Ma naravno Fancy, nije to nešto često, ali dogodi se! FRER je uvijek broj 1 na svijetu, i ove godine je opet, i nije jeftin kao trakice, nije ni skup ali nije jeftinjola. Detektira navodno 6.5 mIU/ml hCG-a!
Meni su i clearblue i gravignost u prethodnoj biohemijskoj registrovali betu na razini od 20 (lako vidljiva sjena🧐), a i onda kada je beta spala na oko 9 (jedva vidljiva sjena, bol u ocima😂). Beta je naravno potvrdjena testovima iz krvi. A u urinu je bilo sigurno i manje. Tako da mislim da je to najcesci slucaj "lazno pozitivnih" testova. 🧐
Mene je dr zamolila da se ne opterecujem i ne radim vise testove prije dana kad ocekujem M, al to je jace od mene kad je sve taaako na dohvat ruke 😂
Not that fensi, ekšli..
Ma naravno Fancy, nije to nešto često, ali dogodi se! FRER je uvijek broj 1 na svijetu, i ove godine je opet, i nije jeftin kao trakice, nije ni skup ali nije jeftinjola. Detektira navodno 6.5 mIU/ml hCG-a!
Meni su i clearblue i gravignost u prethodnoj biohemijskoj registrovali betu na razini od 20 (lako vidljiva sjena🧐), a i onda kada je beta spala na oko 9 (jedva vidljiva sjena, bol u ocima😂). Beta je naravno potvrdjena testovima iz krvi. A u urinu je bilo sigurno i manje. Tako da mislim da je to najcesci slucaj "lazno pozitivnih" testova. 🧐
Mene je dr zamolila da se ne opterecujem i ne radim vise testove prije dana kad ocekujem M, al to je jace od mene kad je sve taaako na dohvat ruke 😂
Ja se slažem da ne treba raditi testove, ali isto tako shvaćam da smo svi drugačiji i netko lakše podnosi stres čekanja testiranjem pa čak znajući da to donosi još više stresa, ali žele tako i mogu tako. Ja sam tip koji može sačekati do dan prije očekivane M, 13dpo, eto nemam iskustva nikada ranije od toga. Tako da isto mislim da bi FRER bio divno pozitivan do 13dpo bez sumnje da je lažan, ali eto nisam ga još iskoristila, čuvam za ne znam ni sama šta.
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
Evo ga, baš je divan jel, da ga bar mogu otvoriti hahahah:
https://ibb.co/XkCTgH4
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
😁 daa, cak tri. gledam po amazonu, dva su 14€. pa to je ok cijena. niss previse. u rangu sa CB
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
😁 daa, cak tri. gledam po amazonu, dva su 14€. pa to je ok cijena. niss previse. u rangu sa CB
Heheh...da, taj je "kit" kao, a možeš kupiti i samo po jedan normalno, možda je koji dolar/euro jeftinije. Nekako su mi dizajnom lijepi hahaha, (znam da sam luda), ali eto otkako sam krenula raditi bebu sanjam da imam pozitivan FRER na 10dpo!
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
A ja sanjam da imam liniju koja se vidi iz aviona da ne na bilo kojem testu da ne tupim oci na sjeninim sjenama 😂
Not that fensi, ekšli..
Zene moje ja sam se pripremila! Odem u jednu ljekarnu samo digitalni,odem u drugu samo digitalni. Bas nemam sreće i na kraju u muller i uzmem 3. 😂😂 i sad samo cekanje. 5DPO bijeli iscjedak i dalje i sise bas bole..
https://ibb.co/cr9p4Wd
A ja sanjam da imam liniju koja se vidi iz aviona da ne na bilo kojem testu da ne tupim oci na sjeninim sjenama 😂
ja sam sve mislila da popiškim jednu sad hcg trakicu onako iz šale da vidim tu liniju snažniju od testne jer sam dobila hcg injekciju prije 2 dana, bio bi pozitivan kao da sam trudna 5 mjeseci haha, ali neću mislim si ne želim ga vidjeti tako....
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
Mmarie bas si potrosila😂
By the way simptomi su nakon implantacije sise bolne itd jer tad pocinje se lucit hcg hormon koji je odgovoran za bolne sise,micnine,itd😂
Silver, bit će to sve dobro. Nego, kako si se dočepala ti tog testa? Koliko vidim on je samo u Americi, bar ta verzija sa tri. Pisala si nedavno da ti nije blizu Hrvatska, jel ti ono nije blizu kao "priko bare blizu" ili. Mislim, to bi objasnilo tvoje odgovore u 3 i 4 ujutro 😂😂😂😂 Nadan se da ti ne smeta, ne moras odg, al bilo bi prebaza da imamo ovde nekog iz USA. Mi Njemice smo vec dosadne😂
Mmarie i Fancy, drzim fige🤞🏻
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Sortiraj odgovore
Najstariji