Nisam vise mogla trpit
Evo wondfo je posvijetlio,roza lh skromno pojačala..
Kaj da roknem ujutro jedan hcg? 🙊🤣
👱♀️ 33
🧔🏽 34 zdrav ko dren
👦 sinko (2017)
👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
➕4.3.🌈💖
6.11. Baby girl 💖
url=https://lilypie.com]
Hej curke. Nisam vam se javljala kod me je haos sestra mi se seli pa smo svaki dan kod nje pomazemo. Uglavnom danas sam bila kod ginekologinje i napisala mi je uputnicu za HSG 😣 i muzu za spermio opet. Znala sam da me to ceka ali sam se uvijek potajno nadala da ce se desiti cudo i da necu morati. Tako da ako nam se ne posreci ovaj mjesec onda slijedi to jer nema smisla vise cekati. Uskoro ce i ovulacija nadam se pa cemo dati sve od sebe i ovaj mjesec. Curke koje piske uskoro svu srecu zelim ❤️
👩🏻💼26god ( blagi PCOS )
👨🏻💼30god (sve uredno)
👫🏻3 godine braka
🦋pokusavamo od 02/2019
04.03. HSG🤞
Nisam vise mogla trpit
Evo wondfo je posvijetlio,roza lh skromno pojačala..
Kaj da roknem ujutro jedan hcg? 🙊🤣
Naravno da hoces 😎
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Hej curke. Nisam vam se javljala kod me je haos sestra mi se seli pa smo svaki dan kod nje pomazemo. Uglavnom danas sam bila kod ginekologinje i napisala mi je uputnicu za HSG 😣 i muzu za spermio opet. Znala sam da me to ceka ali sam se uvijek potajno nadala da ce se desiti cudo i da necu morati. Tako da ako nam se ne posreci ovaj mjesec onda slijedi to jer nema smisla vise cekati. Uskoro ce i ovulacija nadam se pa cemo dati sve od sebe i ovaj mjesec. Curke koje piske uskoro svu srecu zelim ❤️
Sretno 🤗
Sanjarka ti večeras imaš dejt s hcg? Boze kak ti mantram sjenu ❤️🙏
👱♀️ 33
🧔🏽 34 zdrav ko dren
👦 sinko (2017)
👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
➕4.3.🌈💖
6.11. Baby girl 💖
url=https://lilypie.com]
Imam da, dejt 🥂 hehehe
Ne nadam se nicemu. Prvo rano je pak, drugo bojim se da je i ovaj ciklus jedno veliko nista 😬
Znala sam da je sva sperma iscurila iz mene u onom trcanju odmah na posao 🙃
Imam da, dejt 🥂 hehehe
Ne nadam se nicemu. Prvo rano je pak, drugo bojim se da je i ovaj ciklus jedno veliko nista 😬
Znala sam da je sva sperma iscurila iz mene u onom trcanju odmah na posao 🙃
Drzim fige da se pojavi sjenica 🤞🏻 Ja si bas sad razmisljam kako smo muz i ja samo dan prije O i na sami dan O imali odnose 2 puta u danu pa si mislim jel moguce da je mozda to bilo uspjesno,ako se odluci zadrzati po cetvrti put 🤔🤭🙈 ali mislim da su spermici puuuno brzi od tebe dok ustanes i da se stignu probiti gdje zele ☺️🤞🏻🤞🏻
Ma i ja sam inace tog misljenja
Al nije ni poza bila neka a i stvarno je izaslo iz mene hrpa toga kao nikad 😅
Ili se samo tjesim haha 😅
Hopeforyou onak na prvu kad sam otvorila stranicu sa tvojim testom sa vidla slabu liniju. Pa sam se zagledala pa ju nisam vidla. Onda sam ponovno onak otvorila i opet vidla. Tak da drzim 🤞🤞
Ma i ja sam inace tog misljenja
Al nije ni poza bila neka a i stvarno je izaslo iz mene hrpa toga kao nikad 😅
Ili se samo tjesim haha 😅
Ma ne...oni odu tam di trebaju bez brige.👍 A ono sto je izaslo to je normalno. Ima super video o tom na youtubu.
Sortiraj odgovore
Najstariji