Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kaća
    26. Lipanj 2020. 21:28

Baba najjača, u stilu šta si se udavala ako ne želiš djecu Ramat. Užas jedan to slušati 

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

mmarie
    26. Lipanj 2020. 21:29

Sanjich🤞🤰

Mattan28

Joj što bi bilo dobro da neka od vas ostane trudna, nakon onog mjeseca gdje je bilo puno cura sad smo se utišale..
    U sebe se ne pouzdan ovaj mjesec, čekam IUI i da to obavim i aj bok! Ne nadam se ni uspjehu uopće kad vidim statistike

Pa to je bio prosli ciklus haha cini se davno ali nije.. tad sam ja dosla na forum 5 mjesec

Draga ima sta novog? Ima simptoma?

Sara🌻 (Mrljica)

Sanjich🤞🤰

Mattan28

Joj što bi bilo dobro da neka od vas ostane trudna, nakon onog mjeseca gdje je bilo puno cura sad smo se utišale..
    U sebe se ne pouzdan ovaj mjesec, čekam IUI i da to obavim i aj bok! Ne nadam se ni uspjehu uopće kad vidim statistike

Pa to je bio prosli ciklus haha cini se davno ali nije.. tad sam ja dosla na forum 5 mjesec

A men se cini ko da smo sve ode 100 godina

🌸TiKiDi🌸
    26. Lipanj 2020. 22:30

Cure, ja opet nisam uhvatila peak na lh trakicama. 🙄
    Danas mi je 16.dan ciklusa, pisnut cu jos dva tri dana pa odustajem. Danas sam ionako pocela s duphastonom. U utorak idem na konzultacije i dogovor za ivf koji ce biti vjerojatno na jesen. Do tada se druzim tu sa vama, a onda se selim na mpo temu. 

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

Sara 🌸
    26. Lipanj 2020. 22:56

TiKi92

Danas mi je 16.dan ciklusa, pisnut cu jos dva tri dana pa odustajem. Danas sam ionako pocela s duphastonom. U utorak idem na konzultacije i dogovor za ivf koji ce biti vjerojatno na jesen. Do tada se druzim tu sa vama, a onda se selim na mpo temu.

Ja sam doslovno nekidan pročitala na temi Tko planira i radi na bebi post neke žene, al sad ga ne mogu nac, u kojem govori da nema svrhe praćenje pika sa trakicama ako ti počneš piti  duphaston prije nego se desi O. Da on onda ponistava O koja je tribala doc. Žene, ispravite me ako san netocno napisala, al eto, samo prenosim info. Zasto uopce uzimas to tocno?

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

• KriSta87
    26. Lipanj 2020. 23:15

Kaća

Mi isto ne želimo nikome govoriti, jer nam dosta naše muke iz mjesec u mjesec ne da nam se slušati i tuđe komentare. Najgore šta me pitaju i svekrva i baba ispada ko da sam neka aždaja koja ne želi djecu. Samo mahnem rukom kad kažu "jel ti vrime za dicu?"
    Jedno mama zna, al ona me ne pila niti ispituje zna da ću joj javit vijest kad napokon uspijemo.

Da podijelim svoje iskustvo... Vjencali se, odmah pitanja o trudnoci. Malo se udebljala, svi pitaju da li sam trudna. Kad sam ostala trudna, svekrva izlajala svima iako smo rekli ne pricati. Nakon 8tj sam rekla na poslu i 3tj kasnije pobacila. Mozda je mjesec dana trajalo to da je ljudima bilo bed pitati. Sada opet pitanja da li sam trudna. Dodjem na kavu s frendicama a one valjda bolje od ovulacijskih stapica broje plodne dane i svaki put pitaju za mengu.

Tko to nije prosao nikad nece shvacati. Ljudi nisu naucili drzati jezik za zubima i dopustiti da drugi imaju privatnost. Svekrva dan danas pita kad ce unuce, ona je na pobacaj i zaboravila. Samo sto mi koji smo to prosli, i koji se mucimo sa zacecem to ne zaboravljamo. I nije to sad si rasirila noge i ostala trudna. Kao da odes u Konzum i kupis dijete.

Koristim metodu kako je i Silver rekla. Napravim da ljudima bude neugodno. Samo kaj su balkanci takvi da vole gurati nos u tudje maternice. Ali doslovno...

