Pokloncic ja koristim kremu od cajevca od JUSTA i meni je za te stvari super 👌 prirodna je i cim pocnem osjecat nesto namazem i prode 🙂 sretno ti bilo 🥰
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Znaci just krema od čajevca.
Dosad sam koristila taj gyno pro i ublažava trenutne simptome,ali ja unutra imam ono krpicasto pranje kako već zovu.
Kaca ja bi po simptomima rekla da jesu gljivice 😔
Ali eto ni za sebe nemam rijesenje nažalost zato se i jesam obratila tu,vise glava je pametnije od jedne jel 😎
👱♀️ 33
🧔🏽 34 zdrav ko dren
👦 sinko (2017)
👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
➕4.3.🌈💖
6.11. Baby girl 💖
url=https://lilypie.com]
Ajde nek netko nesto pisne cisto da imamo sta proucavat ahahaha…. Ima netko da je oko 8-9dpo? Bas se pitam ko ce pisnut ➕ ovaj mjesec hehehe…. Sretnoooo
Sutra je meni 8DPO al sam cisto radi bolova jajnika i tog ispada danas napravila samo LH trakicu,jest da je radena navecer i ne moze apsolutno nista pokazati jel se sto dogada
Ili ne,aliiii evo:
Vijecanje moze poceti! 🤭☺️🙈
Ajde nek netko nesto pisne cisto da imamo sta proucavat ahahaha…. Ima netko da je oko 8-9dpo? Bas se pitam ko ce pisnut ➕ ovaj mjesec hehehe…. Sretnoooo
Sutra je meni 8DPO al sam cisto radi bolova jajnika i tog ispada danas napravila samo LH trakicu,jest da je radena navecer i ne moze apsolutno nista pokazati jel se sto dogada
Ili ne,aliiii evo:
E dost je tamna za taj dio ciklusa....hmmm...🤔....drzimo 🤞
Ili ne,aliiii evo:
Uuui bas je tamna... Meni plave nikad nisu bile tako tamne u drugom dijelu ciklusa. Drzim fige :) 🤞
Kakve bolove osjecas u jajnicima?
Ja danas pocela osjecat kao da me nesto povlaci s lijeve strane skroz nisko (skoro u preponama) ... Ovulacija mi je bila u desnom jajniku :/ znam da je rano za bilo sta ahaha al volim osjetit da se bar nesto dogadja 🤗
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Ili ne,aliiii evo:
Uuui bas je tamna… Meni plave nikad nisu bile tako tamne u drugom dijelu ciklusa. Drzim fige :) 🤞
Kakve bolove osjecas u jajnicima?
Ja danas pocela osjecat kao da me nesto povlaci s lijeve strane skroz nisko (skoro u preponama) … Ovulacija mi je bila u desnom jajniku :/ znam da je rano za bilo sta ahaha al volim osjetit da se bar nesto dogadja 🤗
Pa negdje oko 4DPO sam osjetila kao da me nesto “cuka” u djelu jajnika,5DPO mi je vec bila onako bol kao u vrijeme ovulacije nakon cega sam imala osjecaj “pulsiranja” i to isto vecer me peckalo nesto u donjem dijelu trbuha,kao dio di bude maternica jer nije bas ni trbuh a nije ni rodnica tako da vise ono bas u sredini nekako i to se poklopilo sa bolovima u krizima da sam se jedva namjestila kad bi sjedila,jucer iliti 6DPO mi se pojavila neka tupa bol ko kuckanje u jajniku koji je ovulirao,a danas evo bas dok ovo pisem mi je dva puta kao neka tupa bol ko kad doktori rade pregled da vide sto boli pa pritisnu i onda se osjeti ta tupa blaga bol,s tim da evo vec me zadnja dva sata napala uzasna glavobolja uz to sto sam imala ispad popodne na muza zbog cega sam uz bolove napravila LH trakice 😁 moguce je da ulazim polako u PMS,a i tko zna,voljela bi da je nesto drugo u pitanju 🤭☺️
Ili ne,aliiii evo:
E dost je tamna za taj dio ciklusa….hmmm…🤔….drzimo 🤞
Nadam se da ce biti nesto puuuuuno ljepse ☺️☺️☺️☺️☺️
Hope kakve su ti inace u ovom dijelu ciklusa.
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Hope kakve su ti inace u ovom dijelu ciklusa.
Inace na plavom bude totalno svjetla testna linija,a na zelenom se moras potrudit da ju i nades 🤭🙈☺️
Sortiraj odgovore
Najstariji