Sanjarka ok sam sa muzem, pomirili smo se.
Joja ici cu tu u zg privatno vaditi krv, samo cekam da dode M. Najvise me je strah da nakon 30 dana nece doci pa cu opet morati duphaston pa ce se 30 dana otegnuti na 40 +...a strpljenja sve manje...
---
Ma da budem isla polako korak po korak pa cemo vidjeti na cemu sam. Nedavno smo o poslu pricale pa sam rekla da sam zadovoljna s poslom. Kao da sam se urekla i po tom pitanju....bas stresan period i na poslu pa sam i zbog toga na iglama. I najrade bi odmah na porodiljni Zapravo jedva cekam porodiljni sad...
I još bi dodala neka kao prehladica, koja me drži samo ujutro kad se probudim...začepljen nos i kad se dignem onda procuri...a po danu se osjecam bas nekako bljak, ne znam kako bi objasnila drugačije ahahah
👧 - 25
🧔🏻 - 32
Nezaštićeni odnosi - 2018
Papa - 8mj ✔
Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔
Joja ici cu tu u zg privatno vaditi krv, samo cekam da dode M. Najvise me je strah da nakon 30 dana nece doci pa cu opet morati duphaston pa ce se 30 dana otegnuti na 40 +…a strpljenja sve manje…
—
Ma da budem isla polako korak po korak pa cemo vidjeti na cemu sam. Nedavno smo o poslu pricale pa sam rekla da sam zadovoljna s poslom. Kao da sam se urekla i po tom pitanju….bas stresan period i na poslu pa sam i zbog toga na iglama. I najrade bi odmah na porodiljniZapravo jedva cekam porodiljni sad…
Krivo sam taggala umjesto HOPE ja pisem JOJA..hehe joja ti si mi na pameti
Sanjarka piskila sam sinoc i stavila tu sliku testica i sliku app sa vrijednostima koje je izmjerila pa ne znam jesi vidila,al mogu opet zaljepiti da ne listas unazad samo reci rijec, a ne znam kad cu ponoviti i kad ce mi se opet dati 🤭
Ah lucky,najvise me baca iz takta ovaj snijeg,cak ni ponedjeljak ni odlazak na posao iako mi se ne da,vec taj snijeg 🤣🤣
Joja ici cu tu u zg privatno vaditi krv, samo cekam da dode M. Najvise me je strah da nakon 30 dana nece doci pa cu opet morati duphaston pa ce se 30 dana otegnuti na 40 +…a strpljenja sve manje…
—
Ma da budem isla polako korak po korak pa cemo vidjeti na cemu sam. Nedavno smo o poslu pricale pa sam rekla da sam zadovoljna s poslom. Kao da sam se urekla i po tom pitanju….bas stresan period i na poslu pa sam i zbog toga na iglama. I najrade bi odmah na porodiljniZapravo jedva cekam porodiljni sad…
Krivo sam taggala umjesto HOPE ja pisem JOJA..hehe joja ti si mi na pameti
Nema frke hahahah skuzila sam da si me zamijenila,ponedjeljak,rano ujutro,zivcanost i tako sve to redom hahah. Ma idi to rijesiti,i ja razmisljam dal ic napravit odmah ovaj ciklus ako ne bude plus iduci tjedan ili da pricekam ta 2,3 mjeseca kako je rekla doktorica na pregledu
Sanjarka piskila sam sinoc i stavila tu sliku testica i sliku app sa vrijednostima koje je izmjerila pa ne znam jesi vidila,al mogu opet zaljepiti da ne listas unazad samo reci rijec, a ne znam kad cu ponoviti i kad ce mi se opet dati 🤭
Ah lucky,najvise me baca iz takta ovaj snijeg,cak ni ponedjeljak ni odlazak na posao iako mi se ne da,vec taj snijeg 🤣🤣
Vidila sam da 😂 zato i pitam kad ces ponovit da popratimo tamnjenje 😁
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Jutro lepe moje zenice 🥰
Zar nam nije naša trudnjaca Kikyna pregledu danas? 🥰🎉
Kak ste mi vi ostale? Kakvi simptomi su u najavi?
P.s. Ja sam si nariktala jutros da mi O detektira po opk monitoru jer vidim da se tempica penje,znaci bila je O,ali mi ju ff još uvijek nije učitao putem tempice.
Valjda nisam pogriješila 🤷♀️
Ma nisi nista pogriješila
O je bila 13dc 👍🏻
Ima li simptoma? 😁
Vidila sam da 😂 zato i pitam kad ces ponovit da popratimo tamnjenje 😁
Vidjet cemo,nije zabu tesko u vodu natjerat,sve ovisi od mog raspolozenja dalje 😂😂
Anchy a bas mi je zao sto ti se tako poklopilo :( nekad zivot bas nije fer.... Al moramo bit optimisticne jer beba je mozda vec rezervirala kartu samo malo zarfrkava hehe... Ako nas zeza tako dok je u planu, sta ce tek bit kad se rodi hehehhe....
Sanjarka jel bole cickice?
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Anchy a bas mi je zao sto ti se tako poklopilo :( nekad zivot bas nije fer…. Al moramo bit optimisticne jer beba je mozda vec rezervirala kartu samo malo zarfrkava hehe… Ako nas zeza tako dok je u planu, sta ce tek bit kad se rodi hehehhe….
Sanjarka jel bole cickice?
Bole da, vec 3.dan
Ma dodir, posebno bradavice
Tebe isto?
Sortiraj odgovore
Najstariji