Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    01. Veljača 2021. 10:05

Pokloncic13

Martina fakat! U vrijeme eventualne implantacije ti smedaris? Brutalis 😎🥰🙏
    Plus sve ostalo naravno 😍
    Divno ženske diiivno 🎉🎉

E zato kaj je tak kak je, ne vjerujem nicemu 🥴

Sanjarka88
    01. Veljača 2021. 10:07

Op op Martina lajkam 🥳🥳🥳🥳
    Jel prvi test piskis u četvrtak ili ces prije? 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    01. Veljača 2021. 10:07

DajanaT2106

Jutro curee 😃
    Mene je sinoc uhvatila neka mucnina ali nije dugo trajala.. Jutros samo napuhanost neka i grcevi skroz dolje nisko 🙈
    Isto cekam M mislim da nista ni ovaj mj 🤯🙈

I ja muku mucim s napuhanoscu od sinoc 😒
    Al to je moja standardna boljka pa ne mogu gledat kap simptom 😂

DajanaT2106
    01. Veljača 2021. 10:10

Sanjarka88 🐰

DajanaT2106

Jutro curee 😃
    Mene je sinoc uhvatila neka mucnina ali nije dugo trajala.. Jutros samo napuhanost neka i grcevi skroz dolje nisko 🙈

Pa da tako i ja zato kazem nista ovaj mj 🙈🤣

🙋‍♂️25 🙋‍♀️26
    🤵👰 21.6.2019. ❤️
    Pokusavamo od 06/19
    Pila prah Clavella premium 18.11.20.-5.12.20.
    Trenutno pijem D3 2000 💊 ➖
    Macina trava kapi i vaginalete (Pahuljica cosmetica)
    Folna
    🧔 Spermio - 21.5.21' 🍬🔝 😁

Antonela122🐘🌠
    01. Veljača 2021. 10:15

Pozdrav,

Prvi put pisem,pa da vas pitam nesto. Kupila sam digtalne testove od clearblue za ovulaciju ,onaj sa smajlicem i sta ima vise komada testa unutra. Radila sam prije satvremena test i pojavio mi se ,e sad je moje pitanje jel to znaci da je ovulacija vec nastupila,ili da upravo nastupa ili da ce tek nastupiti? Sluz sam isto provijerila ima je podosta. Pa me zanima ako je sad bio smajlic jer je prekasno za keks danas navecer(muz je na poslu do navecer)i sutra posto je uvijek bolje se keksnut prije O? I kakva su vam iskustva s tim digitalnim testovima od clearblue? kolko su vam se pouzdani pokazali. Prosli mjesec mi niti jedan samjlic nije bio,a ovaj mj mi uopce netreba biti ovulacija sljedecih 10 dana ali sam radila jer sam primjetila sluz

-imam operaciju za 2 godine zbog koje necu vise moci imat dijece pa se prije toga borimo za jos jednu bebu
    Pokusavamo od 5mj 2020
    04mj. 2021+++
    Dosla nam je curica u 12.mj😍😍

Pokloncic13
    01. Veljača 2021. 10:20

Pozdrav Antonia ja koristim digitalni ali uz obične lh trakice i u isto vrijeme mi se na oba testa pokazao pik i ne,naravno da nije kasno keksnut se večeras i sutra 😇
    I nek vam bude uspješno 🥰

👱‍♀️ 33
    🧔🏽 34 zdrav ko dren
    👦 sinko (2017)
    👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
    Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
    ➕4.3.🌈💖
    6.11. Baby girl 💖

url=https://lilypie.com]

Sanjarka88
    01. Veljača 2021. 10:22

DajanaT2106

Sanjarka88 🐰

DajanaT2106

Jutro curee 😃

Pa da tako i ja zato kazem nista ovaj mj 🙈🤣

O ja nisam jos otpisala 
    Tek krece zanimljivo biti 😂

Sanjarka88
    01. Veljača 2021. 10:23

Antonia12

Pozdrav,

Prvi put pisem,pa da vas pitam nesto. Kupila sam digtalne testove od clearblue za ovulaciju ,onaj sa smajlicem i sta ima vise komada testa unutra. Radila sam prije satvremena test i pojavio mi se,e sad je moje pitanje jel to znaci da je ovulacija vec nastupila,ili da upravo nastupa ili da ce tek nastupiti? Sluz sam isto provijerila ima je podosta. Pa me zanima ako je sad bio smajlic jer je prekasno za keks danas navecer(muz je na poslu do navecer)i sutra posto je uvijek bolje se keksnut prije O? I kakva su vam iskustva s tim digitalnim testovima od clearblue? kolko su vam se pouzdani pokazali. Prosli mjesec mi niti jedan samjlic nije bio,a ovaj mj mi uopce netreba biti ovulacija sljedecih 10 dana ali sam radila jer sam primjetila sluz

Pozdrav 😊
    Naravno da nije kasno, ovulacija ti moze biti i 48h nakon pika 
    Slobodno danas i sutra 🤞🏻
    A koji si dan ciklusa i koliko ti traju ciklusi? 

Kaća
    01. Veljača 2021. 10:24

Žene nemam vam šta pisat, ja sam u dosadnom dijelu ciklusa. Čekam ovulaciju, bez trakica sam ovaj mjesec. Pauzirala malo. U srijedu gin, pitat ću je da odradim prohodnost. Malo sam ljuta jer dok nisam razmišljala o trudnoći nikakvih problema. Nazad dvi godine ureaplasma, eserihija pa sad najvjerojatnije Candida a u k krasni. Pratim vas sve držim fige na najjače, čitam vas svaki dan i navijam za vas. 

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

Pokloncic13
    01. Veljača 2021. 10:31

Kaca evo ja sam upravo nazvala Marina lab,možeš se i ti konzultirati po svojom simptomima eventualne Candide.
    Ja moram unositi vaginalni probiotik sada i nakon te kure,acidosalus vaginalete i cijelo vrijeme oralno acidosalus drink. 
    Terapija bi trebala trajati 6 tjedana. 
    Ono sto je bitno,ne smeta koristiti uz moguće začeće.
    I moram napomenuti da otkad pijem taj acidosalus drink simptomi su mi gotovo neprimjetni,dok dosad bi se potrgala od svrbeža.
    Ako te zanima,imaš broj putem gugla.
    Marina lab 😘

👱‍♀️ 33
    🧔🏽 34 zdrav ko dren
    👦 sinko (2017)
    👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
    Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
    ➕4.3.🌈💖
    6.11. Baby girl 💖

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.