Zoe, Ancy, znam da ne mora ništa značiti ako nema . Kad sam imala biokem.isto nisam imala ni jedan simptom, a pokazalo se +.
Joja, mislila sam piškiti sutra cb, 6 dana ranije što pokazuje. Ali mislim si je li 10 dpo prerano i ne želim si uništiti Božić. 😔
Ja O osjetim jer mi jajnici budu napeti kao da će eksplodirati. To traje par sati. Sličan osjećaj je bio kad sam radila hsg. Znači prolazi ta tekućina kad pukne folikul. I samo me jajnici bole, ništa drugo. Ni trbuh, ni leđa, ni glava. 🤷♀️
Inace preporucujem piskanje na 12 dpo. Nekako smatram da bi se do tad trebalo nesto vidjet... Ali s obzirom da je sutra Božić 🎉🎈😹 bas bi bilo fora da pišneš ➕... Ukoliko bude minus, stavi su u glavu da je prerano i nema bedare, ima jos sanse ❗🤗
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Alice rekle su sve cure slobodno pisi i prikljuci nam se. Sve smo u istom sosu sa istom zeljom 🤰🏼 i tebi sve najbolje za Bozic 😉
—-
Ja sam napokon sve sredila, sad moram srediti sebe 😁 i onda cu si uzeti casu vina i uzivancija
Ženske moje..samo da svima zaželim mirne i opuštene blagdane koliko je to moguće jer psiha zaista igra veliku ulogu,sto nama koje tek čekamo piskanje lh trakica,sto ovima koje iščekuju plusice 🙏😍 ova nova godina svima mora donijeti prijeko potrebne dobre vijesti,pa makar da se sve uključimo najkasnije u zimske bebe,donijeti bebu doma pod bor je bas bas nemjerljiv poklon ❤️
👱♀️ 33
🧔🏽 34 zdrav ko dren
👦 sinko (2017)
👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
➕4.3.🌈💖
6.11. Baby girl 💖
url=https://lilypie.com]
Ženske moje..samo da svima zaželim mirne i opuštene blagdane koliko je to moguće jer psiha zaista igra veliku ulogu,sto nama koje tek čekamo piskanje lh trakica,sto ovima koje iščekuju plusice 🙏😍 ova nova godina svima mora donijeti prijeko potrebne dobre vijesti,pa makar da se sve uključimo najkasnije u zimske bebe,donijeti bebu doma pod bor je bas bas nemjerljiv poklon ❤️
Super si to rekla draga! Hvala ti na lijepim zeljama 🥰😍takoder isto zelim tebi, jednu bebicu u sljedecoj godini 😇
Hopeforyou i ja sam znala imati takav ekstra dugi ciklus, i isto mislim da jedan kompletno preskoci, znaci niti O niti M, i onda bude O odprilike kada bi bila u normalnom ciklusu. Ko ce ga znat, ta nasa komplicirana tijela 🙄 uglavnom Zoe dobro kaze, moguce da ti je ovo sve znak implantacije, vrlo lako moguce, izvjestavaj nas i dalje i drzimo 🤞🏻🤞🏻
Vidjet cu o cemu se radi jer je poprilicno zbunjujuce. Sinoc stavila ulozak da se pripremim da ne bi do jutra plivala u krvi,a na ulosku nesto sitno mozda ako je bila i kapljica do jutra i odonda malo malo provjerim ulozak,ni traga krvi ni na ulosku ni na papiru i uz sve to su ti grcevi prestali kako su bili jucer.. ne znam vidjet cemo 🤷♀️ Odlucila sam iza nove godine izdvojit 400kn na placi pa vidjet privatno sto se dogada 🙈
malala sve sto je simptom pms-a je i simptom T🤣 nemoj da te obeshrabruje i javi novosti❤️
Sretan Božić drage djevojke, uživajte s obiteljima i opustite se, to je najbolje što možemo napraviti za svoje tijelo, a onda sve skupa u nove pobjede❤️❤️ Puse😘😘
Sretan i Blagoslovljen Bozic cure drage.
Uzivajte danas ☃️🎉🎊🎄🎀🎁🍰🍪🧁🍷
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sretan i Blagoslovljen Božić cure i da vam se sve želje ispune 🥰🥰 Meni je danas ff označila O i baš sam sretna 🤗🤗
👧 - 25
🧔🏻 - 32
Nezaštićeni odnosi - 2018
Papa - 8mj ✔
Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔
Jutro trudilice i drage moje virtualne prijateljice!
SRETAN BOZIC 🎅💫❤
Zelim vam sve sto sam i sama sebi pozeljela jucer pod jelkom 🌲
----
Takoder sam jucer pila cijeli dan vinceko. Krenulo je uz rucak i samo nastavilo hohoho. 🍷
Nije bilo tako vatreno kao kod Lucky😁, ali biti ce danas jer je M prestala 😁😊
Malala zao mi je zbog minusa ali nemoj da ti to pokvari dan. Bozic je i dolazi nam nova godina koja ce nam donjeti svima nesto lijepo. Biti ce 💫 idemo u nove pobjede kako si i rekla 💪
Tina sad u slatko iscekivanje 😍🥰
Btw ja sam se par puta probudila tokom noci ujutro sam u 7 mjerila temp sve naopacke hehe
Sortiraj odgovore
Najstariji