Hvala sanjarka silver i mattan!Bas ste enciklopedije 😊 puno sam tu naucila.
Skuzila sam da nema pravila ili te hoce i primiti ce se ili nece pa ce dr mj…samo ne odustati i jednom cu valjda pogoditi recept i ostati T!
Tako je, nema odustajanja!
A recept, nema ni toga, tko zna sto se sve poslozi. Najbolje su mi one sto su pokusavale 3mj pa onda dijele savjete moras to i to i ovako a ne onako, ono...daj me nemoj hahaha
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
Najbolje mi je kad mi kažu kao pa možda još nije vaše vrijeme...ili možda baš sada kad hoćeš neće biti, čim ne budeš htjela odmah ce se primiti...čuj to ne budeš htjela, pa ja ne mogu ni sat vremena zaboraviti na to a ne da ne želim.. Jednostavno onima koji uspiju iz prve ili iz par pokušaja to ne može doći do mozga..
👧 - 25
🧔🏻 - 32
Nezaštićeni odnosi - 2018
Papa - 8mj ✔
Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔
E bome mi je falila ova nasa Silver enciklopedija 😁
I meni 😍😍😍
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Tina tempica ti se dobro drzi 😁🤗 jesi vec sta pisnula, sorry ako si pisala o tome ali ovih dana ne stivnem bas pratit 🙈
Sanjarka kod tebe opet 3dpo pad 😂
Ma joj šuti, nije mi prosli put donio sreću 😅
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Cure odlicne ste!
Heheh da te koje su od prve ostale T su najgore. Bas kako si rekla Lucky kus tamo
Da ima recepta sve bi od prve bile T! Valjda ce nam se posloziti u ovoj godini, imamo vremena 12 mj pa se nadam da ce se ova ekipa promijeniti i da cemo sve biti na dr temama
Tina tempica ti se dobro drzi 😁🤗 jesi vec sta pisnula, sorry ako si pisala o tome ali ovih dana ne stivnem bas pratit 🙈
Sanjarka kod tebe opet 3dpo pad 😂
Pisnula sam - na 9dpo...znam da je to rano, ali bio je doček pa preko hajde da vidimo jel ulazim u novu sretna na soku, ili sa čašom vina hehe..sada cu čekati pa ako izostane M raditi test, neću prije
👧 - 25
🧔🏻 - 32
Nezaštićeni odnosi - 2018
Papa - 8mj ✔
Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔
Drage moje, sve koje znam i ne znam, sretna nam svima 2021, da ovo bude godina nasih pluseva, sto drugo pozeljeti.
Svima vam to zelim sto prije, kao i sebi. Kod mene svasta nesto ali nista konkretno, jos se borim, ali nekako sam opustenija, sta bude bit ce, zivot ide i ne mogu ga vise pauzirati zbog ovoga.
Saljem vam svima najpozitivnije vibre koje mogu izvuci, puno zagrljaja i srece u 2021!!!!
Silver draga ❤️ koliko te se puta sjetim, pola toga sta sam naucila od tebe sam naucila ❤️
Pricaj nam malo sta ima kod tebe
Drago mi je da me se sjetis
Kod mene ringispil, kako sam krenula ozbiljnije kod specijaliste tako se sve nesto poremetilo. Najbolje mi je bilo kad nisam nista previse istrazivala, imala sam cikluse 28-30 dana, ovulaciju 14-16 DC, sad sve nesto sacuvaj boze. Prije 2mj dali mi manje od minimalne doze Clomida (25mg), imala 3 jaja, sva ovulirala i od tada nikako se ispraviti, mjesec nakon toga ovulirala 9 DC sto mi se nikad nije u zivotu desilo i vjerojatno nije bio folikul koji sadrzi jajnu stanicu nego prazan, neki sto je odlucio rasti jer ga je Clomid zbunio, pa tako i ovaj mjesec na 2 DC imala sam folikul 18mm sto je nemoguce, tako da sad samo cekam, opusteno da prođu ti zblesirani da mogu nastaviti. Odradila sam IUI 3 puta do sada, samo jedan je (po meni) imao znanstvenu osnovu, ova druga dva su eto vise bila novci za doktora nego neka korist. Uglavnom, eto sve nesto da bi se najradije ostavila specijaliste haha…ali dobro ajde nisu mi otkrili nikakav problem za sada, niti meni niti mužu…pa budemo probavali još neko vrijeme…
Nisam zadnje vrijeme čitala ništa ovdje pa ne znam što se događa, probat cu se ukljuciti kad mogu…
Da se i ja javin našoj Silver "učiteljici" 🙃 🧡
Žao mi je što si ponovo ovdje čisto iz razloga jer to znači da nema uspjeha još. 😔 Ne želim bit patetična i reć "bit će" jer stvarno su to najispraznije riječi koje netko kaže a ne zna koliko vec borbe stoji iza tog jednog "bit će" i koje bar meni osobno ne bi davale puno pozitive.
Al' uz tebe smo, javi se malo češće.
Ja guram lagano kroz 26. tt, al ne napuštam svoje LH-trakice. 🙃
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Jutrosnja
https://ibb.co/sgF2vCF
🤗
Sada cu jos pratiti kad padne...
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