Tina tempica ti super izgleda za sad :)
Anchy imamo iste trakice. :) Nek nam budu sretne
Neka nam donesu srecu 🍀🤞😉
Malala Ako ti bude bilo sto trebalo, slobodno napisi pomoc cemo koliko mozemo!
Meni je baka danas dosla iz Gline, spasila zivu glavu, rekla je da je bila ludnica, mislila je da propada u zemlju. Ni u ratu nije tako nesto dozivila i nedaj Boze da se vise ponovi.
Ja sam bas jucer i danas sva izvan sebe. Nekako me pocelo bolit na lijevoj strani, nekako mi je rano za O..ali moguce je a nemam snage za seks nikako...
Lucky zao mi je da nema O ali sljedeca godina ce nam svima bit bolja i sa bebama u trbuhu 🥰
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Malala Ako ti bude bilo sto trebalo, slobodno napisi pomoc cemo koliko mozemo!
Meni je baka danas dosla iz Gline, spasila zivu glavu, rekla je da je bila ludnica, mislila je da propada u zemlju. Ni u ratu nije tako nesto dozivila i nedaj Boze da se vise ponovi.
Ja sam bas jucer i danas sva izvan sebe. Nekako me pocelo bolit na lijevoj strani, nekako mi je rano za O..ali moguce je a nemam snage za seks nikako…
Luckyzao mi je da nema O ali sljedeca godina ce nam svima bit bolja i sa bebama u trbuhu 🥰
Tako je malala potpisujem Kiky...što god, kad god samo piši...znaš i sama koliko sam/smo love spržili na dodatke za zatrudnjivanje, LH trakice, testove i slično...zato bez imalo zadrške samo piši tu smo 🥰❤ Osim toga čini mi se da imamo djete iste dobi ako sam dobro zapamtila tako da što trebaš za djete piši. Sve ti mogu dostaviti točno tebi gdje kažeš.
Sorry cure što sam upala ovako, al vezana sam za ovu grupicu i imala sam potrebu ovo napisati!
url=https://lilypie.com]
Malala javi nam se češće, i ako šta zatreba tu smo,riješit ćemo.
Lucky pa baš te zezaju jajnici,baš ih treba dobro nalupat 🤦♀️. Super je zamisao,beba za idući Božić. Pridružujem se 😄
Ancy čekamo da nam LH potamni,moram početi sa trakicama,danas 10dc,ovih dana sam u žurbi i pod laganim stresom od ružnih vijesti. Nadam se da je svemu više kraj 🤞.
👨👩👦
🧑 4god.
3/2020 kiretaža u 13tt
3/2021 biokemijska
06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
Stiže nam Mia 💝
Lucky zao mi je sto nema folikula 😒😒😒
Sasrana godina, pa valjda i to tako. Zelim ti puno strpljivosti, docekat ces i ti svoje čudo ❤️🥰
Cure grlim vas sve. Drzite se ❤️
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Takve trakice imam i ja i evo danas mi je 11dc,maltene mrtve,moram sjenu lovit koda lovim hcg 🤣🤣 neznam kaj im je 😂
Dosad sam imala neke roze,te su bile bas krasne 🥰👌🙊
Vise mi se ni ne hopsa kad ih vidim kak su nezainteresirane lh 🥴
👱♀️ 33
🧔🏽 34 zdrav ko dren
👦 sinko (2017)
👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
➕4.3.🌈💖
6.11. Baby girl 💖
Jutro!
Joj danchy da moramo loviti sa trakicama O a sva sam nikakva. Evo jucer sam hopsnula sa dtagim nakon 5 dana...uopce nemam volje. 🙈🙊
Pokloncic ni meni se ne da kad ih vidim takve jadne blijede...😅
Mallla samo nam se javi i upadni tu i tamo mi smo uvijek tu i veselimo se kad trudnice dodu!
---
Kod mene nista novo. Skuhala vrkutu idem odraditi do 12h pa onda na put do frendova u slavoniju , vecera druzenje i da docekamo tu 2021.
Jutro zene moje, ja sam budna od pola 5 jer je zdrmalo opet 😤
Nadam se da ste se naspavale i da cete uhvatit pikove svoje 🤞🏻🍀 i plusice 😁
Ja sam sanjala potrese i onda sam se probudila pa me je zapravo ljuljalo, katastrofica! Jedva cekam da se maknem malo iz Zg-a!
Lucky bit će kad tad, samo šibaj. Napravi sve pretrage koje možeš, pitaj doktora za uputnicu i ne odustaj!
Ja sam u Slavoniji, ako nekom treba pomoć slobodno se javite 💗
I ja ovaj mjesec radim trakice jer dok čekam transfer da se zabavim, za sad nema ništa 8 dc ali ja osjećam da će O...
Što se tiče mene nisam još dobro sa disanjem, idem pulmologu u pon. jer već 3 tjedna traje kašalj i gušenje 🥵🥵 Doslovno se umorim do trgovine...
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Curke prijavljujem promjenu za neko novogodišnje čudo,ak ništa hopsanja u najavi 🤣
https://ibb.co/YXmLT4q
Oba su testirana u isto vrijeme 😇
👱♀️ 33
🧔🏽 34 zdrav ko dren
👦 sinko (2017)
👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
➕4.3.🌈💖
6.11. Baby girl 💖
Sortiraj odgovore
Najstariji