Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tina25
    04. Veljača 2021. 08:43

Lucky🍀

Sanjarka i ja si mislim da ce to kroz dan, dva ipak posvijetlit, jer jucer sam jos smedarila pomalo, realno prerano je za ista pogotovo kod mene.
    Sayuri eto bit ce to pikcina do kraja dana 🤞🏻🤞🏻🤞🏻
    A znate sta sam kod sebe primjetila, otkad pijem ovu aqua feminu cicke mi rastu 🤭 ozbiljno…. Evo taman 2 mjeseca prosla, prvu bocicu zavrsila, dva ciklusa mi prosla s njom i inace nakon O cice ni nemam, ko daska sam doslovno, a prosli ciklus nakon O su se samo nesto malo smanjile, pa se jos vise povecale sa zadnjom O i evo M prosla, ja ih jutros promatram i mislim si ides 😂😂😂 sad konacno ko normalna zena popunim svoju jedinicu kosaricu 😂😂😂😂😂 znaci ako zelite vece cicke pijte aqua feminu 🤷🏻‍♀️

Ja sam popila cijelu bočicu, isto u dva ciklusa...i ne znam jesu ista ostale punije haahha...sada su pune jer čekam gospođu, pa cu bas pogledati kad dođe...da potvrdim tvoju teoriju 😁😁

👧 - 25
    🧔🏻 - 32
    Nezaštićeni odnosi - 2018
    Papa - 8mj ✔
    Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔

Pokloncic13
    04. Veljača 2021. 08:57

Jutro ženskice moje! Ja uopće nebi bila tužna na vašem mjestu jer ko prvo ja na svima svima vidim sjenu! 
    Uostalom to je do ponedjeljka kmica,a ne crta! 
    I uz te vaše simptome to zvuci bruka!🙏😇
    Sanjarka takvu rozu i ja kombiniram s wondfo,al tek ću oko 11,nisam se ujutro sjetila 🙊
    Mene od kako sam se probudila boli trbuh dolje i to dosta.
    Nekak mi je prerano za PMS grčeve..
    I jučer navečer došao muž s roštilja i podrigne mi se u sobi po ćevapima 🤢😩
    Znaci zeludac mi se okrenuo šesnaest puta.
    Realno,okrenuo bi se bila ja trudna ili ne na ćevape 🤣

👱‍♀️ 33
    🧔🏽 34 zdrav ko dren
    👦 sinko (2017)
    👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
    Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
    ➕4.3.🌈💖
    6.11. Baby girl 💖

url=https://lilypie.com]

Sanjarka88
    04. Veljača 2021. 09:01

Poklončić lajkam vec menga grceve i to na 7dpo
    Wow 🤩🤩🤩🤩 i pad tempice
    Moglo bi biti nestooo 🤩
    Od wondfo sam odustala, stalno mi je jaka crta a to me živcira 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

💎 💌Doris-S 🌠🐇
    04. Veljača 2021. 09:02

Sanjarka88 🐰

Lh

https://ibb.co/1dtRBhc

Sanjarka i tvoja se lijepo vidi, držim fige za 

29 god Pokušavamo od 6/2020
    Ciklusi 30-36 dana
    16.7.- ureaplazma - terapija doksicilin i muž i ja
    16.8. - ponavljanje briseva
    Nalaz briseva - uredan🥳🥳
    22.11.2021. +
    Krajem srpnja nam stiže prva mrvica.

