Zoe, za dan zaljubljenih smo trudne!
Ja mislim da uopste necu ciklus pratiti sa LH trakicama, jer se previse opteretim i nekako je napeto i mehanicki, da vidim i tu metodu.. 🤣
https://ibb.co/vVjQn4C
Moje (samo 2) trakice ovaj mjesec, kasno sam ih pocela raditi, tek od 13DC jer mi inace bude kasnije ovulacija
Bila sam najprije stavila da je + bio 13DC pa uklonila, FF je svejedno oznacio O na 15DC
Promijeni u postavkama opciju detektiranja Ovulacije. Stavi na OPK (ako oces da gleda samo po piku na lh trakici)
Tonkica napravi hcg ako sutra trebas dobit, pokazat ce ti. Mislim da bi na lh bas trebao bit pik pred M ako se ne varam, mislim da je i Kiky bio pik☺️
A ne znam bili piškila kad će bit sutra tek 11 dpo… Kasnija ovulacija je kriva🤦🏻♀️
Ovo ti je moja trakica na 12dpo https://ibb.co/Yf9tVDP
Bas je bila tamna zato sam i posumnjala na T.
Cure hvala vam svima od reda!!!! Zelim vam da i vi cim prije ugledate svoj plus.
Strah me je jos uvijek s obziron da sam imala 2.biokemijske ali nikad se nisam ovako osjecala. Bas osjecam da se dolje nesto dogadja. Cudno ali stvarno. Hvala Bogu samo da sad sve bude kako treba. Sve sto sebi zelim, zelim i vama❤
Pratit cu vas ja i dalje.
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Kiky prekrasan potpis🥰🥰 treca sreca❤️
Jesi imala kakve simptome?
Samo da vam kazem reakciju muza, sretan je prvo je gledao u testove sta je to i nije znao da plus znaci trudnoca 😂ali prosao je samnom dvije biokemijske i normalno da je i njega strah pa je rekao da poslje pregleda cemo tocno znati. I govori on sretan sam jer nemoram ici na spermiogram i jos kako sam vam rekla sestra od doktorice nam je od frenda mama pa bi ga jos vise bilo sram 😂😂😂
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Tonkica napravi hcg ako sutra trebas dobit, pokazat ce ti. Mislim da bi na lh bas trebao bit pik pred M ako se ne varam, mislim da je i Kiky bio pik☺️
A ne znam bili piškila kad će bit sutra tek 11 dpo… Kasnija ovulacija je kriva🤦🏻♀️
Ovo ti je moja trakica na 12dpo https://ibb.co/Yf9tVDP
Bas je bila tamna zato sam i posumnjala na T.
Cure hvala vam svima od reda!!!! Zelim vam da i vi cim prije ugledate svoj plus.
Strah me je jos uvijek s obziron da sam imala 2.biokemijske ali nikad se nisam ovako osjecala. Bas osjecam da se dolje nesto dogadja. Cudno ali stvarno. Hvala Bogu samo da sad sve bude kako treba. Sve sto sebi zelim, zelim i vama❤
Pratit cu vas ja i dalje.
To bi meni bilo onda za 2 dana... Iako baš me boli, rekla bi da sam 80 %sigurna da M stiže večeras ili sutra. Nema veze, ne gine onda sanjkanje i vikend u drvenoj kućici u drugi misec s ekipom. Vidit ćemo sve sutra preksutra...u iščekivanju gospođe.
Moje (samo 2) trakice ovaj mjesec, kasno sam ih pocela raditi, tek od 13DC jer mi inace bude kasnije ovulacija
Bila sam najprije stavila da je + bio 13DC pa uklonila, FF je svejedno oznacio O na 15DC
Promijeni u postavkama opciju detektiranja Ovulacije. Stavi na OPK (ako oces da gleda samo po piku na lh trakici)
Stavila sam advanced jer pratim i lh i bazalnu ali je problem sto ovaj mjesec nisam uhvatila pik (meni barem nije dovoljno tamno za pik 🤔), trebalo je mozda da nastavim sa testiranjem, mozda je bio na dan O ali me je zbunilo to sto je na 14DC bila svjetlija.
Elem, vazno da je ovulacija bila, temperaturni shift je tu, grudi pocele da bole...
👩🏻🦰 39, 🧔🏻36
Ja: amh 1,53 ng/ml (ponovljeni nakon 2 sedmice 0,6) fsh 12,9, mthfr i pai mutacije, hipertenzija
MM: odstranjen testis zbog tumora, nakon operacije radioth., oligozoospermia
Kariogrami: uredni
Trudimo se od 2.2018.
6.2018. missed ab 8GN, kiretaza 💔
02/2022 💔 12GN
1.IVF 6/22 Femara, Gonal F (2175), Cetrotide, Ovitrelle, 3🥚, 1🐧 bez tranfera (los PGT-A)
2.IVF 01/24: Femara, Menopur 300 (16 dana), Cetrotide, 2xDecapeptyl, 7 🥚, 5 oplodjenih, 2 🐧 FET 30.03., dolazi curica ❤️
Stavila sam advanced jer pratim i lh i bazalnu ali je problem sto ovaj mjesec nisam uhvatila pik (meni barem nije dovoljno tamno za pik 🤔), trebalo je mozda da nastavim sa testiranjem, mozda je bio na dan O ali me je zbunilo to sto je na 14DC bila svjetlija.
Elem, vazno da je ovulacija bila, temperaturni shift je tu, grudi pocele da bole…
Kuzim da 👍 👍👍 onda drzimo 🤞🤞🤞
Hvala, i od mene svim trudilicama 🤞🤞🤞
👩🏻🦰 39, 🧔🏻36
Ja: amh 1,53 ng/ml (ponovljeni nakon 2 sedmice 0,6) fsh 12,9, mthfr i pai mutacije, hipertenzija
MM: odstranjen testis zbog tumora, nakon operacije radioth., oligozoospermia
Kariogrami: uredni
Trudimo se od 2.2018.
6.2018. missed ab 8GN, kiretaza 💔
02/2022 💔 12GN
1.IVF 6/22 Femara, Gonal F (2175), Cetrotide, Ovitrelle, 3🥚, 1🐧 bez tranfera (los PGT-A)
2.IVF 01/24: Femara, Menopur 300 (16 dana), Cetrotide, 2xDecapeptyl, 7 🥚, 5 oplodjenih, 2 🐧 FET 30.03., dolazi curica ❤️
Kiky cestitke 🤗 bas mi je drago zbog tebe. Neka bude skolska i dosadna. Mene nije odavno bilo al evo da javim da sam bila kod ginekologa u subotu, potvrdio mi je ovulaciju po trakicama rekao da ce biti u nedjelju ili u ponedjeljak. Folikul 18mm i da ce jos porasti, endometrij 8 mm. Bas sam se rasteretila. Muz radio spermiogram i uredan je. Rekao mi da izvadim spolne hormone i amh i akcija nedjelja, ponedjeljak, utorak i srijeda. Rekao mi je i da je desni jajnik uz materice vjerovatno zbog neke upale sto sam imala pa me zato boli kad imam ovulaciju.
35 godina
M-normozoospermia
Vrkuta, letrox, vitamin d
Pokusavamo od 02/2020
Sortiraj odgovore
Najstariji