Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anchy_23 🌈 🌸
    03. Siječanj 2021. 21:56

Sayuri navali zeno 🤞😊😊😊🍀
    Joja ja sam jucer 2x hopsala danas je pauza. Opako mi tamne trakice...bojim se da bi pik mogao sad u noci biti...tako da je plan hopsati ujutro odmah i sutra navecer..pa onda jos u sri. Samo da trakice sutra potvrde pik i temperatura u sljed par dana skoci! 🤞

Sanjarka88
    03. Siječanj 2021. 22:49

SAYURI

Haleluja…doceka i ja svoj pik sa zakasnjenjem ovaj ciklus…bacam se na posao odmah..
    https://ibb.co/6NjpCvF

Opako blizu pika 🥳 Sretnoooo 🤞🏻🤞🏻🤞🏻

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    03. Siječanj 2021. 22:50

🌈

Sayuri navali zeno 🤞😊😊😊🍀
    Joja ja sam jucer 2x hopsala danas je pauza. Opako mi tamne trakice…bojim se da bi pik mogao sad u noci biti…tako da je plan hopsati ujutro odmah i sutra navecer..pa onda jos u sri. Samo da trakice sutra potvrde pik i temperatura u sljed par dana skoci! 🤞

Mislis da nije puno 2 puta dnevno? Ono obnova vojnika i tako to? 🙈

Matkiša 😎
    03. Siječanj 2021. 23:50

tina25

Cure imam jedno pitanje…nije za ovu temu ali strah me…zadnjih par dana mi se na desnoj sisi ljušti bradavica…ne znam kako bih drugačije objasnila…znaci ne oko nego bas bradavica…nekad osjetim probadanje sa desne strane, ali to bi nekako pripisala nadolazećoj M…sutra trebam otići kod doktorice po neke nalaze pa ne znam dali da to njoj kažem ili ginici

Mislim da se ne trebaš brinuti,sad je suh zrak a dermatitis zna i bradavice zahvatiti. Ja imam razne dermatitise i često me svrbi bradavica, uvijek lijeva 🤪 Meni pomogne ona krema iz Dm-a za dojilje...
    Silver drago mi je vidjeti te na temi, uvijek se sve vratimo ovdje...
    A što se tiče IUI dijelimo mišljenje, i kod mene je tako bilo 🤷‍♀️

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

silver
    04. Siječanj 2021. 04:40

Mattan

tina25

Cure imam jedno pitanje…nije za ovu temu ali strah me…zadnjih par dana mi se na desnoj sisi ljušti bradavica…ne znam kako bih drugačije objasnila…znaci ne oko nego bas bradavica…nekad osjetim probadanje sa desne strane, ali to bi nekako pripisala nadolazećoj M…sutra trebam otići kod doktorice po neke nalaze pa ne znam dali da to njoj kažem ili ginici

Mislim da se ne trebaš brinuti,sad je suh zrak a dermatitis zna i bradavice zahvatiti. Ja imam razne dermatitise i često me svrbi bradavica, uvijek lijeva 🤪 Meni pomogne ona krema iz Dm-a za dojilje…
    Silver drago mi je vidjeti te na temi, uvijek se sve vratimo ovdje…
    A što se tiče IUI dijelimo mišljenje, i kod mene je tako bilo 🤷‍♀️

Ah baš nas pogodilo, vidim ohss pišeš, mene je jako strah toga, jer ako sam imala 3 jaja na 25mg Clomida (najniza doza Clomida je obicno 50mg i na nju dosta zena ne odgovori pa mora uzeti 100mg) onda sta ce biti sa jacim stimulansima. I taj jedan ciklus na tih malih 25mg mi je zeznuo cikluse sljedeca 3 mjeseca...
    Cesto se pitam sto znanost radi na podrucju plodnosti/neplodnosti koje zahvaca toliko parova. Clomid je izumljen 1950 i zar se nisu pomaknuli vise od 70 godina sa te tocke (i slicnih stimulansa) to mi je ono...neshvatljivo. 
    Svaka cast IVF-u ali IVF nije neki napredak u smislu neplodnosti i otkrica kako lijeciti neplodnost. IVF je cista tehnicka podrska ljudskom tijelu. Mene zanima zasto znanost nema nista vec preko 70 godina. Cak nam ni kvalitetu jajnih stanica nisu shvatili kako odrediti. 

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

Sanjarka88
    04. Siječanj 2021. 06:05

Silver pa bas te dobro zeznula ta terapija 😬😕
    Jeste ti i muz sve pretrage napravili?

Meni je FF ipak oznacio o na 15dc pa nek mu bude 😅
    Lucky molim te prebaci me na 16.1 

silver
    04. Siječanj 2021. 06:18

Sanjarka88 🦋

Silver pa bas te dobro zeznula ta terapija 😬😕
    Jeste ti i muz sve pretrage napravili?

