Fridayyy zao mi je sto si imala toliko losih iskustava…nadam se da nijedna od nas nece to dozivjet i da ces ti uskoro docekat svoju srecicu….
Ima svakakvih tuznih prica ali nikad ne treba odustat…. Koliko godina imate, koristite li dodatke prehrani? Gdje ste sad? U fazi cega?
Ja 35, m 36. Od lani smo u mpo. Prvi transfer je zavrsio missedom i sada imam jos dva smrzlića, znaci za dva pokusaja feta. Ja uzimam novalac i omegu. I caj neven, stolisnik, kopriva, vrkuta. Trenutno smo u mini pauzi. Nakon misseda sam isla dva ciklusa na folikulometrije i po svemu imam uredne ovulacije. Ali jednostavno nemamo srece.
Friday slazem se za testice, ali ovdje si ne mozemo pomoci ovisnost o trakicama 🤣😅
Vidim ti u potpisu da si imala neuspjesnu trudnocu u 30tt. Takoder je i kod mene bila prirodna i sa losim zavrsetkom u 30tt.
Ako mogu biti slobodna i pitati te sto se dogodilo?
Pa cijela trudnoca je do 25tt bila super, bar mi je tako doktor govorio da bi se na kraju ustanovile anomalije nespojive sa zivotom i trisomija13. Radila sam kombinirani test koji je bio ok i doktor se vjerojatno vodio tim i uopce me ranije nije slao na anomaly scanove. Poceo se stvarati visak plodne vode kako bebi nisu radili bubrezi dobro i hitno sam isla na inducirani porod. Tek sada vidim ustvari koliko se to i pre cesto događa, gubitak u visokim tjednima. I dan danas mi nije jasno kako to jedan strucnjak nije ranije primjetio. To jedino mogu opisati kao nemar.
Dogada se i precesto, samo nitko o takvim iskustvima ne prica. Uvijek cujes samo lijepe price dijete se rodilo i svi su sretni.
Tek kad sam se prikljucila tu na forum shvatila sam da nisam sama i da se to dogada...a da ne pricam o biokem. i spontanim u prvom tromjesjecju...
Fridayyy zao mi je sto si imala toliko losih iskustava…nadam se da nijedna od nas nece to dozivjet i da ces ti uskoro docekat svoju srecicu….
Ima svakakvih tuznih prica ali nikad ne treba odustat…. Koliko godina imate, koristite li dodatke prehrani? Gdje ste sad? U fazi cega?
Ja 35, m 36. Od lani smo u mpo. Prvi transfer je zavrsio missedom i sada imam jos dva smrzlića, znaci za dva pokusaja feta. Ja uzimam novalac i omegu. I caj neven, stolisnik, kopriva, vrkuta. Trenutno smo u mini pauzi. Nakon misseda sam isla dva ciklusa na folikulometrije i po svemu imam uredne ovulacije. Ali jednostavno nemamo srece.
I vitamin D obavezno! Sa vitaminom d se ne mozete predozirati, sto vise to bolje.
Zelim ti svu srecu i da sto prije docekas svoje zlato 💛
Friday slazem se za testice, ali ovdje si ne mozemo pomoci ovisnost o trakicama 🤣😅
Vidim ti u potpisu da si imala neuspjesnu trudnocu u 30tt. Takoder je i kod mene bila prirodna i sa losim zavrsetkom u 30tt.
Pa cijela trudnoca je do 25tt bila super, bar mi je tako doktor govorio da bi se na kraju ustanovile anomalije nespojive sa zivotom i trisomija13. Radila sam kombinirani test koji je bio ok i doktor se vjerojatno vodio tim i uopce me ranije nije slao na anomaly scanove. Poceo se stvarati visak plodne vode kako bebi nisu radili bubrezi dobro i hitno sam isla na inducirani porod. Tek sada vidim ustvari koliko se to i pre cesto događa, gubitak u visokim tjednima. I dan danas mi nije jasno kako to jedan strucnjak nije ranije primjetio. To jedino mogu opisati kao nemar.
Dogada se i precesto, samo nitko o takvim iskustvima ne prica. Uvijek cujes samo lijepe price dijete se rodilo i svi su sretni.
