Anchy a bas mi je zao sto ti se tako poklopilo :( nekad zivot bas nije fer…. Al moramo bit optimisticne jer beba je mozda vec rezervirala kartu samo malo zarfrkava hehe… Ako nas zeza tako dok je u planu, sta ce tek bit kad se rodi hehehhe….
Sanjarka jel bole cickice?
Bole da, vec 3.dan
Ma dodir, posebno bradavice
Tebe isto?
Da. Stalno. Ne bole me bradavice nego onako, ko da imam utege na prsima.... Nadam se da je to ok... E da, u trudnoci su me boljele oko ovulacije i onda se smirilo .. pocele su opet boljet tek nakon izostanka menge...
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Joja i Sanjarka i mene isto. Uzas kak me bole sise. I teske su a bradavice me peku 🤣 i danas mi tempica osla u visine. 🙄. I osjecam se bolesno 🤒. Onak kao kad imate gripu. Ne znam dal se Korona moze imat 2puta 🤣🤣. I da...dobila sam danas neki smedkasti iscjedak. Mozda je od akcije jer bilo ju je sinoc al oko 19 sati....😒
Joja i Sanjarka i mene isto. Uzas kak me bole sise. I teske su a bradavice me peku 🤣 i danas mi tempica osla u visine. 🙄. I osjecam se bolesno 🤒. Onak kao kad imate gripu. Ne znam dal se Korona moze imat 2puta 🤣🤣. I da…dobila sam danas neki smedkasti iscjedak. Mozda je od akcije jer bilo ju je sinoc al oko 19 sati….😒
A znas imat tako smeđi iscjedak ili?
Ako ne, meni ovo tvoje zvuci ludilo 🥳
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Anchy a bas mi je zao sto ti se tako poklopilo :( nekad zivot bas nije fer…. Al moramo bit optimisticne jer beba je mozda vec rezervirala kartu samo malo zarfrkava hehe… Ako nas zeza tako dok je u planu, sta ce tek bit kad se rodi hehehhe….
Sanjarka jel bole cickice?
Bole da, vec 3.dan
Ma dodir, posebno bradavice
Tebe isto?
Da. Stalno. Ne bole me bradavice nego onako, ko da imam utege na prsima…. Nadam se da je to ok… E da, u trudnoci su me boljele oko ovulacije i onda se smirilo .. pocele su opet boljet tek nakon izostanka menge…
Mene kad krenu bolit onda bole do menge i 1. Dan menge jos
Po njima ne mogu nista znati
Jedino eto sta su uranile ovaj put. Inace bude od 6dpo
Od proslog dobitnog ciklusa su me prvi put boljele odmah od ovulacije Al to stvarno ne mogu povezati sa začećem haha
Sanjarka ja nista vise ne povezujem sa "zacecem" dapace, u fazi sam da ako nesto osjetim odma pomislim na lose... Npr bolne cicke vise od pola ciklusa - odms si mislim da nesto nije ok s hormonima... A streckanja s lijeve strane koje osjetim svaki ciklus (ovulacija mi je bila u desnom jajniku) sad sam pocela povezivat s tim miomom kojeg mi je doktor pronasao... Valjda cu se izvuci iz ovih negativnih misli heheh....
Martina smedji iscjedak 6dpo 🤗 e to se zove simptom !!
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Martina fakat! U vrijeme eventualne implantacije ti smedaris? Brutalis 😎🥰🙏
Plus sve ostalo naravno 😍
Divno ženske diiivno 🎉🎉
👱♀️ 33
🧔🏽 34 zdrav ko dren
👦 sinko (2017)
👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
➕4.3.🌈💖
6.11. Baby girl 💖
url=https://lilypie.com]
I mene zadnja 3 ciklusa štreca lijevo
Isto ne zabrinulo. Iako nije dr vidio nista kad sam u 9mj bila na pregledima zbog spontanog
Ali i ta bol je pocela kasnije, tamo negdje 11mj
Ovo je prvi ciklus da ne boli lijevo od ovulacije
Za sada....
Joja i Sanjarka i mene isto. Uzas kak me bole sise. I teske su a bradavice me peku 🤣 i danas mi tempica osla u visine. 🙄. I osjecam se bolesno 🤒. Onak kao kad imate gripu. Ne znam dal se Korona moze imat 2puta 🤣🤣. I da…dobila sam danas neki smedkasti iscjedak. Mozda je od akcije jer bilo ju je sinoc al oko 19 sati….😒
A znas imat tako smeđi iscjedak ili?
Ako ne, meni ovo tvoje zvuci ludilo 🥳
Samo kod Ovulacije i prije neg treba doc M. Al to je dan ili dva prije M.
Sanjarka ja nista vise ne povezujem sa "zacecem" dapace, u fazi sam da ako nesto osjetim odma pomislim na lose… Npr bolne cicke vise od pola ciklusa - odms si mislim da nesto nije ok s hormonima… A streckanja s lijeve strane koje osjetim svaki ciklus (ovulacija mi je bila u desnom jajniku) sad sam pocela povezivat s tim miomom kojeg mi je doktor pronasao… Valjda cu se izvuci iz ovih negativnih misli heheh….
Martina smedji iscjedak 6dpo 🤗 e to se zove simptom !!
Bolne cicke su ok poslje O jer to bude obicno zbog progesterona. Zato ako ostanemo trudne oko M dobijemo bolove u sisama jer je progesteron vec veliki a ako ne dode do T onda one splasnu usljed pada progesterona. Nekom padne progesteron prije M nekom na dan M. Zavisi. Miom imas na maternici? 🤔 mozda je to samo akutna bol. Jer meni je urolog reko (idem k njemu cesto zato kaj sam imala kamen u bubregu pa su mi stavili JJ stend i nosila ga 2 mjeseca te ga onda izvadili, pa na kontroli vidio na drugom bubregu jos dva i sad me opet zeza i desni. U srijedu moram na kontorlu k njemu i ubila se budem ak bude opet bio kamen na njemu)da sve to sto ponekad osjetimo dolje moze biti neka akutna bol koja se desila na nekom drugom mjestu.
Jutro curee 😃
Mene je sinoc uhvatila neka mucnina ali nije dugo trajala.. Jutros samo napuhanost neka i grcevi skroz dolje nisko 🙈
Isto cekam M mislim da nista ni ovaj mj 🤯🙈
🙋♂️25 🙋♀️26
🤵👰 21.6.2019. ❤️
Pokusavamo od 06/19
Pila prah Clavella premium 18.11.20.-5.12.20.
Trenutno pijem D3 2000 💊 ➖
Macina trava kapi i vaginalete (Pahuljica cosmetica)
Folna
🧔 Spermio - 21.5.21' 🍬🔝 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji