Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    04. Veljača 2021. 11:22

Da ne skrolam sad vidla unazad vidla sam da je nekom lh dosta tamna. Pa navijam za testic veceras 🤞🤞🤞🤞🤞

04. Veljača 2021. 11:24

A meni danas jutarnja tempica osla ful gore. Cak na 37. 🥴

Pokloncic13
    04. Veljača 2021. 11:26

Mislim da sam negdje pročitala da spermicima treba 3 min nakon odnosa da dođu za tu fazu gdje treba,ispravite me ako griješim? 🙊

👱‍♀️ 33
    🧔🏽 34 zdrav ko dren
    👦 sinko (2017)
    👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
    Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
    ➕4.3.🌈💖
    6.11. Baby girl 💖

url=https://lilypie.com]

04. Veljača 2021. 11:26

🦋Anitram1982🦋

A meni danas jutarnja tempica osla ful gore. Cak na 37. 🥴

Drzimo figeeee 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻 Jedva cekam tvoj testic veceras ☺️☺️☺️ I hvala na drzanju figa i ja se nadam da je to to,da je kraj biokemijskim 🤭🙈

Pokloncic13
    04. Veljača 2021. 11:27

Martina oprosti ak sam zaboravila,jel i ti piskis večeras hcg? Jer ti je tempica prekrasna..😩

👱‍♀️ 33
    🧔🏽 34 zdrav ko dren
    👦 sinko (2017)
    👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
    ➕4.3.🌈💖
    6.11. Baby girl 💖

Pokloncic13
    04. Veljača 2021. 11:27

Krivi smajlić sorry ovo je trebalo ic 😍

👱‍♀️ 33
    🧔🏽 34 zdrav ko dren
    👦 sinko (2017)
    ➕4.3.🌈💖
    6.11. Baby girl 💖

04. Veljača 2021. 11:28

Pokloncic13

Mislim da sam negdje pročitala da spermicima treba 3 min nakon odnosa da dođu za tu fazu gdje treba,ispravite me ako griješim? 🙊

E vremenski ne znam,ali sam citala da je upravo sluz znak da treba imati odnose jer ostanu zarobljeni u toj sluzi dok se jajasce izbaci van,zato rade sacekusu jer su znatno sporiji kad budu u sluzi toj. Plivaju oni ali dosta sporije,zato je tajming za odnose i bitan,pa ocito nema smisla nakon O imati odnose iako u najboljem slucaju jajasce ima zivotni vijek 24h a imaju jaaaako velik put za proc kolko se nama god to kratko cinilo 😂😂

Antonela122🐘🌠
    04. Veljača 2021. 11:30

Jedno pitance da vas pitam? Jeli koja od vas u jednom mjesecu ulovila ikad dva pika? Mislim ja jedva jedan ulovim ali me zanima kolko je to moguce odnosno cesto ili rijetko? Jer nakon pika prestanete s testiranjem ili nastavite jos malo?

-imam operaciju za 2 godine zbog koje necu vise moci imat dijece pa se prije toga borimo za jos jednu bebu
    Pokusavamo od 5mj 2020
    04mj. 2021+++
    Dosla nam je curica u 12.mj😍😍

Sanjarka88
    04. Veljača 2021. 11:31

🦋Anitram1982🦋

Sanjarka88 🐰

Ma i ja sam inace tog misljenja
    Al nije ni poza bila neka a i stvarno je izaslo iz mene hrpa toga kao nikad 😅
    Ili se samo tjesim haha 😅

Ma ne…oni odu tam di trebaju bez brige.👍 A ono sto je izaslo to je normalno. Ima super video o tom na youtubu.

Ma znam
    Fantaziram u zadnje vrijeme oko svega 🙄
    A prije me nista nije mucilo, gle cuda 3 puta trudna bila 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    04. Veljača 2021. 11:35

Martina divna tempica 🥰🥰🥰
    Ja stvarno kod tebe veceras ocekujem sjenu 🤩

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.