Fridayyya kad ih nema kod nas za kupit i ne znam gdje narucit a da znam da ce stici na vrijeme….
Mullerova trakica oodlicna ali nije bas osjetljiva (mozda i bolje)…. Ja ne vjerujem kinezima jer stalno vidim sjene al evo cb me nikad nije razocarao…
Ja sam testirala sa mullerovom trakicom nakon ET. Paralelno sam radila muller i kineze. Cak bih rekla da su kinezi ok za takve situacije. Uglavnom muller trakice one od 13 kn su jaaaaaako osjetljive i meni su uhvatile betu od oko 20 po mojoj procjeni. Gledala sam na forumu potpomognuta da su cure pratile tamnjenje sa tim trakicama i da im je hvatala 2 dana nakon transfera petodnevnog embrija a to je 7dpo. First response ima na ebay, ali nekako je to jako skup sport za opsesivno piskenje. Zato sam ja odlucila rađe kupiti sebi odjecu ili sminku pa biti lijepa umjesto testova koje stalno piskim i budu negativni pa budem tuzna🤣🤣🤣🤣
Curke moze pomoc,znaci sad sam prvi put radila trakice prije sam radila samo onaj cb digitalni,iz istog urina sam radila dvije trakice i jedan cb za usporedbu,cb je negativan,a trakice isto?dosta je razlika izmedu njih dvoje u crticama drugim
-imam operaciju za 2 godine zbog koje necu vise moci imat dijece pa se prije toga borimo za jos jednu bebu
Pokusavamo od 5mj 2020
04mj. 2021+++
Dosla nam je curica u 12.mj😍😍
Fridayyya kad ih nema kod nas za kupit i ne znam gdje narucit a da znam da ce stici na vrijeme….
Mullerova trakica oodlicna ali nije bas osjetljiva (mozda i bolje)…. Ja ne vjerujem kinezima jer stalno vidim sjene al evo cb me nikad nije razocarao…
Imas ih i na stranici plusiliminus, 2 kom oko 11eura, dođu kroz tjedan dana. Ali kazem, skup hobi.
Pokusavam sliku poslat ali kaze mi stalno da je do greske doslo🤨
-imam operaciju za 2 godine zbog koje necu vise moci imat dijece pa se prije toga borimo za jos jednu bebu
Pokusavamo od 5mj 2020
04mj. 2021+++
Imas ih i na stranici plusiliminus, 2 kom oko 11eura, dođu kroz tjedan dana. Ali kazem, skup hobi.
A ima i skupljih hobija ahahah .... Valjda nam nece predugo potrajat taj hobi pa cemo nekako podnjet 🙉🙊🙈
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Mene jako probada u predjelu lijevog jajnika, tek sam na 8DC, nisam radila lh danas iako sam planirala, zaboravila 😒
Iako, nikad mi O nije bila prije 14DC, vjerovatno je jos rano za bilo sta
👩🏻🦰 39, 🧔🏻36
Ja: amh 1,53 ng/ml (ponovljeni nakon 2 sedmice 0,6) fsh 12,9, mthfr i pai mutacije, hipertenzija
MM: odstranjen testis zbog tumora, nakon operacije radioth., oligozoospermia
Kariogrami: uredni
Trudimo se od 2.2018.
6.2018. missed ab 8GN, kiretaza 💔
02/2022 💔 12GN
1.IVF 6/22 Femara, Gonal F (2175), Cetrotide, Ovitrelle, 3🥚, 1🐧 bez tranfera (los PGT-A)
2.IVF 01/24: Femara, Menopur 300 (16 dana), Cetrotide, 2xDecapeptyl, 7 🥚, 5 oplodjenih, 2 🐧 FET 30.03., dolazi curica ❤️
Tonka ucitaj ovdje https://imgbb.com/ pa zalijepi link
👩🏻🦰 39, 🧔🏻36
Ja: amh 1,53 ng/ml (ponovljeni nakon 2 sedmice 0,6) fsh 12,9, mthfr i pai mutacije, hipertenzija
MM: odstranjen testis zbog tumora, nakon operacije radioth., oligozoospermia
Kariogrami: uredni
Trudimo se od 2.2018.
6.2018. missed ab 8GN, kiretaza 💔
02/2022 💔 12GN
1.IVF 6/22 Femara, Gonal F (2175), Cetrotide, Ovitrelle, 3🥚, 1🐧 bez tranfera (los PGT-A)
2.IVF 01/24: Femara, Menopur 300 (16 dana), Cetrotide, 2xDecapeptyl, 7 🥚, 5 oplodjenih, 2 🐧 FET 30.03., dolazi curica ❤️
https://ibb.co/zbfX9Xc ovo je cb
Pokusavamo od 5mj 2020
04mj. 2021+++
A ima i skupljih hobija ahahah …. Valjda nam nece predugo potrajat taj hobi pa cemo nekako podnjet 🙉🙊🙈
Ja sam u svemu od 2017te intenzivno, mislim da sam na novce potrosene na trakice mogla kupiti novo auto🤣🤣🤣. Prvo sam bila na temperaturi pa sam odlucila da mi je glupo svaki dan prvo mjeriti temperaturu, nije prirodno kad promislis, trakice tu i tamo piskim u zadnje vrijeme, skidam se kao narkoman sa drige🤣🤣. Kako sam paralelno i u mpo (jer smo shvatili da nam nema smisla novu trudnocu cekati dvije godine) moj doktor mi je rekao da je to najgluplja stvar koju zene rade, te lh trakice jer ako i hvatamo pik ne mora znaciti da je bila ovulacija i obrnuto, ali eto ni ja si ne mogu pomoci🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️. Znam slucaj gdje je cura imala uredne pikove i rast temperatura ali su joj folikuli pucali na oko 18mm i izbacivali nezrele stanice.
https://ibb.co/YhsN37p ovo su trakice sve iz istog urina
Pokusavamo od 5mj 2020
04mj. 2021+++
Sortiraj odgovore
Najstariji