Silver, bit će to sve dobro. Nego, kako si se dočepala ti tog testa? Koliko vidim on je samo u Americi, bar ta verzija sa tri. Pisala si nedavno da ti nije blizu Hrvatska, jel ti ono nije blizu kao "priko bare blizu" ili. Mislim, to bi objasnilo tvoje odgovore u 3 i 4 ujutro 😂😂😂😂 Nadan se da ti ne smeta, ne moras odg, al bilo bi prebaza da imamo ovde nekog iz USA. Mi Njemice smo vec dosadne😂
Mmarie i Fancy,drzim fige🤞🏻
Hahahah, nisam u USA, ali jesam preko bare na drugu stranu, živim u Japanu.
A daaaaaaj 🙈🙈🙈 Wow. San mi je s mužem posjetit Japan.
Ajde jedno putovanje bez korone i sa bebom! Bez zezancijePoznam masu ljudi koji putuju jako daleko sa bebama!!!!
Pa da bi se to odigralo, trebaju bit ispunjena dva preduvjeta:
1. beba, 2. "bez korone" 😂😂😂 Ništa od to dvoje na vidiku. Ne znan kakvo je tu stanje, al ode opet raste. Neću uskoro moć opet u drugi grad, kamoli bilo di drugdi 🙈
Pa budi optimistična, koronu ćemo morati prestati doživljavati, htjeli mi to ili ne jer bez nje više ne može, neće nestati. Moramo ju prihvatiti kao novu bolest u društvu i to je sve. A beba stiže...
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
Japaaann..predobrooooo!!!! Os nam poslat testova hahahhaha nekom zurnom posiljkom ha ha ha 😅😅😅😅
Hahah...mogu vam reći da su ovdje baš koma sa tim testovima, nemaju neke osjetljive baš, tako da meni je Amazon zakon a mogu odavde dobiti baš sve, i sa američkog tržišta i sa kineskog i sa domaćeg ovdje pa kombiniram. Eto FRER sam nabavila iz USA, došao mi je za 3 dana
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
Silver, bit će to sve dobro. Nego, kako si se dočepala ti tog testa? Koliko vidim on je samo u Americi, bar ta verzija sa tri. Pisala si nedavno da ti nije blizu Hrvatska, jel ti ono nije blizu kao "priko bare blizu" ili. Mislim, to bi objasnilo tvoje odgovore u 3 i 4 ujutro 😂😂😂😂 Nadan se da ti ne smeta, ne moras odg, al bilo bi prebaza da imamo ovde nekog iz USA. Mi Njemice smo vec dosadne😂
Ajde jedno putovanje bez korone i sa bebom! Bez zezancijePoznam masu ljudi koji putuju jako daleko sa bebama!!!!
1. beba, 2. "bez korone" 😂😂😂 Ništa od to dvoje na vidiku. Ne znan kakvo je tu stanje, al ode opet raste. Neću uskoro moć opet u drugi grad, kamoli bilo di drugdi 🙈
Pa budi optimistična, koronu ćemo morati prestati doživljavati, htjeli mi to ili ne jer bez nje više ne može, neće nestati. Moramo ju prihvatiti kao novu bolest u društvu i to je sve. A beba stiže…
Slažem se, al dok se ne postigne imunitet krda neće bit lako. Ne mogu ja otić svom ocu i svekru pušačima, babi i ostalim starijim ljudima i glumit da se nista ne događa. Skrenila san s teme, al ljuta san ovih dana. Svi se prave da je sve normalno a nista nije normalno.
A beba 🤞🏻 ako ne sad, jednom.
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Pa budi optimistična, koronu ćemo morati prestati doživljavati, htjeli mi to ili ne jer bez nje više ne može, neće nestati. Moramo ju prihvatiti kao novu bolest u društvu i to je sve. A beba stiže…
Slažem se, al dok se ne postigne imunitet krda neće bit lako. Ne mogu ja otić svom ocu i svekru pušačima, babi i ostalim starijim ljudima i glumit da se nista ne događa. Skrenila san s teme, al ljuta san ovih dana. Svi se prave da je sve normalno a nista nije normalno.
A beba 🤞🏻 ako ne sad, jednom.
Shvaćam te, trebat će neko vrijeme, ali bit će bolje, bojim se da ne možemo puno ni napraviti nego jednostavno čekati. Ova 2020 je jedna od najgorih godina, provedena u nekom čekanju nečega a život ide, baš ću se zauvijek sjećati ove godine iz više razloga...
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
Shvaćam te, trebat će neko vrijeme, ali bit će bolje, bojim se da ne možemo puno ni napraviti nego jednostavno čekati. Ova 2020 je jedna od najgorih godina, provedena u nekom čekanju nečega a život ide, baš ću se zauvijek sjećati ove godine iz više razloga…
Mi uspjeli konačno dogovorit sa Slovencima vjenčanje 18.07. (dogovaramo već od početka prvog mj) i onda opet evo korone. I sad svaki dan pratimo žestoko situaciju u hr i slo da vidimo kako i šta, granice,...