Meni je FF ipak oznacio o na 15dc pa nek mu bude 😅
    Lucky molim te prebaci me na 16.1

Jesmo, sve, sve ok kod oboje. 
    Sretno ovaj ciklus!!

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

Anchy_23 🌈 🌸
    04. Siječanj 2021. 07:07

Lucky🍀

Jutro cure moje, jucer sam bila u sto nekih poslova, ali vidim kod vas je bilo lijepih trakica, pa navalite 💪🏼💪🏼
    Ancy vidis ti kako Silver odreagira na najnizu dozu Klomifena cak i 3 mjeseca nakon jos, a nas dvije boze sacuvaj ne mozemo odreagirat kako treba ni na najvisu dozu 🤦🏻‍♀️😂

Jutro cure!
    Da citam i nevjerujem ovo sto silver pise...🙈🙈🙈
    Pa kako 🙊🙊 nije dobro ni jedno ni drugo. A jbg sta cemo..ali da nisu osim klomif nista drugo nasli sto bi poboljsalo kvalitetu js i ovulaciju kao sto silver pise je katastrofa!

Anchy_23 🌈 🌸
    04. Siječanj 2021. 07:10

Sanjarka88 🦋

🌈

Sayuri navali zeno 🤞😊😊😊🍀
    Joja ja sam jucer 2x hopsala danas je pauza. Opako mi tamne trakice…bojim se da bi pik mogao sad u noci biti…tako da je plan hopsati ujutro odmah i sutra navecer..pa onda jos u sri. Samo da trakice sutra potvrde pik i temperatura u sljed par dana skoci! 🤞

Mislis da nije puno 2 puta dnevno? Ono obnova vojnika i tako to? 🙈

Ma joj draga nemam ti pojma...mi smo se keksnuli sad ujutro. Ja imam ovaj put sluzi stvarno na izvoz i bas se plodno osjecam 🙊🙈
    Necu uopce misliti na spermice imaju da se obnove do 19h imaju 12h hahaha
    Necu se uppce nervirati keksati cu se kad mi se bude htjelo..pa kako bude. Ako ne bude sljedeci ciklus mijenjam taktiku 🍀🤞

Anchy_23 🌈 🌸
    04. Siječanj 2021. 07:52

Lucky🍀

🌈

Lucky🍀

Jutro cure moje, jucer sam bila u sto nekih poslova, ali vidim kod vas je bilo lijepih trakica, pa navalite 💪🏼💪🏼
    Ancy vidis ti kako Silver odreagira na najnizu dozu Klomifena cak i 3 mjeseca nakon jos, a nas dvije boze sacuvaj ne mozemo odreagirat kako treba ni na najvisu dozu 🤦🏻‍♀️😂

Jutro cure!
    Da citam i nevjerujem ovo sto silver pise…🙈🙈🙈
    Pa kako 🙊🙊 nije dobro ni jedno ni drugo. A jbg sta cemo..ali da nisu osim klomif nista drugo nasli sto bi poboljsalo kvalitetu js i ovulaciju kao sto silver pise je katastrofa!

Al bas, oni nama sibnu klomifene pa kud puklo da puklo 🙄 ja sam skuzila da mog doktora bas muci moje stanje sad kad sam bila na uzv-u, nadam se da ako i postoji neki problemcic da ce ga hsg rijesit pa da se konacno oplodim 🥳😁😂 jel koja zna objasnit, rekao je da bi mi iduci put dao samo duphaston od 5dc mislim do 20dc….ali ako opet ne bude O sto mi moze pomoci taj duphaston, osim da zadeblja endo?

Nemam ti pojma. Osim sto sam negdje jednom procitala da zene koje tako imaju neredovite M i O sa duphastonima izreguliraju ciklus a nekima se i vrati ovulacija...
    Bas je to zeznuto i kod mene i kod tebe. Jedina razlika je ta sto sam ja jednom bila trudna i rodila. Isto tako one gluposti koje svi pricaju jednom kad rodis sve ce se vratiti u normalu, izregulirati ce ti se ciklusi bla bla,  uopce nisu istina!! Nema to veze ni sa cime meni se cini. Bar ne u mom slucaju! Ja bi najsretnija bila da tako je ali jbg...
    Ja sam isto u nezavidnoj situaciji..jer kao rodila sam i ostala prirodno T pa me gin ne zeli jos sati ni na hsg ni spermio, mislim kuzim zasto bi me slala kad ocito da je dobro sve ako smo uspjeli prirodno.. Ma ne znam...
    Znam samo da ako mi ovaj put ne uspije da cu biti jakoo razocarana, jer iskreno ne da mi se sve ispocetka u novom ciklusu...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.