Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pokloncic13
    04. Veljača 2021. 10:03

Nisam vise mogla trpit

Evo wondfo je posvijetlio,roza lh skromno pojačala..
    Kaj da roknem ujutro jedan hcg? 🙊🤣

👱‍♀️ 33
    🧔🏽 34 zdrav ko dren
    👦 sinko (2017)
    👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
    Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
    ➕4.3.🌈💖
    6.11. Baby girl 💖

url=https://lilypie.com]

maki994
    04. Veljača 2021. 10:15

Hej curke. Nisam vam se javljala kod me je haos sestra mi se seli pa smo svaki dan kod nje pomazemo. Uglavnom danas sam bila kod ginekologinje i napisala mi je uputnicu za HSG 😣 i muzu za spermio opet. Znala sam da me to ceka ali sam se uvijek potajno nadala da ce se desiti cudo i da necu morati. Tako da ako nam se ne posreci ovaj mjesec onda slijedi to jer nema smisla vise cekati. Uskoro ce i ovulacija nadam se pa cemo dati sve od sebe i ovaj mjesec. Curke koje piske uskoro svu srecu zelim ❤️

👩🏻‍💼26god ( blagi PCOS )
    👨🏻‍💼30god (sve uredno)
    👫🏻3 godine braka
    🦋pokusavamo od 02/2019
    04.03. HSG🤞

Sanjarka88
    04. Veljača 2021. 10:21

Pokloncic13

Nisam vise mogla trpit

Evo wondfo je posvijetlio,roza lh skromno pojačala..
    Kaj da roknem ujutro jedan hcg? 🙊🤣

Naravno da hoces 😎

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    04. Veljača 2021. 10:22

maki994

Hej curke. Nisam vam se javljala kod me je haos sestra mi se seli pa smo svaki dan kod nje pomazemo. Uglavnom danas sam bila kod ginekologinje i napisala mi je uputnicu za HSG 😣 i muzu za spermio opet. Znala sam da me to ceka ali sam se uvijek potajno nadala da ce se desiti cudo i da necu morati. Tako da ako nam se ne posreci ovaj mjesec onda slijedi to jer nema smisla vise cekati. Uskoro ce i ovulacija nadam se pa cemo dati sve od sebe i ovaj mjesec. Curke koje piske uskoro svu srecu zelim ❤️

Sretno 🤗

Pokloncic13
    04. Veljača 2021. 10:39

Sanjarka ti večeras imaš dejt s hcg? Boze kak ti mantram sjenu ❤️🙏

👱‍♀️ 33
    🧔🏽 34 zdrav ko dren
    👦 sinko (2017)
    👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
    Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
    ➕4.3.🌈💖
    6.11. Baby girl 💖

url=https://lilypie.com]

Sanjarka88
    04. Veljača 2021. 10:46

Pokloncic13

Imam da, dejt 🥂 hehehe
    Ne nadam se nicemu. Prvo rano je pak, drugo bojim se da je i ovaj ciklus jedno veliko nista  😬
    Znala sam da je sva sperma iscurila iz mene u onom trcanju odmah na posao 🙃

04. Veljača 2021. 11:04

Sanjarka88 🐰

Pokloncic13

Imam da, dejt 🥂 hehehe
    Ne nadam se nicemu. Prvo rano je pak, drugo bojim se da je i ovaj ciklus jedno veliko nista 😬
    Znala sam da je sva sperma iscurila iz mene u onom trcanju odmah na posao 🙃

Drzim fige da se pojavi sjenica 🤞🏻 Ja si bas sad razmisljam kako smo muz i ja samo dan prije O i na sami dan O imali odnose 2 puta u danu pa si mislim jel moguce da je mozda to bilo uspjesno,ako se odluci zadrzati po cetvrti put 🤔🤭🙈 ali mislim da su spermici puuuno brzi od tebe dok ustanes i da se stignu probiti gdje zele ☺️🤞🏻🤞🏻

Sanjarka88
    04. Veljača 2021. 11:15

Ma i ja sam inace tog misljenja
    Al nije ni poza bila neka a i stvarno je izaslo iz mene hrpa toga kao nikad 😅
    Ili se samo tjesim haha 😅

04. Veljača 2021. 11:20

Hopeforyou onak na prvu kad sam otvorila stranicu sa tvojim testom sa vidla slabu liniju. Pa sam se zagledala pa ju nisam vidla. Onda sam ponovno onak otvorila i opet vidla. Tak da drzim 🤞🤞

04. Veljača 2021. 11:21

Sanjarka88 🐰

Ma i ja sam inace tog misljenja
    Al nije ni poza bila neka a i stvarno je izaslo iz mene hrpa toga kao nikad 😅
    Ili se samo tjesim haha 😅

Ma ne...oni odu tam di trebaju bez brige.👍 A ono sto je izaslo to je normalno.  Ima super video o tom na youtubu. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.