Krivi linkevo opet.vi prve znate
https://ibb.co/jVxv0nj
A sada i sluzbeno CESTITAM! Nek Vam Bog da svima dosadnu,lijepu i laganu trudnocu ☺️🥳🥳🥳🥳🥳
Kiky znala sam 🤩🤩🤩🤩🤩
Cestitam i nek bude skolska ❤️❤️❤️❤️
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Danas sam i ja ponovo pocela sa trakicama nakon Biokemijske u decembru. Nadam se najboljem i zelim vam svima puno srece ❤️
Sretno 🤗
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Kiky čestitkeeeeeee na maloj bebariiii 🥳🥳🥳🥳🥳
Ann dobrodošla, sreću želim 🤗🤗
J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
L. 👶 1.mj. 2024. 🧡
Zara hvala, cestitke i tebi ako sam dobro upratila, urednu trudnocu zelim 🤗
Nego, ima li jos neka ovako “brdovit” graf? Prije sam mjerila aksilarno i mislila da je do toga ali isto je i oralno, samo je nesto visocija temperatura 🤔
👩🏻🦰 39, 🧔🏻36
Ja: amh 1,53 ng/ml (ponovljeni nakon 2 sedmice 0,6) fsh 12,9, mthfr i pai mutacije, hipertenzija
MM: odstranjen testis zbog tumora, nakon operacije radioth., oligozoospermia
Kariogrami: uredni
Trudimo se od 2.2018.
6.2018. missed ab 8GN, kiretaza 💔
02/2022 💔 12GN
1.IVF 6/22 Femara, Gonal F (2175), Cetrotide, Ovitrelle, 3🥚, 1🐧 bez tranfera (los PGT-A)
2.IVF 01/24: Femara, Menopur 300 (16 dana), Cetrotide, 2xDecapeptyl, 7 🥚, 5 oplodjenih, 2 🐧 FET 30.03., dolazi curica ❤️
Krivi linkevo opet.vi prve znate
https://ibb.co/jVxv0nj
A sta smo ti rekle ❤❤❤❤❤sretnooooo i nek bude skolska dalje 👏👏👏👏👏👏 predrago mi je radi tebe i vas 🤗🤗🤗
Kiky, YES YES YES ❗❗❗
Baš baš mi je drago,.. Želim ti najdosadniju trudnoću i jednog smotuljka u rukama za 9. miseci ❤️🥰👏🏻🍾💐
Btw, šta reče suprug?
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Hvala vam cure sve i jednoj, jos ne vjerujem ❤❤❤ Sutra cu zvat ginekologa da me naruci za pregled. Zeznuto mi jer radim fizicki dosta i tesko pa cu morat trazit bolovanje a do prvog pregleda cu se morat malo pripazit. Muza nema kuci, negdje neki auto popravljaju pa i on zuji bezveze haha. Bas me zanima sta ce reci. Nece vjerovat!
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Uglavnom recepta nema. Ovaj mjesec nismo nista pratili, nikakve LH niti sam sta pila. Jos je mm trebao na spermiogram pa smo odlucili da nece sad jer nema smisla kad ide na brod a planirali smo kada se vrati krenut na potpomognutu. Samo neka se odrzi i neka sve bude kako treba bit. Sutra bi trebala dobiti stvari. Valjda ce ostat kako je ❤
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji