Bazalna i lh trakice bi trebale puno pomoci u detekciji ovulacije.... U svakom slucaju preporucujem kombiniranje obadvije metode... Ja to sve radim i uvjerena sam da pokrijemo hopsanjem al ovako kad dodje vještica javlja mi se sumnja... Nije mi jasno da od toliko ciljanih odnosa niti jedan nije urodio plodom...
Evo me znam vise....
Ginekolog mi je na kontroli u 10 mj dao duphaston i rekao da pijem par mjeseci jer sam smeđarila prije menge par dana pa je zakljucio da mi je niski progesteron.... Sta mu znaci tih par mjeseci nemam pojma. Sad sam popila 4 ture i opet nista....
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Jutro cure!
Jooj kiky bas mi je zao...znam kako ti je i ja sam se tako osjecala kad je vjestica stigla. A jbg sta da radimo glavu gore inu nove pobjede. NOVA GODINA je nasa 100%!!!!
Joja ja nikada O nisam osjecala kad sam je imala u svojim prirodnim ciklusima. Prvi put sad na klomifenu (valjda zbog tih tableta i jer je sve to potaknuto neprirodno) sam osjetila bol. I to jaku. Bol u jajniku napuhnutost pritisak i zatezanje. To je bilo u 11 mj u prvom ciklusu sa klomif. A do tad nikad nista!
Malala kako ti je zoe rekla ne mora to nista znaciti. Puno cura nema nikakvih simptomcica do izostanka M. Drzim fige 🤞🍀
Lucky i meni M lagano staje ne planiram jos trakice tek iza uzva. Znam ja moje lijene jajnike biti ce O tamo oko 16 17 dc 😅🤞🍀
E i ja cu danas jos pripremiti sto moram i onda smo klopa i uzivanje.🎅🍪💫😇🌲
Jutro cure..ja nisam nikada osjetila O do ovog ciklusa.. Znaci leđa su me toliko bolila da sam jedva ležala, glava me isto bolila....povremeno probadanje u jajniku i onako kao neki trnci u cicama...a za vrijeme seksa me jako bolio donji dio stomaka...danas sam 2dpo i još uvijek osjetim bolove u leđima i glava me boli, ali dosta slabije nego na dan O....moja tempica je opet otišla gore, danas je 36.8, jedva čekam sutra pa da mi ff oznaci da je bila O 😊😊
👧 - 25
🧔🏻 - 32
Nezaštićeni odnosi - 2018
Papa - 8mj ✔
Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔
Tina temp ti je bas wooou! 😁👌🥰
Malala drzim🤞🍀 ja si isto mislim kad dodem u fazu da mogu piskiti...cekati cu do 12 dpo sigurno. Ranije bi me bila trta 😅
Mislila sam da je to mjerenje temp samo gnjavaža, sada si govorim stalno zašto to nisam i prije počela hahaha...znam da je prerano ali bas nekako vjerujem u ovaj ciklus...nikada nisam osjetila O, možda i jesam nekada ali ni približno ovako kao sada...i da mi i drugi dan nakon O bole leđa i glava.. Jedva čekam 12 dpo da mogu piskiti 😆😆
👧 - 25
🧔🏻 - 32
Nezaštićeni odnosi - 2018
Papa - 8mj ✔
Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔
Žene, nadam se da vam ne smeta što upadam u ekipu kao padobranac
Čitam vas i upijam znanje.
Želim vam svima od srca sretan i blagoslovljen Božić i da nam ova 2021. bude sretnija i najljepša - a i bit će
jer ćemo sve biti trudne
👩🏻 - 28 - PCOS, neredoviti ciklusi
🧑🏻 - 30 - sve u redu
Pokušavamo od 09/2020
24.1.2022. ➕❤️
09.02 - prvi pregled
Tina svima nam tako dodje s vremena na vrijeme i normalno je to, nazalost i razocaranja su dio ovog naseg puta🥺 ali glavu gore, ima se tu puno toga za poklopiti i ova godina jednostavno nije bila nasa, ali iduca hoce❤️
Ancy, malala svaka cast na strpljenju, bome mi kad pokrijemo ovulaciju ja uvijek radim test prije🤣 Jer zapravo tih zadnjih 4-5 dana su mi najgori. Umisljanje simptoma i slicno. Sad sam napravila na 10 dpo, onaj clearblue ultra rani, pokazao mi je negativan i iz aviona se vidi, ako vi toliko ne vjerujete u te rane testove, mozda sam trudna 😂 iduci radim tek ako mi izostane menga. 🙊
Žene, nadam se da vam ne smeta što upadam u ekipu kao padobranac
Čitam vas i upijam znanje.
Želim vam svima od srca sretan i blagoslovljen Božić i da nam ova 2021. bude sretnija i najljepša - a i bit će
jer ćemo sve biti trudne
I ja sam padobranac od prije 10ak dana, samo naprijed, zajedno smo jace😘❤️
Tina svima nam tako dodje s vremena na vrijeme i normalno je to, nazalost i razocaranja su dio ovog naseg puta🥺 ali glavu gore, ima se tu puno toga za poklopiti i ova godina jednostavno nije bila nasa, ali iduca hoce❤️
Ancy, malalasvaka cast na strpljenju, bome mi kad pokrijemo ovulaciju ja uvijek radim test prije🤣 Jer zapravo tih zadnjih 4-5 dana su mi najgori. Umisljanje simptoma i slicno. Sad sam napravila na 10 dpo, onaj clearblue ultra rani, pokazao mi je negativan i iz aviona se vidi, ako vi toliko ne vjerujete u te rane testove, mozda sam trudna 😂 iduci radim tek ako mi izostane menga. 🙊
Ovo sam pisala nasoj Kiky, a krivo oznacila, sori Tina 😘
Sortiraj odgovore
Najstariji