

dajana bas mi je zao..ali mozda vec sljedeci mjesec bude vas

Daa i ja se nadam 😃

🙋‍♂️25 🙋‍♀️26
    🤵👰 21.6.2019. ❤️
    Pokusavamo od 06/19
    Pila prah Clavella premium 18.11.20.-5.12.20.
    Trenutno pijem D3 2000 💊 ➖
    Macina trava kapi i vaginalete (Pahuljica cosmetica)
    Folna
    🧔 Spermio - 21.5.21' 🍬🔝 😁

Anchy_23 🌈 🌸
    04. Veljača 2021. 08:13

Sayuri biti ce pikic! samo akcija

04. Veljača 2021. 08:13

Lucky dobar savjet,ako ikada izgubim svoje primjenit cu tvoju metodu,mene sestre zicaju da im malo dam svojih da popune svoje kosarice onda znas 😂😂😂 sinoc sam satrana legla u krevet i muz me dosao pozdravit,zapalio je cigaretu,ja sam samo krenula navlaciti deku preko nosa,dok mi nije zeludac zavrsio u grlu i istjerala sam ga van. Mislio je da se zajebavam da mi smrdi dim 🤣 ne znam jel i to moze bit simptom. I jucer sam opet pukla iz cistog mira i rekla mu u facu da je budala sto u ove 3 godine braka nisam NIKADA. Nisam normalna nikako 🤦‍♀️😂

BAJOMA
    04. Veljača 2021. 08:18

DajanaT2106

Jutro cure moje 🥰 hvala na sreci 😃 ali jasno se vidi da nema nista 🙈
    https://ibb.co/yWzJFGx
    Vise srece drugi put 😃

Ja ti vidim sjenu

BAJOMA
    04. Veljača 2021. 08:20

Hope vidim ti sjenu

04. Veljača 2021. 08:23

BAJO1

Hope vidim ti sjenu

Ok,onda znaci da ne umisljam. Cini mi se jaca nego prije 2 dana,ne moram se ni truditi vidjet ju al me muci sto je i dalje jakoo slabasna,e sad ne znam jel to do testa sto je 25 ili nesto drugo...u svakom slucaju vidjet cemo do ponedjeljka sto ce bitii

04. Veljača 2021. 08:29

Hopeforyou

BAJO1

Hope vidim ti sjenu

Ok,onda znaci da ne umisljam. Cini mi se jaca nego prije 2 dana,ne moram se ni truditi vidjet ju al me muci sto je i dalje jakoo slabasna,e sad ne znam jel to do testa sto je 25 ili nesto drugo…u svakom slucaju vidjet cemo do ponedjeljka sto ce bitii

Pa ako je ovo test od 25 onda je to zapravo jako dobra sjena, pogotovo jos ako je tek 11 dpo. Takva sjena bude na kinezima osjetljivosti 10 😄 sad jos treba izdrzat do ponedjeljka, to je najteze 😅

Sanjarka88
    04. Veljača 2021. 08:29

SAYURI

Jutro curke…

Zao mi je zbog minusa, ima jos vremena 🤞🤞
    Moje Lh jutros..cini mi se da se roza danas ponasa pristojnije, prati ekipu…
    https://ibb.co/zmVg6Ch

Pa rekoh ti 
    CB pokazuje ranije ali ne znaci da ce o prije nego roza pokaze 
    Danas je to pik 👍🏻

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Tommyfame
    04. Veljača 2021. 08:42

BAJO1

DajanaT2106

Jutro cure moje 🥰 hvala na sreci 😃 ali jasno se vidi da nema nista 🙈
    https://ibb.co/yWzJFGx
    Vise srece drugi put 😃

Ja ti vidim sjenu

Naravnoooo da je vidis 😒 

Iako imam dobar vid,ja je nažalost ne vidim 😔

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
    06/25 počeli raditi na no.2 💫

*A goal without a plan is just a wish

04. Veljača 2021. 08:42

Cana95

Hopeforyou

BAJO1

Hope vidim ti sjenu

Ok,onda znaci da ne umisljam. Cini mi se jaca nego prije 2 dana,ne moram se ni truditi vidjet ju al me muci sto je i dalje jakoo slabasna,e sad ne znam jel to do testa sto je 25 ili nesto drugo…u svakom slucaju vidjet cemo do ponedjeljka sto ce bitii

Pa ako je ovo test od 25 onda je to zapravo jako dobra sjena, pogotovo jos ako je tek 11 dpo. Takva sjena bude na kinezima osjetljivosti 10 😄 sad jos treba izdrzat do ponedjeljka, to je najteze 😅

Ma da,jos sam isla citat i vidla da pise 25 reko ok,ako je prije 2 dana bila jedva vidljiva crtica,kak ce onda bit danas,ne mozes biti puno veca razlika. Doduse ne moram trazit crticu danas al ono,svejedno slabija. Pokusat cu se suzdrzat do ponedjeljka 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.