E da sayuri, primjecujes li plodnu sluz? Meni je gin na pregledu rekao da cim se pojavi najbolje je imat odnos jer je ona zapravo najbolji pokazatelj….
Po CB ja sam u Piku zestoko vec 🤔 Da, bas malopriie mokre gacice, poplava, to me i natjeralo da pisnem...
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
https://ibb.co/hYY2dz1
Eto moje, 8 dpo.
Pa šta mislite?
29 god Pokušavamo od 6/2020
Ciklusi 30-36 dana
16.7.- ureaplazma - terapija doksicilin i muž i ja
16.8. - ponavljanje briseva
Nalaz briseva - uredan🥳🥳
22.11.2021. +
Krajem srpnja nam stiže prva mrvica.
Martina držim fige na najjače 💗 Čini se kao da se nešto kuha!
SAYURI moguće da i do navečer bude pik na rozima, meni je puno puta bilo tako, naglo...
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
E da sayuri, primjecujes li plodnu sluz? Meni je gin na pregledu rekao da cim se pojavi najbolje je imat odnos jer je ona zapravo najbolji pokazatelj….
Po CB ja sam u Piku zestoko vec 🤔 Da, bas malopriie mokre gacice, poplava, to me i natjeralo da pisnem…
Poprilicno sam sigurna da ce ti uskoro pik a i ovulacija (sutra ili preksutra) .... :) koja je cijena tih cb testova za ovulaciju? Dobije se 5 u paketu jel tako?
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Po CB ja sam u Piku zestoko vec 🤔 Da, bas malopriie mokre gacice, poplava, to me i natjeralo da pisnem…
Poprilicno sam sigurna da ce ti uskoro pik a i ovulacija (sutra ili preksutra) …. :) koja je cijena tih cb testova za ovulaciju? Dobije se 5 u paketu jel tako?
Ja sam platila oko 30€ ali dobijes 10 ovih stapica koje ubacujes u uredjaj....realno moze ti trajati dva ciklusa jer kad dobijes smajlic nemas vise sta testurati, eventualno jos jednom da vidis da li je pao LH..
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Sayuri vidjela sam na odbrojavanju da trebas dobit 14.2. pa onda ti ni ne bi trebala ovulacija bit u sub ili nedjelju? Premalo je da ti lut. faza bude samo 7 ili 8 dana... Ako imas redovne menge i znas da ces dobot 14. Onda je i logicna uskora ovulacija :D 🤞🤞🤞 NAVALI na muzica hehehe
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Sayuri ja sam dugo koristila te ovugnost trakice i tvoja djeluje kao da ce pik uskoro, clearblue pokazuje 2 najplodnija dana, vjerovatno ce i sutra biti :) a prekosutra O
To je moje razmisljanje, jedino mi se ta blijeda roze ne uklapa 😂
👩🏻🦰 39, 🧔🏻36
Ja: amh 1,53 ng/ml (ponovljeni nakon 2 sedmice 0,6) fsh 12,9, mthfr i pai mutacije, hipertenzija
MM: odstranjen testis zbog tumora, nakon operacije radioth., oligozoospermia
Kariogrami: uredni
Trudimo se od 2.2018.
6.2018. missed ab 8GN, kiretaza 💔
02/2022 💔 12GN
1.IVF 6/22 Femara, Gonal F (2175), Cetrotide, Ovitrelle, 3🥚, 1🐧 bez tranfera (los PGT-A)
2.IVF 01/24: Femara, Menopur 300 (16 dana), Cetrotide, 2xDecapeptyl, 7 🥚, 5 oplodjenih, 2 🐧 FET 30.03., dolazi curica ❤️
Meni 11 dc... Tamo za vikend bi trebala ovulacija osim ako ne odluči bit kao prošli ciklus 21.dc... Al mislim da bi ovaj put mogla školski po tupavon i nadutom osjećaju... Iscjetka imam al iskreno ne znam jel ovulacijski ili od keksa hahahaha.. Evo slika lh ...https://ibb.co/2knqPb8... Solidno...odjednom potamni tako da sam u čeki.
Tonkica budi se trakica 😉
Ooo lucky meni se to dost tamno cini hmmm piski ti dalje🤞🍀
Budem i ja danas malo kasnije pisnula lh...fali mi piskenje 😁🙊
Sortiraj odgovore
Najstariji