Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    silver
    03. Siječanj 2021. 15:10

Sanjarka88 🦋

silver

Drage moje, sve koje znam i ne znam, sretna nam svima 2021, da ovo bude godina nasih pluseva, sto drugo pozeljeti.
    Svima vam to zelim sto prije, kao i sebi. Kod mene svasta nesto ali nista konkretno, jos se borim, ali nekako sam opustenija, sta bude bit ce, zivot ide i ne mogu ga vise pauzirati zbog ovoga.
    Saljem vam svima najpozitivnije vibre koje mogu izvuci, puno zagrljaja i srece u 2021!!!!

Silver draga ❤️ koliko te se puta sjetim, pola toga sta sam naucila od tebe sam naucila ❤️
    Pricaj nam malo sta ima kod tebe

Drago mi je da me se sjetis 
    Kod mene ringispil, kako sam krenula ozbiljnije kod specijaliste tako se sve nesto poremetilo. Najbolje mi je bilo kad nisam nista previse istrazivala, imala sam cikluse 28-30 dana, ovulaciju 14-16 DC, sad sve nesto sacuvaj boze. Prije 2mj dali mi manje od minimalne doze Clomida (25mg), imala 3 jaja, sva ovulirala i od tada nikako se ispraviti, mjesec nakon toga ovulirala 9 DC sto mi se nikad nije u zivotu desilo i vjerojatno nije bio folikul koji sadrzi jajnu stanicu nego prazan, neki sto je odlucio rasti jer ga je Clomid zbunio, pa tako i ovaj mjesec na 2 DC imala sam folikul 18mm sto je nemoguce, tako da sad samo cekam, opusteno da prođu ti zblesirani da mogu nastaviti. Odradila sam IUI 3 puta do sada, samo jedan je (po meni) imao znanstvenu osnovu, ova druga dva su eto vise bila novci za doktora nego neka korist. Uglavnom, eto sve nesto da bi se najradije ostavila specijaliste haha...ali dobro ajde nisu mi otkrili nikakav problem za sada, niti meni niti mužu...pa budemo probavali još neko vrijeme...
    Nisam zadnje vrijeme čitala ništa ovdje pa ne znam što se događa, probat cu se ukljuciti kad mogu...

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

Pokloncic13
    03. Siječanj 2021. 15:21

Curke,super vam izgledaju trakice 🎉❤️👌 ja bi se još prije 5min bacila na posao 🤣🤭

👱‍♀️ 33
    🧔🏽 34 zdrav ko dren
    👦 sinko (2017)
    👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
    Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
    ➕4.3.🌈💖
    6.11. Baby girl 💖

url=https://lilypie.com]

Anchy_23 🌈 🌸
    03. Siječanj 2021. 16:16

Napravila sam ponovo lh sad u 16h i bome je potamnila i to dosta od one u 12h. Napravim opet oko 8h navecer pa da vidimo ali mislim da bi pik mogao cak i u noci ili sutra. Jucer smo hopsnuli i to 2x danas nismo cuvam vojsku pa mislim da sutra i prekosutra svakako hopsamo. 

Joja 🙏
    03. Siječanj 2021. 17:14

🌈

Zara, joja di ste kako ste?

Draga na terenu sam i baš radimo ko crnci (Petrinja i okolica).... Ne stignem baš pratit trakice.... Mislim da je jucer bio pik... Imali smo odnos jucer oko 17 i prekjucer oko 1 ujutro (poslje dočeka)... Danas cemo opet (nadam se) al tek navecer....
    __
    Sretna sam jer se MM jucer cijepio protiv Covida, pa mi to daje nadu za bolju godinu od prošle. 

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

Joja 🙏
    03. Siječanj 2021. 17:25

https://ibb.co/PTffFWv
    Evo ih...trakice od preprekjicer, prekjucer, jucer i danas. Danas sam samo jednu pišnula i posvijetlila je. Vec znam da ce mi do kraja ciklusa bit skroz ili skoro skroz bijele, al naravno da nastavljam pratiti :) .....

🦄30g 🐴29g
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :

Tonkica111
    03. Siječanj 2021. 17:29

Joja💙

https://ibb.co/PTffFWv
    Evo ih…trakice od preprekjicer, prekjucer, jucer i danas. Danas sam samo jednu pišnula i posvijetlila je. Vec znam da ce mi do kraja ciklusa bit skroz ili skoro skroz bijele, al naravno da nastavljam pratiti :) …..

Zar budu ovako svijetle kad su pozitivne? Pitam da znam sebi pratiti... Meni su cijelo vrijeme amo reći ovako kao tebi jučer pa sve čekam da potamne, vjerovatno je od testa do testa. Moj nije ovakav. 

Joja 🙏
    03. Siječanj 2021. 17:53

Tonkica uzivo nisu bas tako svijetle... A i nikad mi ne bude bas pik pikcina s ovim plavim trakicama... I potamne samo ta dva tri dana i to je to (vjerojatno bi mi roze bile bolje jer su osjetljive al mislim si da bi me sarene trakice samo bunile).... Ne znam ni sama.... 

🦄30g 🐴29g
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :

tina25
    03. Siječanj 2021. 18:50

Joja💙

Tonkicauzivo nisu bas tako svijetle… A i nikad mi ne bude bas pik pikcina s ovim plavim trakicama… I potamne samo ta dva tri dana i to je to (vjerojatno bi mi roze bile bolje jer su osjetljive al mislim si da bi me sarene trakice samo bunile)…. Ne znam ni sama….

Ja mislim da to ipak nije pik...ja sam prošli ciklus koristila plave i bas se vidio pik
    Evo pogledaj sliku https://ibb.co/Tkbm7bR

👧 - 25
    🧔🏻 - 32
    Nezaštićeni odnosi - 2018
    Papa - 8mj ✔
    Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔

tina25
    03. Siječanj 2021. 18:58

Cure imam jedno pitanje...nije za ovu temu ali strah me...zadnjih par dana mi se na desnoj sisi ljušti bradavica...ne znam kako bih drugačije objasnila...znaci ne oko nego bas bradavica...nekad osjetim probadanje sa desne strane, ali to bi nekako pripisala nadolazećoj M...sutra trebam otići kod doktorice po neke nalaze pa ne znam dali da to njoj kažem ili ginici

👧 - 25
    🧔🏻 - 32
    Nezaštićeni odnosi - 2018
    Papa - 8mj ✔
    Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔

Joja 🙏
    03. Siječanj 2021. 19:08

U svakom slucaju piskim dalje pa cu vidjet :) pratim i bazalnu... 

🦄30g 🐴29g
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.