Ajme Silver Japaaann!!! Predobro!! Daj majketi da više ne naručujemo ovaj aliexpress, ti nam nekako rješavaj tu poštu da brže stigne
A šta baš nemate drugu opciju u Europi, aliex vam je baš daleko. Ja ne znam kako to kod vas, ali cijene nisu dobre na recimo britanskom amazonu ili američkom? Brže bi došlo sigurno, možda cijena drugačija??
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
Ajme Silver Japaaann!!! Predobro!! Daj majketi da više ne naručujemo ovaj aliexpress, ti nam nekako rješavaj tu poštu da brže stigne
Silver- osobni dobavljač testova za Miss7Mama 🙈
meni je bas super kad "upoznam" nekog ko živi tako daleko, mislim, svi znamo sta je Japan i kakvi su njegovi ljudi u globalu, al kad neko živi tu, drukcije je to. Insajderske info su puno bolje😂. Meni je odma bilo čudno, kako si ti to brzo tako na HSG pa folikulometrija. Mislim, možeš to sve privatno naravno, al opet neke procedure postoje. Tebi je tu sve nekako brzo islo. Nema čak ni pola godine neuspjelog pokušavanja prije ikakvih daljnjih testova.
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
A šta baš nemate drugu opciju u Europi, aliex vam je baš daleko. Ja ne znam kako to kod vas, ali cijene nisu dobre na recimo britanskom amazonu ili američkom? Brže bi došlo sigurno, možda cijena drugačija??
Po ip adresi te posalje na amazon kojem pripadas. Al za narudzbe s Amazona u RH bas pretjeruju s postarinom, ne isplati se uopce.
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Ja prijavljujem 6DPO, bolne i velike sise, punoo mljecnog iscjedka i menga bolove dolje 🤷♀️. Tempicu ne mjerim.
Ajme nadam se ja sam uvik u T imala obilni mljecni iscjedak nadam se da je ikod tebe u pitanju T 🤞🤞🤞🤞🤞Anitram zvuci dobro
👌👌👌🍀🍀 Sretno ti od srca!
Mene je ginekolog htio slati za München al sam ipak odabrala ovo kod sebe u gradu. Al tko zna mozda ti se prodruzim…
Ili samo kopiram tvoj postupak jer si vec trudna kako vidim
🙃😊🥰 Lp
E pa ajd super. Ma mos misliti kak jesam. Ak se nije do sad ulovilo ni nebude ovaj ciklus. Al ne zamaram se niti malo. 🤣🤣🤣. U kojoj si ti fazi?
Faza treci ciklus folikulometrije dosla prekrasno ovulirala dn ranije i odnos imala samo 12 sati bakon ovulacije (potvrdjena i iz krvi i na uzv)... Pa se ne nadam nicemu ovaj ciklus.... A dalje sto cemo trebam vidjeti sa doktorom. A volje nigdje. Odmaram malo... Drzim ti fige sve he moguce.!
❤️❤️❤️❤️❤️
Ajme Silver Japaaann!!! Predobro!! Daj majketi da više ne naručujemo ovaj aliexpress, ti nam nekako rješavaj tu poštu da brže stigneSilver- osobni dobavljač testova za Miss7Mama 🙈
meni je bas super kad "upoznam" nekog ko živi tako daleko, mislim, svi znamo sta je Japan i kakvi su njegovi ljudi u globalu, al kad neko živi tu, drukcije je to. Insajderske info su puno bolje😂. Meni je odma bilo čudno, kako si ti to brzo tako na HSG pa folikulometrija. Mislim, možeš to sve privatno naravno, al opet neke procedure postoje. Tebi je tu sve nekako brzo islo. Nema čak ni pola godine neuspjelog pokušavanja prije ikakvih daljnjih testova.
Hahahah, pa nije da su me slali, ja sam pitala, a oni su rekli "želiš? ok, može", što je najbolje sve je pokriveno zdravstvenim osiguranjem za sada, sve to što sam obavila. Ja se ne bi žurila ali imam 35 i nema mi smisla trošiti godinu, što prije saznam da je sve ok ili nije to bolje.
Što se tiče poštarine vjerujem da vas deru za HR. Ja naručim neke stvari sa američkog amazona, ili britanskog iako me po ip adresi veže na moj japanski amazon account, ali sve to možeš prespojiti. Ja mislim da naručim trakice i pošaljem u HR došlo bi vam puno brže ali nisam sigurna da li bi se financijski isplatilo.
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
Sortiraj odgovore
Najstariji