https://ibb.co/HTWVDB3
Evp moje lh 🙈
Sutra cu ujutro napraviti test pa cu vidjeti
Glava me je napokon popustila 🙈
🙋♂️25 🙋♀️26
🤵👰 21.6.2019. ❤️
Pokusavamo od 06/19
Pila prah Clavella premium 18.11.20.-5.12.20.
Trenutno pijem D3 2000 💊 ➖
Macina trava kapi i vaginalete (Pahuljica cosmetica)
Folna
🧔 Spermio - 21.5.21' 🍬🔝 😁
Fridayyy pa mislim da se cure ne bi ljutile da ih "savjetujes" jer i jesmo ovdje zbog savjeta…. A ti ako ne trebas savjete ne kuzim zasto citas i pratis toliko po forumima? Meni se bas cini da trazis savjete 🥴 (kao i sve mi)
Pa naucila sam svasta između ostalog i na forumima. I od lijecnika i embriologa. Bas sada sam u pauzi od toga malo jer kao sto sam rekla nije da se ne nadam da se moze opet dogoditi prirodno. Mpo forum tesko pohvatam jer ih ima puno i puno pisu, a ja puno radim pa ne mogu biti u toku 100posto.
Dajana jedva cekam ujutro hcg🤭 sretno🤞🏻
_
Friday nemoj se uvrijediti, ali mislim da nije tocno da se moze D vitamina unijet u organizam koliko hoces, pretjerani unos vitamina moze izazvat cak trovanje kada ljudi pretjeraju. Istrazi si malo o tome. Nije dobro ni u cemu pretjerivat, ja sam zavrsila u bolnici jer sam imala vitaminozu 2016. 😅😅
Tako da, nemojte pretjerivati, ne bih to nikome pozeljela.
Lucky bas lijepo da se tako druzite hehehe :) jeste ustanovile neku movu "taktiku" hehehe
Zoe kako si zeno pokupila vitaminozu :o
Dajana nadam se da ces se ujutro rano probudit i objavit nam testic heheheh
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Erdina i tvoj test iscekujemo
A bomeeee pa sutra je cetvrtak heeheh skoro zaboravih
Sanjarka draga drzim fige sutra…. Martina takodjer
Ako jos netko piski, sretnooo curkeee 🤞🤞🤞🤞🧐🧐🧐🤗🤗🤗 ja sam na putu sutra vec od ranog jutra... Al pratim vas ;)
🦄30g 🐴29g
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
Dajana jedva cekam ujutro hcg🤭 sretno🤞🏻
_
Friday nemoj se uvrijediti, ali mislim da nije tocno da se moze D vitamina unijet u organizam koliko hoces, pretjerani unos vitamina moze izazvat cak trovanje kada ljudi pretjeraju. Istrazi si malo o tome. Nije dobro ni u cemu pretjerivat, ja sam zavrsila u bolnici jer sam imala vitaminozu 2016. 😅😅
Tako da, nemojte pretjerivati, ne bih to nikome pozeljela.
Vitamin d je jedan od vaznijih vitamina koji je bitan za plodnost. Malo procitaj pa ces vidjeti. Trovanja vitaminom d su skoro pa nemoguca jer ga najvise uzimamo iz sunca jel tako, postoji li trovanje suncem? Preporucene doze vitamina d su 4000 iu koje u hr na zalost mozemo dobiti samo preko recepta i to ako imamo manjak debelo ispod referentnih vrijednosti, dok je npr u americi to moguce kupiti. Neki najpoznatiji lijecnici u hr vas ne zele ni uzeti u mpo ako nemate vitamin d na gornjim granicama a cak je i bolje iznad referentnih vrijednosti. Doze koje se prodaju u hr su 400iu koji pomazu isto kao da uzimas zrno riže. Na zalost jako sam upucena u dodatke koje se uzimaju za plodnost i koji su dobri a koji mogu nastetiti, a vitamin d nije jedan od onih koji steti, dapače!
Friday, evo, 4000 ;) https://www.futunatura.hr/d3-komplet?gclid=CjwKCAiAsOmABhAwEiwAEBR0Zk1mUJl29ZprCI1ZEYpMkH9033p0IdZ5Gw0odTFdywJg02EvbX5l0RoCGS4QAvD_BwE
🦄30g 🐴29g
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
Friday, evo, 4000 ;)https://www.futunatura.hr/d3-komplet?gclid=CjwKCAiAsOmABhAwEiwAEBR0Zk1mUJl29ZprCI1ZEYpMkH9033p0IdZ5Gw0odTFdywJg02EvbX5l0RoCGS4QAvD_BwE
Ma da znam, naruciva se i to su sve uglavnom americki proizvodi ali u nasim ljekarnama u slobodnoj prodaji toga nema kupiti, najbolja str za takve dodatke je iherb. Kod nas je najveci onaj od 25000 koji ide na recept i uzima se po jedna amupla tjedno, zaboravila sam tocno kako. Vidim da sam vam unijela nemir, ne zelim to, nastavite piskiti i nadam se da ce vam se svima ostvariti zelje. Ja na zalost znam dosta o tim stvarima a cure na mpo temi pogotovo znaju o svemu, hormonima, cistama, miomima, vitaminima, spermićima... ma baš o svemu i sve sto pisem nisam napisala napamet jer sam i ja osim od doktora od njih naučila.
Ja cu samo kratko nesto nadodati vezano za vitamin D, on se moze unositi kroz tablete medjutim bez sunca odnosno dnevne svjetlosti nema razgradnje i apsorbcije istog, djaba pijete ako ste zatvorene u kancelarijama po cijeli dan, nazalost takav je ritam zivota....
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Erdina i tvoj test iscekujemo
A bomeeee pa sutra je cetvrtak heeheh skoro zaboravih
Sanjarka draga drzim fige sutra…. Martina takodjer
Ako jos netko piski, sretnooo curkeee 🤞🤞🤞🤞🧐🧐🧐🤗🤗🤗 ja sam na putu sutra vec od ranog jutra… Al pratim vas ;)
Ja vam se javljam sutra prva, jer idem u 5h vec na posao 🙈
Svima koje ce da sutra piske drzim fige i da bude sto vise + ❤️🍀🤞
Pokusavamo od 9/20
Biokemijska 12/20 😔
👩⚕️ 33
👨⚕️36
+ 09.08.21
25.08.21 nas prvi pregled 🥰
24.04.22 Termin za porod 🥰 it's a girl 💕
22.04.2022 ❤️ E ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji