Luckydaj nemoj zezat… Bas mi je krivo. Al ajde proci ce i ovaj ludi mjesec… 💪
Muz mi je jos u petrinji. Culi smo se nesto kratko…. Drzi ih adrenalin i ne znam kad planiraju kuci… Ja od soka nisam ni mjerila bazalnu….
Mi necemo nigdje za novu nekako mi je predepresivno stanje za bilo kud ici. Strah me da ce se nesto dogodit ako odem…. Pitanje osim toga hoce mi se i muz vratit kuci do nove :( ….. Mislim da ovaj ciklus otpada….. Nisam za nista
Znam kak ti je draga Joja. Ma iskreno da nas nisu frendovi nazvali i pitali kakvo je stanje i kako smo i onako usput spomenuli da dodemo da se izrelaksiramo ne bi ni ja nikuda za novu doma bi bila sa dragim.
A ovako cu bar biti u ugodnom drustvu daleko od mogucih potresa, mozda se i opustim pomognem svojim jajnicima i endom da odrade svoje. Luda godina kojoj cini mi se nikad kraja 🙈
Evo pišnula sam trakicu .... Nista se ne dogadja jos...
Ajde bar nesto da sam obavila danas hehe.... E da, muz mi ostavio sve svoje tablete kod kuce 😐 stvarno ne ocekujem nista ovaj mjesec.
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
https://ibb.co/KVqNDxw evo moje lh na 11dc 🤣 mrtva skroz.
Ali sretna sam jer piskim nesto 🥳 u novoj godini cu valjda pik uloviti 🤞🍀
Joja nekad kad mislis da je nemoguce i kad ne mislis i ne stignes se mrvica primi. Drzim fige da tako vama bude da dode muzic i da uspijete hopsnuti koji put 🍀🤞
Ma ne idemo ni mi slaviti, cisto da se malo maknemo, bas je depresivno i stresno u Zagrebu, a i bez bliznjih smo pa cemo biti sigurniji i opusteniji ako smo s njima.❤️
-
Ja sam sad bas kupila kapsule vrkute prije puta, kad nismo doma nezgodno mi je bas praviti caj kod nekoga, pa cijedit to i objasnjavat nekome zasto pijem🙈 nadam se da i kapsule imaju isto dobar ucinak. 🙏🏻
Bas je grozno doba, ali bolje da smo sada u pokusavanju, nego u trudnoci, kuma nam je dobila trudove jucer dva mjeseca prije termina od šoka i stresa🥺 hvala Bogu bebica je dobro.
Joja nekad kad mislis da je nemoguce i kad ne mislis i ne stignes se mrvica primi. Drzim fige da tako vama bude da dode muzic i da uspijete hopsnuti koji put 🍀🤞
Ima nas tu puno ratne djece, zasto ne bi onda bilo i bebica iz potresa🙊❤️🤞🏻
Lucky baš mi je žao, ali glavu gore sljedeći mjesec ce biti bolje 🥰
👧 - 25
🧔🏻 - 32
Nezaštićeni odnosi - 2018
Papa - 8mj ✔
Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔
Tina kakva je situacija kod tebe na 8dpo? :)
🦄30g 🐴29g
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
Tinakakva je situacija kod tebe na 8dpo? :)
A glava i leđa i dalje bole još od dana O nije prestalo...cice osjetim ali onako samo na dodir ali punije su...danas kao da sam na par trenutaka osjetila jajnik ali nisam sigurna
👧 - 25
🧔🏻 - 32
Nezaštićeni odnosi - 2018
Papa - 8mj ✔
Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔
Tina tempica ti super izgleda za sad :)
Anchy imamo iste trakice. :) Nek nam budu sretne
🦄30g 🐴29g
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
Sortiraj odgovore
Najstariji