Pokloncici ja sad imam te plave 🙈 i vec me nerviraju. Mrtve su skroz za sad...valjda cu uloviti pik s njima. Mjerim i bazalnu pa cu po tome znati kad je bila O.
Ali po ovome sto si napisala i tvojim trakicama mislim da ste ok pokrili. Nekad je samo 1 keksic dovoljan znam na svom primjeru od prosle godine! 🍀🤞
Iz tvojih usta.. 😇 jučer mi je maleni rekao nešto sto me totalno izbacilo iz ravnoteže..da će on meni donijeti bebicu curicu(nikada nismo pred njim pričali o braci) i zaista ne pričamo pred njim o idućoj trudnoći i proplakala sam cijelu noć.
Znam da ništa ne ide na silu,ali eto,voljela bih makar radi njega.
Zao mi je samo kaj sam radi plavih lh propustila 29.,30.,a trebala sam..još me muž pita ocemo danas..reko daj nemoj me,budemo i sutra i onda sr*** 🙊
👱♀️ 33
🧔🏽 34 zdrav ko dren
👦 sinko (2017)
👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
➕4.3.🌈💖
6.11. Baby girl 💖
url=https://lilypie.com]
Iz tvojih usta.. 😇 jučer mi je maleni rekao nešto sto me totalno izbacilo iz ravnoteže..da će on meni donijeti bebicu curicu(nikada nismo pred njim pričali o braci) i zaista ne pričamo pred njim o idućoj trudnoći i proplakala sam cijelu noć.
Znam da ništa ne ide na silu,ali eto,voljela bih makar radi njega.
Zao mi je samo kaj sam radi plavih lh propustila 29.,30.,a trebala sam..još me muž pita ocemo danas..reko daj nemoj me,budemo i sutra i onda sr*** 🙊
Od sveg srca se nadam da ce ti nova godina donjeti bebu. ❤ mozda bas sad kad mislis da nisi dobro pokrila plodne dane bude cudo 🍀🤞nikad ne znas, treba se nadati 😉
Zasluzila si nakon svega, i vjerujem da ti je tesko bilo pogotovo kada ti sincic tako iskreno kaze!
Ja svaku vecer zamolim svoga andela na nebu neka mi posalje svoga bracu ili seku 🙏 😇
Cure, sretnu Novu vam zelim, neka vam se sve zelje ostvare 🤗
Hvala imenjakinjo! Nadam se da si ti dobro 😘😘
Hej, dobro sam 🤗😘 zasad je sve skolski
2021. M 💗
Ancy i moji ciklusi su duži, i tek sad se smještaju na mjesto nakon spontanog. Prošli ciklus je bio 36 dana,pa očekujem i ovaj tako. Čekam trakice da se počnu buditi.
Nismo ni pričali o toj temi-dal vam muževi znaju za sve ovo? Moj ne zna,potajno pratim trakice,čaj pijem svejedno zbog ciklusa i to mu nije čudno. Nekako mislim da bi on teže podnio dolazak M nego ja. Akcijamo svejedno, a kad je pik samo se čudi kako par dana zaredom 🤣🤣
Moj isto ne zna nis
Ni za trakice ni za bazalnu 😂
E sad me ovo baš zanima,kako nezna za bazalnu? Ipak trebaš toplomjer pri ruci
Ja se budim 1h prije njega za posao. To je jedno
Drugo. Mali spava s menom a muz na kaucu 🤦♀️😂
E tu sam se našla 🤣. I mi spavamo u odvojenim sobama 😂. Ali spavam loše zbog malog uljeza u krevetu pa mi bazalna nije opcija. Zasad samo trakice
😂 Razumimo se skroz 😂😁
Spavam i ja svakako....uspijem utvrditi o bez problema 👍🏻
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Pozdrav, evo i ja nova… Po kalendaru bi prekosutra trebala biti ovulacija, al nemam baš iscjetka i to. Trakice do sada sve svijetle jako, najjača je bila dan nakon završetka menstruacije pa eto… Jedino da nemam ovulaciju tokom menstruacije… Sve zbrčkano 🤦🏻♀️🤣. Nastavljam se piškiti pa ćemo vidjeti sve. Svima sretno!
Welcome Tonkica 🤗
Sad ću vam sliknut cijeli ciklus ako skuzite kak su izgledale trakice po danima. Mislim ok,sto bude bude naravno,ali izgleda da smo stvarno kiksali 😏
https://ibb.co/3rBfNVN
S tim da mi je digitalni i jučer pokazao smajlić. 🤭
Ovulirala si jucer ili danas
Sasvim ste ok pokrili. Sta ce ti vise? 🙂
Jedan spermic je potreban 👍🏻👍🏻👍🏻😁
Sad ću vam sliknut cijeli ciklus ako skuzite kak su izgledale trakice po danima. Mislim ok,sto bude bude naravno,ali izgleda da smo stvarno kiksali 😏
https://ibb.co/3rBfNVN
S tim da mi je digitalni i jučer pokazao smajlić. 🤭
Ovulirala si jucer ili danas
Sasvim ste ok pokrili. Sta ce ti vise? 🙂
Jedan spermic je potreban 👍🏻👍🏻👍🏻😁
Sad sam ti vidila tempicu
Danas je onda vjerovatno bila o, jer ti je temp pala u odnosu na jucer
Cekaj sad 3 dana da ti to tempica potvrdi 🤞🏻
Bas ti hvala Sanjarka kaj si me malo utješila 😇 jučerašnji su bolovi i grčenja s obje strane jajnika bile bas bas jake,danas je nekaj slabije ali prisutno..u kojoj si ti fazi,znam da smo tu negdje,tj.ti si par dana u prednosti 🥰
👱♀️ 33
🧔🏽 34 zdrav ko dren
👦 sinko (2017)
👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
➕4.3.🌈💖
6.11. Baby girl 💖
url=https://lilypie.com]
Drage moje, sve koje znam i ne znam, sretna nam svima 2021, da ovo bude godina nasih pluseva, sto drugo pozeljeti.
Svima vam to zelim sto prije, kao i sebi. Kod mene svasta nesto ali nista konkretno, jos se borim, ali nekako sam opustenija, sta bude bit ce, zivot ide i ne mogu ga vise pauzirati zbog ovoga.
Saljem vam svima najpozitivnije vibre koje mogu izvuci, puno zagrljaja i srece u 2021!!!!
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
Sortiraj odgovore
Najstariji