Tek kad sam se prikljucila tu na forum shvatila sam da nisam sama i da se to dogada…a da ne pricam o biokem. i spontanim u prvom tromjesjecju…
Razlog zbog kojeg idemo u mpo je da ne zelim vise cekati i nadati se prirodno jer smo i na toj trudnoci pre dugo radili, ne isljucujem prirodno ali kada vec mogu u mpo, idem. Pre brzo prođe vrijeme i mogu reci da me ta trudnoca dosta unazadila pogotovo psihicki, sada sam ok, najvise zahvaljujuci muzu koji mi je bas bio stijena. Ali to su neke druge teme, pa da ne zatrpavam forum.
friday doktori svasta kazu, osim sto kazu da su trakice glupost, jako puno zena su rekli da nece nikad moc imat djece. Pa one imaju, najboljoj prijateljici je doktor rekao da nece prirodno ostat trudna, i dao joj uputnicu za MPO, da bi ona 3 dana nakon te uputnice ostala u drugom stanju.
Tako da nista ne treba uzimat zdravo za gotovo, uzivam u piskenju ako nista drugo🤣
Tek kad sam se prikljucila tu na forum shvatila sam da nisam sama i da se to dogada…a da ne pricam o biokem. i spontanim u prvom tromjesjecju…
Razlog zbog kojeg idemo u mpo je da ne zelim vise cekati i nadati se prirodno jer smo i na toj trudnoci pre dugo radili, ne isljucujem prirodno ali kada vec mogu u mpo, idem. Pre brzo prođe vrijeme i mogu reci da me ta trudnoca dosta unazadila pogotovo psihicki, sada sam ok, najvise zahvaljujuci muzu koji mi je bas bio stijena. Ali to su neke druge teme, pa da ne zatrpavam forum.
Mozda bi to bilo najbolje da se javis i na temu MPO cisto zato sto tamo ima vise cura koje te mogu savjetovat.... Naravno, dobrodošla si s nama na ovoj temi i veselimo se pratit trakice s tobom :D ... Imas nekakv savjet za D vitamin? Planiram svakako pocet s njim sljedeci ciklus. Koji ti pijes? Pijes li vrkutu cijeli ciklus ili kako?
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
friday doktori svasta kazu, osim sto kazu da su trakice glupost, jako puno zena su rekli da nece nikad moc imat djece. Pa one imaju, najboljoj prijateljici je doktor rekao da nece prirodno ostat trudna, i dao joj uputnicu za MPO, da bi ona 3 dana nakon te uputnice ostala u drugom stanju.
Tako da nista ne treba uzimat zdravo za gotovo, uzivam u piskenju ako nista drugo🤣
Ma samo kazem poucena svojim iskustvom da nakon godinu dana pokusavanja valja potraziti pomoc. Tako je, ne treba ih uzimati zdravo za gotovo. Prosla sam svasta pa znam da nekima koji imaju 5 dijagnoza uspjeva iz prve, a nekima koji su sa svim urednim nalazima nece pa nece, pravilo je da pravila nema.
Mozda bi to bilo najbolje da se javis i na temu MPO cisto zato sto tamo ima vise cura koje te mogu savjetovat…. Naravno, dobrodošla si s nama na ovoj temi i veselimo se pratit trakice s tobom :D … Imas nekakv savjet za D vitamin? Planiram svakako pocet s njim sljedeci ciklus. Koji ti pijes? Pijes li vrkutu cijeli ciklus ili kako?
Pratim ja i mpo temu, ali ne pisem, mislim da je martina tamo pisala i mattan. Ma ne trebaju meni savjeti, jedino ja njih mogu savjetovati sto se tice jajnih stanica i spermija🤣🤣🤣🤣. Pijem dvital u spreju trenutno. A vrkutu pijem samo prvi dio ciklusa odprilike, nekad se zaboravim pa pijem stalno.
Fridayyy pa mislim da se cure ne bi ljutile da ih "savjetujes" jer i jesmo ovdje zbog savjeta.... A ti ako ne trebas savjete ne kuzim zasto citas i pratis toliko po forumima? Meni se bas cini da trazis savjete 🥴 (kao i sve mi)
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Sortiraj odgovore
Najstariji