tina25
    04. Veljača 2021. 09:03

Lucky🍀

tina25

Lucky🍀

Sanjarka i ja si mislim da ce to kroz dan, dva ipak posvijetlit, jer jucer sam jos smedarila pomalo, realno prerano je za ista pogotovo kod mene.
    Sayuri eto bit ce to pikcina do kraja dana 🤞🏻🤞🏻🤞🏻
    A znate sta sam kod sebe primjetila, otkad pijem ovu aqua feminu cicke mi rastu 🤭 ozbiljno…. Evo taman 2 mjeseca prosla, prvu bocicu zavrsila, dva ciklusa mi prosla s njom i inace nakon O cice ni nemam, ko daska sam doslovno, a prosli ciklus nakon O su se samo nesto malo smanjile, pa se jos vise povecale sa zadnjom O i evo M prosla, ja ih jutros promatram i mislim si ides 😂😂😂 sad konacno ko normalna zena popunim svoju jedinicu kosaricu 😂😂😂😂😂 znaci ako zelite vece cicke pijte aqua feminu 🤷🏻‍♀️

Ja sam popila cijelu bočicu, isto u dva ciklusa…i ne znam jesu ista ostale punije haahha…sada su pune jer čekam gospođu, pa cu bas pogledati kad dođe…da potvrdim tvoju teoriju 😁😁

Eto majke mi moje da su zadnja dva ciklusa veće, ako se kod ikoga primjeti to je kod mene 😂😂

Nemam ni ja nešto velike, drugo slovo abecede 😂😂 ali možda je to zbog kao balansiranja  estrogena i progesterona....što i piše da bočici...ali bas cu pogledati kada gospođa dođe 

👧 - 25
    🧔🏻 - 32
    Nezaštićeni odnosi - 2018
    Papa - 8mj ✔
    Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔

Pokloncic13
    04. Veljača 2021. 09:09

Meni svaki ciklus tempica padne između 5 i 8 dana nakon O 🤣
    A kaj se tiče popunjenosti cica,ja sam to riješila uz pomoć kirurga svemogućeg 😎

👱‍♀️ 33
    🧔🏽 34 zdrav ko dren
    👦 sinko (2017)
    👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
    ➕4.3.🌈💖
    6.11. Baby girl 💖

• tratincica2309
    04. Veljača 2021. 09:15

SAYURI

Jutro curke…

Zao mi je zbog minusa, ima jos vremena 🤞🤞
    Moje Lh jutros..cini mi se da se roza danas ponasa pristojnije, prati ekipu…
    https://ibb.co/zmVg6Ch

Jutrooo,

Sayuri ja isto koristim cb,al ja nakon sta mi pokaze 😊 prstanem testirat se jer kao onda slijede 2 najplodnjja dana..ako sam dobro popratila tebi se pokazao 😊 2 dana za redom? Dali mislis da trebam nastavit i kad mi da pozitivan rezultat?

Ugodan dan, i sretno svim curama 🥰🥰

Sanjarka88
    04. Veljača 2021. 09:35

Pokloncic13

Meni svaki ciklus tempica padne između 5 i 8 dana nakon O 🤣
    A kaj se tiče popunjenosti cica,ja sam to riješila uz pomoć kirurga svemogućeg 😎

Sigurna sam da nemas menga grceve u tom periodu 😎
    Ohoooo netko ima lipe cice 😁

Sanjarka88
    04. Veljača 2021. 09:52

Lucky🍀

Poklončić ja se nekako još uvijek nadam da ću konačno dobit cice kad budem trudna i da ću ih onda imat do kraja života

Ja sam ih izgubila nakon trudnoce 😁
    Mislim i dalje imam slabu četvorku, al imala sam brutalne prije 
    Ono prvo uđu cice pa ja 😂

Pokloncic13
    04. Veljača 2021. 09:56

Ja sam bila jad i bijeda s dva zireka,ali su tak brutalno napravljene ove da mi muž ni pol godine veze nije ništa skužio 🤣🤣
    Sad sam puna trojka,onak naturale,ni familija mi nezna da ih imam,ali planiram pojačati to na četvorku kad i ako završim sa svojim majčinskim pothvatima 😅

👱‍♀️ 33
    🧔🏽 34 zdrav ko dren
    👦 sinko (2017)
    ➕4.3.🌈💖
    6.11. Baby girl 💖

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.