Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anchy_23 🌈 🌸
    03. Siječanj 2021. 08:32

Jutro cure❤
    Dodite na kavicu ☕ obozavam nedjeljna jutra i izlezavanje. Danas kad pisnem lh obavijestim vas. Iako jos uvijek nemam osjecaj da ce O. 🙈 bas treba puno strpljenja za sve ovo...
    Silver hvala na lijepim zeljama , takoder i tebi zelim sve najbolje! Ove starije cure na forumu  uvijek pitaju gdje si i kako si 😉❤

silver
    03. Siječanj 2021. 08:52

Lucky hvala ti!! Budemo ti i ja ove godine, evo predosjecam prije ljeta!! 

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

silver
    03. Siječanj 2021. 09:11

🌈

Jutro cure❤
    Dodite na kavicu ☕ obozavam nedjeljna jutra i izlezavanje. Danas kad pisnem lh obavijestim vas. Iako jos uvijek nemam osjecaj da ce O. 🙈 bas treba puno strpljenja za sve ovo…
    Silver hvala na lijepim zeljama , takoder i tebi zelim sve najbolje! Ove starije cure na forumu uvijek pitaju gdje si i kako si 😉❤

Hvala ti, sad sam tek skužila tko si jer ne mogu naći nadimak!! 

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

Sanjarka88
    03. Siječanj 2021. 09:42

silver

Drage moje, sve koje znam i ne znam, sretna nam svima 2021, da ovo bude godina nasih pluseva, sto drugo pozeljeti.
    Svima vam to zelim sto prije, kao i sebi. Kod mene svasta nesto ali nista konkretno, jos se borim, ali nekako sam opustenija, sta bude bit ce, zivot ide i ne mogu ga vise pauzirati zbog ovoga.
    Saljem vam svima najpozitivnije vibre koje mogu izvuci, puno zagrljaja i srece u 2021!!!!

Silver draga ❤️ koliko te se puta sjetim, pola toga sta sam naucila od tebe sam naucila ❤️
    Pricaj nam malo sta ima kod tebe 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    03. Siječanj 2021. 09:49

Pokloncic13

Bas ti hvala Sanjarka kaj si me malo utješila 😇 jučerašnji su bolovi i grčenja s obje strane jajnika bile bas bas jake,danas je nekaj slabije ali prisutno..u kojoj si ti fazi,znam da smo tu negdje,tj.ti si par dana u prednosti 🥰

Vidim da ti je FF vec oznacio o
    Nemoj to uzet 100% kao sigurno
    Jer je nekako upitno, pogotovo na pikove 
    Doduse imala sam i ja ciklus si sam ovulirala na prvi dan pika 🤷‍♀️

Sta se mene tice 
    17dc, ff ce sutra vjerovatno oznacit o na 15dc
    Ja sam sklonija mislit da je bila 14 Dc, no noc nakon doceka sam puno krace spavala i mislim da mi je to utjecalo na tempicu pa je zbunilo i ff
    No ne znam za sigurno a nije ni bitno pa cu se vodit s onim sta ff oznaci 

SAYURI
    03. Siječanj 2021. 09:53

Sanjarka sta mislis o mojoj trakici danas?
    https://ibb.co/BVNr7SM

O bi trebala biti danas, a trakice se ponasaju skroz cudno, tamne presporo vec danima :( 

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

Sanjarka88
    03. Siječanj 2021. 10:05

SAYURI

Sanjarkasta mislis o mojoj trakici danas?

O bi trebala biti danas, a trakice se ponasaju skroz cudno, tamne presporo vec danima :(

Pa rekla bi da je lipo potamnila 
    Ali i jucer je ujutro pa je posvjetlila popodne 
    Bas cudno 
    Ajde poprati danas bar jos 2
    Jel imas kakve druge simptome da se o bliži? 

SAYURI
    03. Siječanj 2021. 10:07

Sanjarka88 🦋

SAYURI

Sanjarkasta mislis o mojoj trakici danas?

Pa rekla bi da je lipo potamnila
    Ali i jucer je ujutro pa je posvjetlila popodne
    Bas cudno
    Ajde poprati danas bar jos 2
    Jel imas kakve druge simptome da se o bliži?

Slabo, sluz je tu jos od petka, osim toga nista vise. Piskim kasnije jos jednu pa postavim slikicu....prosli mjesec iste trakice, sve skolski, dva dana pred O imala pik, lijepo ispratila, ovaj ciklus katastrofa....moze li se O desiti na dan pika sta mislis?

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

Tonkica111
    03. Siječanj 2021. 10:31

I ja piškila, opet je slabija nekako. Temperatura 36.5 što je kod mene normalno. Iscjedak onako i nikako, a kao trebala bih sutra imati ovulaciju hahaha, moš si ga misliti... U čekanju smo svi 🤣🤣 slika testa ispod. 
    https://ibb.co/2g0tJ5k

Sanjarka88
    03. Siječanj 2021. 10:37

Tonkica111

I ja piškila, opet je slabija nekako. Temperatura 36.5 što je kod mene normalno. Iscjedak onako i nikako, a kao trebala bih sutra imati ovulaciju hahaha, moš si ga misliti… U čekanju smo svi 🤣🤣 slika testa ispod.
    https://ibb.co/2g0tJ5k

Nista jos da
    Prati dalje 🤞🏻

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.