Dajana stavi nam sliku LH …. Ako te bas boli glava mozes popit lupocet bez beda…
____
Martina jesi ti jos napaljena??? Moze li to nastetiti mogucoj implantaciji? Bas mi je cudno da mi je libido tako pojacan danas 🙀 inace sam hladna u ove dane
Jesam da...evo cekam M da dode pa krecem u napad. Ne znam...nama uranilo proljece.. a znas sta kazu za Mice mace..da je 2 mjesec njihov 🤭
Fridayyya kad ih nema kod nas za kupit i ne znam gdje narucit a da znam da ce stici na vrijeme….
Mullerova trakica oodlicna ali nije bas osjetljiva (mozda i bolje)…. Ja ne vjerujem kinezima jer stalno vidim sjene al evo cb me nikad nije razocarao…
Imas ih i na stranici plusiliminus, 2 kom oko 11eura, dođu kroz tjedan dana. Ali kazem, skup hobi.
A ima i skupljih hobija ahahah …. Valjda nam nece predugo potrajat taj hobi pa cemo nekako podnjet 🙉🙊🙈
Ja sam u svemu od 2017te intenzivno, mislim da sam na novce potrosene na trakice mogla kupiti novo auto🤣🤣🤣. Prvo sam bila na temperaturi pa sam odlucila da mi je glupo svaki dan prvo mjeriti temperaturu, nije prirodno kad promislis, trakice tu i tamo piskim u zadnje vrijeme, skidam se kao narkoman sa drige🤣🤣. Kako sam paralelno i u mpo (jer smo shvatili da nam nema smisla novu trudnocu cekati dvije godine) moj doktor mi je rekao da je to najgluplja stvar koju zene rade, te lh trakice jer ako i hvatamo pik ne mora znaciti da je bila ovulacija i obrnuto, ali eto ni ja si ne mogu pomoci🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️. Znam slucaj gdje je cura imala uredne pikove i rast temperatura ali su joj folikuli pucali na oko 18mm i izbacivali nezrele stanice.
Da istina je to sto si napisala skroz. Al eto..zato ljudi nakon nekog vremena pokusavanja i odu na ostale pretrage itd. Ne znam nikog da je koristio trakice 5 godina a da nije otiso doktoru na daljnje pretrage. To bi bilo i ludo po meni.
I test od jutros koji sam vam htjela slikat ima evaporacijsku vec a tako i onaj od juce. Sad sam uradila jos jedan, prvih 5min negativan. Danas sam imala stvarno nelagodu u stomaku, ne znam sta se desava. Da li i vama ovi ClearBlue tedtovi uvijek ostavljaju evaporacijske?
https://ibb.co/8749gGq
Fuj to. Baciti ih. Zabraniti ih treba momentalo. Uvijek do sada svaki...i nisam bila trudna.
Fridayyya kad ih nema kod nas za kupit i ne znam gdje narucit a da znam da ce stici na vrijeme….
Mullerova trakica oodlicna ali nije bas osjetljiva (mozda i bolje)…. Ja ne vjerujem kinezima jer stalno vidim sjene al evo cb me nikad nije razocarao…
Imas ih i na stranici plusiliminus, 2 kom oko 11eura, dođu kroz tjedan dana. Ali kazem, skup hobi.
A ima i skupljih hobija ahahah …. Valjda nam nece predugo potrajat taj hobi pa cemo nekako podnjet 🙉🙊🙈
Ja sam u svemu od 2017te intenzivno, mislim da sam na novce potrosene na trakice mogla kupiti novo auto🤣🤣🤣. Prvo sam bila na temperaturi pa sam odlucila da mi je glupo svaki dan prvo mjeriti temperaturu, nije prirodno kad promislis, trakice tu i tamo piskim u zadnje vrijeme, skidam se kao narkoman sa drige🤣🤣. Kako sam paralelno i u mpo (jer smo shvatili da nam nema smisla novu trudnocu cekati dvije godine) moj doktor mi je rekao da je to najgluplja stvar koju zene rade, te lh trakice jer ako i hvatamo pik ne mora znaciti da je bila ovulacija i obrnuto, ali eto ni ja si ne mogu pomoci🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️. Znam slucaj gdje je cura imala uredne pikove i rast temperatura ali su joj folikuli pucali na oko 18mm i izbacivali nezrele stanice.
Da istina je to sto si napisala skroz. Al eto..zato ljudi nakon nekog vremena pokusavanja i odu na ostale pretrage itd. Ne znam nikog da je koristio trakice 5 godina a da nije otiso doktoru na daljnje pretrage. To bi bilo i ludo po meni.
Tako je, ali ovisnost je to svejedno🤣🤣🤣🤣
Erdina to ne znaci da ti nemres napraviti neki drugi test i da on nece biti pozitivan. Da ne mislis da nesto lose mislim. Samo imam jakoo losa iskustva s njima. I drzim 🤞🤞🤞🤞
https://ibb.co/YhsN37p ovo su trakice sve iz istog urina
Ak lovis pik i Ovulaciju bit ce za koji dan. Nastavi 2 x dnevno sa trakicama.
Friday slazem se za testice, ali ovdje si ne mozemo pomoci ovisnost o trakicama 🤣😅
Vidim ti u potpisu da si imala neuspjesnu trudnocu u 30tt. Takoder je i kod mene bila prirodna i sa losim zavrsetkom u 30tt.
Ako mogu biti slobodna i pitati te sto se dogodilo?
Fridayyy zao mi je sto si imala toliko losih iskustava...nadam se da nijedna od nas nece to dozivjet i da ces ti uskoro docekat svoju srecicu....
Ima svakakvih tuznih prica ali nikad ne treba odustat.... Koliko godina imate, koristite li dodatke prehrani? Gdje ste sad? U fazi cega?
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Friday slazem se za testice, ali ovdje si ne mozemo pomoci ovisnost o trakicama 🤣😅
Vidim ti u potpisu da si imala neuspjesnu trudnocu u 30tt. Takoder je i kod mene bila prirodna i sa losim zavrsetkom u 30tt.
Ako mogu biti slobodna i pitati te sto se dogodilo?
Pa cijela trudnoca je do 25tt bila super, bar mi je tako doktor govorio da bi se na kraju ustanovile anomalije nespojive sa zivotom i trisomija13. Radila sam kombinirani test koji je bio ok i doktor se vjerojatno vodio tim i uopce me ranije nije slao na anomaly scanove. Poceo se stvarati visak plodne vode kako bebi nisu radili bubrezi dobro i hitno sam isla na inducirani porod. Tek sada vidim ustvari koliko se to i pre cesto događa, gubitak u visokim tjednima. I dan danas mi nije jasno kako to jedan strucnjak nije ranije primjetio. To jedino mogu opisati kao nemar.
https://ibb.co/tmrCMj9
13dc
Niii blizu 🤯
Naživcirala sam jer inače već godinu i pol imam O na 9,10 dpo i sad kad želim na transfer što prije ona me zeza 🙈🙈🙈
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Sortiraj odgovore
Najstariji