Jutro cure moje, jucer sam bila u sto nekih poslova, ali vidim kod vas je bilo lijepih trakica, pa navalite 💪🏼💪🏼
Ancy vidis ti kako Silver odreagira na najnizu dozu Klomifena cak i 3 mjeseca nakon jos, a nas dvije boze sacuvaj ne mozemo odreagirat kako treba ni na najvisu dozu 🤦🏻♀️😂
Jutro cure!
Da citam i nevjerujem ovo sto silver pise…🙈🙈🙈
Pa kako 🙊🙊 nije dobro ni jedno ni drugo. A jbg sta cemo..ali da nisu osim klomif nista drugo nasli sto bi poboljsalo kvalitetu js i ovulaciju kao sto silver pise je katastrofa!
Al bas, oni nama sibnu klomifene pa kud puklo da puklo 🙄 ja sam skuzila da mog doktora bas muci moje stanje sad kad sam bila na uzv-u, nadam se da ako i postoji neki problemcic da ce ga hsg rijesit pa da se konacno oplodim 🥳😁😂 jel koja zna objasnit, rekao je da bi mi iduci put dao samo duphaston od 5dc mislim do 20dc….ali ako opet ne bude O sto mi moze pomoci taj duphaston, osim da zadeblja endo?
Nemam ti pojma. Osim sto sam negdje jednom procitala da zene koje tako imaju neredovite M i O sa duphastonima izreguliraju ciklus a nekima se i vrati ovulacija…
Bas je to zeznuto i kod mene i kod tebe. Jedina razlika je ta sto sam ja jednom bila trudna i rodila. Isto tako one gluposti koje svi pricaju jednom kad rodis sve ce se vratiti u normalu, izregulirati ce ti se ciklusi bla bla, uopce nisu istina!! Nema to veze ni sa cime meni se cini. Bar ne u mom slucaju! Ja bi najsretnija bila da tako je ali jbg…
Ja sam isto u nezavidnoj situaciji..jer kao rodila sam i ostala prirodno T pa me gin ne zeli jos sati ni na hsg ni spermio, mislim kuzim zasto bi me slala kad ocito da je dobro sve ako smo uspjeli prirodno.. Ma ne znam…
Znam samo da ako mi ovaj put ne uspije da cu biti jakoo razocarana, jer iskreno ne da mi se sve ispocetka u novom ciklusu…
Također već imam dijete i nakon poroda teški nered.
Koliko god smo curicu brzo dobili sada već 9 mjeseci pokušavamo i ništa. 2 mjeseca čak pila duphastone za regulirati. Ako ovaj mjesec s trakicama ne upali, krećem lagano na preglede itd. jer se nisam kontaktirala sa ginekologicom po pitanju ovoga jer uvjek mislim da je sljedeći mjesec dobitan.
Ancy vi pokusavate ponovno tek od 9mj prosle god, to je ustvari malo, i nemas potrebe odustajati vec, znam koliko su frustrirajuci ti nasi ciklusi 😵😵😵 ali daj si jos malo vremena ako ovo ne uspije (a ne zelimo misliti da nece uspjeti 😉), pa onda kreni lagano nakon jos par mjeseci sa spermio i hsg i ostalim pretragama.
Da dobro si rekla frustrirajuce. Najbolja rijec za sve to. Kad bas hoces a ono ne ide. I trudis se i onda 0 pa ajmo ispocetka. Vise mi se i vrkuta i folna i cikla i ananas gade 🤣😅
Toliko bi htjela da je ovo sad kraj i da ne moram vise taj caj i ciklu a ponajvise klomifen. Vise cu se radovati prestanku koristenja tih preparata nego T eto toliko mi to ide na zivce.
Ali sta je tu je. Ne odustajemo znamo da ima lijeka i doktora i na ovaj ili onaj nacin cemo ostati T. Samo da do tad ne skrenemo 🙈😅
Jutro cure moje, jucer sam bila u sto nekih poslova, ali vidim kod vas je bilo lijepih trakica, pa navalite 💪🏼💪🏼
Ancy vidis ti kako Silver odreagira na najnizu dozu Klomifena cak i 3 mjeseca nakon jos, a nas dvije boze sacuvaj ne mozemo odreagirat kako treba ni na najvisu dozu 🤦🏻♀️😂
Jutro cure!
Da citam i nevjerujem ovo sto silver pise…🙈🙈🙈
Pa kako 🙊🙊 nije dobro ni jedno ni drugo. A jbg sta cemo..ali da nisu osim klomif nista drugo nasli sto bi poboljsalo kvalitetu js i ovulaciju kao sto silver pise je katastrofa!
Al bas, oni nama sibnu klomifene pa kud puklo da puklo 🙄 ja sam skuzila da mog doktora bas muci moje stanje sad kad sam bila na uzv-u, nadam se da ako i postoji neki problemcic da ce ga hsg rijesit pa da se konacno oplodim 🥳😁😂 jel koja zna objasnit, rekao je da bi mi iduci put dao samo duphaston od 5dc mislim do 20dc….ali ako opet ne bude O sto mi moze pomoci taj duphaston, osim da zadeblja endo?
Nemam ti pojma. Osim sto sam negdje jednom procitala da zene koje tako imaju neredovite M i O sa duphastonima izreguliraju ciklus a nekima se i vrati ovulacija…
Bas je to zeznuto i kod mene i kod tebe. Jedina razlika je ta sto sam ja jednom bila trudna i rodila. Isto tako one gluposti koje svi pricaju jednom kad rodis sve ce se vratiti u normalu, izregulirati ce ti se ciklusi bla bla, uopce nisu istina!! Nema to veze ni sa cime meni se cini. Bar ne u mom slucaju! Ja bi najsretnija bila da tako je ali jbg…
Ja sam isto u nezavidnoj situaciji..jer kao rodila sam i ostala prirodno T pa me gin ne zeli jos sati ni na hsg ni spermio, mislim kuzim zasto bi me slala kad ocito da je dobro sve ako smo uspjeli prirodno.. Ma ne znam…
Znam samo da ako mi ovaj put ne uspije da cu biti jakoo razocarana, jer iskreno ne da mi se sve ispocetka u novom ciklusu…
Također već imam dijete i nakon poroda teški nered.
