Draga tina ma svi te tu razumijemo i suosjecamo. Tesko je to kad se nekome nase dugo iscekivane zelje ostvare samo tako.. sretan si radi drugih ali tesko je ne zavidjeti bar malo. Ja se uvijek trudim naci neku pozitivnu stranu negativnom testu. Malo opustanja, casica alkohola, neke sitnice koje u trudnoci necu moci. I kad vidim kako medju nama ima cura s tuznim pricama, spontanih u visokom stupnju trudnoce i sl., najmanje sto mogu je strpiti se jos malo. I potrudit se da budem spremnija, zadovoljnija i zdravija. Glavu gore, pocetak 2021. je nas❤️
Draga naša Ancy,
tjedosmo ti se javiti. Znaj da te nismo nikada zaboravile iako nismo više aktivne na Forumu.
Želimo tebi, tvom mužu i tvojoj cijeloj obitelji sretan i blagoslovljen Božić, a slijedeću godinu sa puno dječjeg osmjeha, puno promijenjenih pelena, ali i dječjeg plača ponekad. Držimo fige🥰
Tvoje Ljetne bebe 2020 (Flo, Ena0206, Elena26, Kaktusica, Rio13, Slonić, DanijelaBB, mrs.P, anav05, Vrapčić123, Mila, Bebac, Fenjer, Indy, Skakavac, Trancie, RitaM, Zmya, Tonka341, Kolacic, Trudy, Rose, Panda03, Eovyn, Maggie, Nikita, Dana, Fluffy, Bezzo1990).
Ajme meni ❤❤❤❤❤ srce ce mi eksplodirati!!!
Malo ste me i rasplakale 🙉
I ja se vas sjetim cesto i pitam se kako ste i kako su vase bebice!? Nadam se da ste dobro sve 😊
Hvala na lijepim zeljama, takoder i vama zelim sretan Bozic.🌲
Hvala vam sto ste se javile da me pozdravite. Najbolja ekipa ikad! Ljetne krafnice moje 🍩
Saljem vam milijun pusa a posebno bebicama ❤❤❤🥰
Ps: Dale ste mi sad toliko dobre energije i snage za dalje, i jako me razveselile. 🍀🥰
Lucky razbacuje se sjemenom pa ja cu riknuti 🤣🤣🤣 sad je pravi pastuh 😊
Lucky vještica stigla u punom sjaju, iduću ne očekujem 23.1.🤞🏻
Malala nadam se da je sjena prava i da ce tamnit 🤞🏻🤞🏻🤞🏻❤️
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Hvala. I ja. Ali sise se povećale i bole tako da mi miriši na m. 😔
Pa to se događa sa cicama i u trudnoci 😁
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Hvala. I ja. Ali sise se povećale i bole tako da mi miriši na m. 😔
Jep, slažem se sa Sanjarka88, to je normalno i u trudnoci.
2021. M 💗
Sretan Božić i obilje Božijeg blagoslova svima .
Malala ja bez filtera vidim sjenicu😉😘
Večer svima.. Otvorila sam novu temu pod imenom molim Vas pomoć, opisala sam svoju situaciju pa ako možete malo blicnut na aktualne teme i pomoći mi.. Hvala unaprijed
Cure jer vama simptomi ovulacije prođu nakon što O prođe ili ostanu? Mene i dalje bole leđa i glava kao i na dan O, samo malo manje...i osjećam se nekako kao bolesno, i užasno sam bezvoljna, m danas nešto govori kako sam bas lose volje kažem ja njemu izgleda da sam grinc ovog božica haha
👧 - 25
🧔🏻 - 32
Nezaštićeni odnosi - 2018
Papa - 8mj ✔
Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔
Sortiraj odgovore
Najstariji