Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    danchy1990
    26. Prosinac 2020. 00:33

Drage moje želim vam sretan i blagoslovljen Božić, za idući imale bebice kao najljepši poklon ispod bora 🎁🥰

👨‍👩‍👦
    🧑 4god.

3/2020 kiretaža u 13tt
    3/2021 biokemijska
    06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
    Stiže nam Mia 💝

Anchy_23 🌈 🌸
    26. Prosinac 2020. 07:54

Jutro cure!
    Tina mene je znao zaboliti jajnik i nakon O znas ono kad strecne malo i malo sam znala biti napuhana...
    Danchy sto ima kod tebe kako si nam?
    Zoe zao mi je sto je vjestica dosla ali sada idemo po nase bebice u novoj godini 🤞🍀

tina25
    26. Prosinac 2020. 08:34

Jutro...ja nemam strecanje u jajniku mene jako leđa bole najviše na desnoj strani gdje je bila O, i glava...danas mi je pala temp jel to normalno na 4dpo ili?

👧 - 25
    🧔🏻 - 32
    Nezaštićeni odnosi - 2018
    Papa - 8mj ✔
    Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔

Anchy_23 🌈 🌸
    26. Prosinac 2020. 08:53

tina25

Jutro…ja nemam strecanje u jajniku mene jako leđa bole najviše na desnoj strani gdje je bila O, i glava…danas mi je pala temp jel to normalno na 4dpo ili?

Pad temperature je ok ako nije znacajan. Koliko sam skontala...lucky i sanjarka su mislim na 3 dpo imale mali pad i onda je temp opet otisla u visine!

Anchy_23 🌈 🌸
    26. Prosinac 2020. 08:57

Lucky i ja se svakako budim. Kad ne idem u normalno vrijeme spavati. Ali bitno je da nisam odustala i zaboravila mjeriti temp. I takoder mislim da nam svima to treba ponekad. Maknuti se od rutine ne misliti toliko o jajnicima temperaturi i simptomima. 😊 odmaraj draga dok ti je sve ovako opusteno.😉
    Ja sam ok dok se ne sjetim uzva u pon 😅

tina25
    26. Prosinac 2020. 09:33

Ancy_23

tina25

Jutro…ja nemam strecanje u jajniku mene jako leđa bole najviše na desnoj strani gdje je bila O, i glava…danas mi je pala temp jel to normalno na 4dpo ili?

Pad temperature je ok ako nije znacajan. Koliko sam skontala…lucky i sanjarka su mislim na 3 dpo imale mali pad i onda je temp opet otisla u visine!

Jučer mi je bila 36.9, danas 36.7...gledala sam na drugoj temi ancioo je isto imala pad na 3 dpo pa je na kraju ugledala +, tako da ima nade hehe 😁😁

👧 - 25
    🧔🏻 - 32
    Papa - 8mj ✔

Sanjarka88
    26. Prosinac 2020. 09:42

tina25

To je skroz normalno 
    Između 2-5dpo se događa pad ne vezan za t
    To se zove corpus luteum dip (tako nesto) 😁
    Događa se kad opadne funkcija žutog tijela a progesteron jos nije preuzeo ulogu 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    26. Prosinac 2020. 09:45

Lucky ja isto znam prespavati mjerenje vikendom
    Ili na go kad sam 
    Ako mi je jako bitno npr za utvrditi o onda cu navit alarm inace necu 😂
    Ja sam kroz par mjeseci pracenja skuzila da mi temp raste za 0.05 svako cca pola sata 
    Pa vec znam npr ako se probudim u 7.30 u izmjerim 36.6 npr da je to u 5.30 bilo oko 36.4

tina25
    26. Prosinac 2020. 09:46

Sanjarka88 🦋

tina25

To je skroz normalno

Uuu hvala ti, bas si me utješila 😊😊 ali imam osjećaj da me hvata neka prehlada, bas se osjećam onako malaksalo i nos malo curi malo je zacepljen 

👧 - 25
    🧔🏻 - 32
    Papa - 8mj ✔

Sanjarka88
    26. Prosinac 2020. 09:50

tina25

Sanjarka88 🦋

tina25

To je skroz normalno

Uuu hvala ti, bas si me utješila 😊😊 ali imam osjećaj da me hvata neka prehlada, bas se osjećam onako malaksalo i nos malo curi malo je zacepljen

Uz ovo ludo vrijeme sve je moguce 🙄
    Limuna, meda, đumbira, vitamina c.... 
    Nije svako zlo za zlo. Cesto upravo pad imuniteta pripromogne začeću, naime s padom imuniteta pada u mogucnost da tijelo odbaci plod kao strano tijelo 🤞🏻🤞🏻🤞🏻

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.