Koliko god smo curicu brzo dobili sada već 9 mjeseci pokušavamo i ništa. 2 mjeseca čak pila duphastone za regulirati. Ako ovaj mjesec s trakicama ne upali, krećem lagano na preglede itd. jer se nisam kontaktirala sa ginekologicom po pitanju ovoga jer uvjek mislim da je sljedeći mjesec dobitan.
Drzim fige da nam se svima vrati red i da krene dobro ova godina 🤞🍀 hocemo plusice 😍
Sanjarka ti si nasa enciklopedija hehe. Pa ajde mi reci kad dode do Ovulacije kada lh pocinje opadati? Radila sam jucer trakice u 12h u 16h i u 20h i svaka je bila sve tamnija i tamnija. Danas se nisam jos testirala jer cekam da prode 10h. Ako je O npr bila u noci dal ce mi trakice pokazati pik ili ce vec lh poceti opadati?
Sanjarka ti si nasa enciklopedija hehe. Pa ajde mi reci kad dode do Ovulacije kada lh pocinje opadati? Radila sam jucer trakice u 12h u 16h i u 20h i svaka je bila sve tamnija i tamnija. Danas se nisam jos testirala jer cekam da prode 10h. Ako je O npr bila u noci dal ce mi trakice pokazati pik ili ce vec lh poceti opadati?
E to nisam uspila 100% utvrdit
Prema literaturi
Prvo dođe do naglog porasta lh hormona, a onda nagli pad kod kojeg puca folikul
Znaci, po svemu sudeći dok je pik nije jos pukao folikul, tek kad prođe pik dođe do pucanja
Ali ja sam imala jedan ciklus di sam po tempici ovulirala 16dc a 17 sam jos imala pik
Pa eto ne znam 😂
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Silver meni je klomifen koma, baš sam pisala curama još uvijek imam neku cistu/tvorbu koja je trebala biti folikul,a doktor nije bio zadovoljan ni sada sa stimulacijom, po njemu jaka doza a slab rezultat, plus ohss...Evo i nakon mjesec dana obilazim doktore jer ne znaju šta mi je s disanjem 😵
Tako da mi je drago da imam 3 smrzlića pa ne moram ponovno na punkciju.
A za ovaj napredak, ah. I ćorava koka nekad ubode zrno! 😁
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Sto se tice porasta LH i pucanja folikula, to ne mozes nikad znati. Ovisi koliko tom folikulu taj mjesec treba da odreagira. Imala sam cikluse gdje sam ovulirala isti dan tijekom pika, imala sam cikluse nakon 24 sata i imala sam nakon 48 sati. (sve to potvrđeno UZVom).
E sad sto se tice vas koji se pitate o broju spermica nakon vise keksanja, mene je to jako zanimalo i imala sam priliku saznati direktan odgovor tijekom svakog IUI-a. Da, broj drasticno pada kada nema pauze. Prije IUIa spermiji se "ispiru" tako da imas samo sposobne koji se normalno krecu, jedan mjesec smo imali priliku analizirati broj spermija 3 dana za redom. Prvi dan je broj bio 140 milijuna (od toga 70 milijuna nakon ispiranja), drugo jutro imali smo 48 milijuna nakon ispiranja (noc prije smo se keksnuli), treci dan imali smo 20 milijuna nakon ispiranja (noc prije smo se keksnuli, dakle to je 4 keksa bez pauze vece od 24 sata. Ide to dole ali ako je sa njim sve u redu nece pasti ispod 10 milijuna.
Samo jedan je potreban pa onda mislim da nema veze, keksajte se koliko hocete haha!
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
Silver meni je klomifen koma, baš sam pisala curama još uvijek imam neku cistu/tvorbu koja je trebala biti folikul,a doktor nije bio zadovoljan ni sada sa stimulacijom, po njemu jaka doza a slab rezultat, plus ohss…Evo i nakon mjesec dana obilazim doktore jer ne znaju šta mi je s disanjem 😵
Samo 25mg mi je sve upropastilo, 3 mjeseca vec cekam. Katastrofa, ne zelim to vise nikad uzet.
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
Silver meni je klomifen koma, baš sam pisala curama još uvijek imam neku cistu/tvorbu koja je trebala biti folikul,a doktor nije bio zadovoljan ni sada sa stimulacijom, po njemu jaka doza a slab rezultat, plus ohss…Evo i nakon mjesec dana obilazim doktore jer ne znaju šta mi je s disanjem 😵
Samo 25mg mi je sve upropastilo, 3 mjeseca vec cekam. Katastrofa, ne zelim to vise nikad uzet.
Većini ne napravi ništa dobro, nekome ništa a rijetkim nešto a i dalje ga guraju 🤷♀️
Što se spermića tiče 😊
Keksajte se do mile volje, evo ja od kad sam u ovome stalno neke zabrane seksa, te nemoj sad te komplikacija i žene moje prođe mjesec dana bez maženja 🙈
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Hvala sanjarka silver i mattan! Bas ste enciklopedije 😊 puno sam tu naucila.
Skuzila sam da nema pravila ili te hoce i primiti ce se ili nece pa ce dr mj...samo ne odustati i jednom cu valjda pogoditi recept i ostati T!
Sortiraj odgovore
Najstariji