Ja se najela svega...sad gledam kolace oni gledaju mene 🤣😅 skoro sam zaboravila popiti sto sve inace uzimam od folne andola a skoro sam i klomif zaboravila. Totalno sam se opustila sa obitelji. 😍
E sad i ja vidim, kod mene se fakat nista nije vidjelo, snjezno bijelo😂 iako sam i ja vukla svoj kroz filtere.
Drzimo fige malala da potamni🤞🏻🥳🥳🥳
E sad i ja vidim, kod mene se fakat nista nije vidjelo, snjezno bijelo😂 iako sam i ja vukla svoj kroz filtere.
Drzimo fige malala da potamni🤞🏻🥳🥳🥳
Pa ne da se nije vidjelo neg mi je djelovala sivo, al kad malo pojacam bude plava crta tak da MALALA PISKIT! 😂😂
2021. M 💗
Hvala ana!!! 😘😘😘
Ja prvo nisam vjerovala sama sebi.
Cure, sad ste mi dale nadu. Ali boli me kao da će doći. Čekat ću još malo pa ponoviti. Imam gravignost, on ne može ranije pokazati.
Mene jos dan danas zaboli ko da cu dobiti, tako da 😅
2021. M 💗
Curke sta kazete na ovu LH trakicu?
👩🏻 - 28 - PCOS, neredoviti ciklusi
🧑🏻 - 30 - sve u redu
Pokušavamo od 09/2020
24.1.2022. ➕❤️
09.02 - prvi pregled
https://www.fertilityfriend.com/b_i/b_dUUob0.png
🧑🏻 - 30 - sve u redu
Pokušavamo od 09/2020
24.1.2022. ➕❤️
09.02 - prvi pregled
Čekam pik 😁 čini mi se da je blizu. Oco je trakica od maloprije, mogu ja još jednu pišnit večeras 😁
🧑🏻 - 30 - sve u redu
Pokušavamo od 09/2020
24.1.2022. ➕❤️
09.02 - prvi pregled
Draga naša Ancy,
tjedosmo ti se javiti. Znaj da te nismo nikada zaboravile iako nismo više aktivne na Forumu.
Želimo tebi, tvom mužu i tvojoj cijeloj obitelji sretan i blagoslovljen Božić, a slijedeću godinu sa puno dječjeg osmjeha, puno promijenjenih pelena, ali i dječjeg plača ponekad. Držimo fige🥰
Tvoje Ljetne bebe 2020 (Flo, Ena0206, Elena26, Kaktusica, Rio13, Slonić, DanijelaBB, mrs.P, anav05, Vrapčić123, Mila, Bebac, Fenjer, Indy, Skakavac, Trancie, RitaM, Zmya, Tonka341, Kolacic, Trudy, Rose, Panda03, Eovyn, Maggie, Nikita, Dana, Fluffy, Bezzo1990).
Lucky sad kad muz zna da ima dobar spermio, ne stedi se🤣 to je to👌
Cure meni su toliko izmiješani dojmovi da ne znam sto bi rekla i mislila...u zadnjih mjesec dana 4 bliske osobe su ostale trudne...danas mi je rekla prijateljica iz djetinjstva da je trudna.. Ja sam naravno presretna zbog njih a u sebi umirem, ne mogu se nikome pojadati a da me razumije osim vas...evo znam da je danas bozic i da bi svi trebali biti sretni i nasmijani a ja plačem i od tuge i od sreće
👧 - 25
🧔🏻 - 32
Nezaštićeni odnosi - 2018
Papa - 8mj ✔
Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔
Sortiraj odgovore
Najstariji