Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Joja 🙏
    03. Siječanj 2021. 19:09

tina25

Cure imam jedno pitanje…nije za ovu temu ali strah me…zadnjih par dana mi se na desnoj sisi ljušti bradavica…ne znam kako bih drugačije objasnila…znaci ne oko nego bas bradavica…nekad osjetim probadanje sa desne strane, ali to bi nekako pripisala nadolazećoj M…sutra trebam otići kod doktorice po neke nalaze pa ne znam dali da to njoj kažem ili ginic

Meni je u trudnoci tako bilo cak mi je isla i krv.... Al ne tako rano. U svakom slucaju, mazi kremicom pa ako ne prodje reci ginekologu 

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

tina25
    03. Siječanj 2021. 19:15

Joja💙

tina25

Cure imam jedno pitanje…nije za ovu temu ali strah me…zadnjih par dana mi se na desnoj sisi ljušti bradavica…ne znam kako bih drugačije objasnila…znaci ne oko nego bas bradavica…nekad osjetim probadanje sa desne strane, ali to bi nekako pripisala nadolazećoj M…sutra trebam otići kod doktorice po neke nalaze pa ne znam dali da to njoj kažem ili ginic

Meni je u trudnoci tako bilo cak mi je isla i krv…. Al ne tako rano. U svakom slucaju, mazi kremicom pa ako ne prodje reci ginekologu

Joja💙

tina25

Meni je u trudnoci tako bilo cak mi je isla i krv…. Al ne tako rano. U svakom slucaju, mazi kremicom pa ako ne prodje reci ginekologu

Joja💙

tina25

Ma mislim da nije u pitanju trudnoća, strah me je jer gdje god dam vidila da piše ti simptomi piše rak dojke, ili rak bradavice...i bas me strah, pa nebi htjela duziti sa odlaskom na pregled samo ne znam jel kod ginice ili doktora opće prakse 

👧 - 25
    🧔🏻 - 32
    Nezaštićeni odnosi - 2018
    Papa - 8mj ✔
    Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔

Joja 🙏
    03. Siječanj 2021. 19:17

O pa onda najbolje da pitas doktora, makar ja mislim da to nisu simptomi raka dojke. Imas kakve kvrzice?

🦄30g 🐴29g
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :

tina25
    03. Siječanj 2021. 19:20

Nemam kvržice...samo to ljuskanje, povremeno probadanje i svrbež.. Ali svrbi me i druga na kojoj nema nikakvih promjena..i da napomenem da u obitelji nitko nije ima rak, ni dojke ni ničega 

👧 - 25
    🧔🏻 - 32
    Papa - 8mj ✔

Anchy_23 🌈 🌸
    03. Siječanj 2021. 20:14

Tinci nemoj odmah tako crno, google nam je nekad najgori neprijatelj sto se tice dijagnoza 🙊🙈Mozda ti je koza samo malo suha. Vidi ako se ne popravi stanje pitaj gin. Mislim da ce ti proci. Kako Joja kaze mazi kremicom.😉
    ---
    Update piskila sam i jos su tamnije ali nije pik. Tako da sutra cu ga uloviti! Moooram 🤞🍀💪

Joja 🙏
    03. Siječanj 2021. 20:25

Evo bijela mi trakica.... Ako jucer nisam uhvatila pik onda je vjerojatno bio danas... Posto sam tek popodne uspjela pislit, zasigurno sam ga fulala... 
    Mislite da ce biti dosta hopsanja jucer popodne i danas navecer.... Sutra isto planiram... Dok god mi tempica ne pokaze da je bila ovulacija...? 
    Anchy jel vi uspjevate pokrit sve heheh

🦄30g 🐴29g
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :

SAYURI
    03. Siječanj 2021. 20:54

Haleluja...doceka i ja svoj pik sa zakasnjenjem ovaj ciklus...bacam se na posao odmah..
    https://ibb.co/6NjpCvF

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

Joja 🙏
    03. Siječanj 2021. 21:03

Tina iskreno mislim da se nemas cega bojat... Kazem ti da mazes s kremicom... Pa javi kako je nakon dan-dva
    Sayuri  samo hopsajte prvom prilikom hehehe.... I sutra obavezno :) 

🦄30g 🐴29g
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :

tina25
    03. Siječanj 2021. 21:20

Hvala cure, utješile ste me 😊😊
    Sayuri možeš već početi hopsati ako želiš jer bi pik mogao biti noćas ili sutra..ovo se meni čini da još uvijek nije ali jako je blizu

👧 - 25
    🧔🏻 - 32
    Papa - 8mj ✔

SAYURI
    03. Siječanj 2021. 21:48

tina25

Hvala cure, utješile ste me 😊😊
    Sayurimožeš već početi hopsati ako želiš jer bi pik mogao biti noćas ili sutra..ovo se meni čini da još uvijek nije ali jako je blizu

Da, da, veceras i ujutru, pa za svaki slucaj jos jednom sutra vece i utorak ujutru...moze ovaj moj , ima se sta izmusti iz njega 🤣

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.