Pokusavamo od 09/2019
    Missed ab 11tj 02/2020
    Humana Sv. Duh dr. Turudić od 04.01.2021.
    1. IUI 31.03.2021. bezuspješan
    2. IUI 05/2021 bezuspješan
    1. IVF 03/2022 ucinjen transfer 1js, beta 0
    2. IVF 06/2022 FET 1js, beta 0
    3. IVF 11/2022 ucinjen transfer 2js, beta na 12. dan 36, zatim biokemijska
    4. IVF FET 2js 14.02.2023.

26. Lipanj 2020. 23:36

mmarie

Sanjich🤞🤰

Mattan28

Draga ima sta novog? Ima simptoma?

Sara🌻 (Mrljica)

Sanjich🤞🤰

Mattan28

A men se cini ko da smo sve ode 100 godina

Joj i meni i bas sam sretna sto imamo podrsku jedna od druge! ❤

Nema dolazi M  klasicni bolovi ocekujem ju u nedjelju...test neg i danqs na jutarnji...

🌸TiKiDi🌸
    27. Lipanj 2020. 00:00

Sara🌻 (Mrljica)

TiKi92

Ja sam doslovno nekidan pročitala na temi Tko planira i radi na bebi post neke žene, al sad ga ne mogu nac, u kojem govori da nema svrhe praćenje pika sa trakicama ako ti počneš piti duphaston prije nego se desi O. Da on onda ponistava O koja je tribala doc. Žene, ispravite me ako san netocno napisala, al eto, samo prenosim info. Zasto uopce uzimas to tocno?

Ne ponistava on ovulaciju ako se pocne uzimati dva, tri dana prije nego je ona nastupila, jer ako su folikuli narasli dovoljno, tih dva tri dana uzimanja duphastona prije ovulacije nece ju zaustaviti. Moze ju zaustaviti ako se pocne uzimati puno prije ovulacije, govorim o 5, 6 dana, jer tada sama kolicina umjetnog progesterona koci ovulaciju. Uzimam duphaston zbog regulacije ciklusa i hormona (pcos i anovulatorni ciklusi po 50dana) kao i zbog endometrioze. 

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

Kaća
    27. Lipanj 2020. 00:05

KriSta87

Da podijelim svoje iskustvo… Vjencali se, odmah pitanja o trudnoci. Malo se udebljala, svi pitaju da li sam trudna. Kad sam ostala trudna, svekrva izlajala svima iako smo rekli ne pricati. Nakon 8tj sam rekla na poslu i 3tj kasnije pobacila. Mozda je mjesec dana trajalo to da je ljudima bilo bed pitati. Sada opet pitanja da li sam trudna. Dodjem na kavu s frendicama a one valjda bolje od ovulacijskih stapica broje plodne dane i svaki put pitaju za mengu.

Tko to nije prosao nikad nece shvacati. Ljudi nisu naucili drzati jezik za zubima i dopustiti da drugi imaju privatnost. Svekrva dan danas pita kad ce unuce, ona je na pobacaj i zaboravila. Samo sto mi koji smo to prosli, i koji se mucimo sa zacecem to ne zaboravljamo. I nije to sad si rasirila noge i ostala trudna. Kao da odes u Konzum i kupis dijete.

Koristim metodu kako je i Silver rekla. Napravim da ljudima bude neugodno. Samo kaj su balkanci takvi da vole gurati nos u tudje maternice. Ali doslovno…

Tako i ja volim stvarati ljudima neugodu kad zabadaju nos u moju štumfetu. Isto sam se malo udebljala pa kad pitaju jesam li trudna, bez razmišljanja odma kažem da su to samo kolači pa im bude neugodno prebace instant temu. Ne znam kako ne shvaćaju naši ljudi koncept privatnosti i intime.

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

silver
    27. Lipanj 2020. 02:42

Da vas malo razuvjerim što se tiče balkana haha, nije to samo na balkanu tako, ljudi su svugdje isti. Prošla sam pol svijeta i skoro da ne postoji nacionalnost koju nisam upoznala, trenutno radim sa (evo da pobrojim) 8 različitih nacionalnosti, svi su po tom pitanju manje više isti. Ljudi su ljudi.
    Kaća, majko mila imaš tek 25, stigneš imati još 30ero djece 
    bajo, baš ti hvala uvijek me preskočiš sa željama, sve si ih nabrojila da su trudne ovaj mjesec osim mene, gotovo, otpadam 

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

Kaća
    27. Lipanj 2020. 03:48

Silver mlada sam, jako mlad sve to stoji, al iz mjeseca u mjesec preko godinu i po dana čekat plusić i svaki put prokrvariš uzme to svoj danak. Trenutno samo jedva čekam počet s pretragama i rješavati probleme ako ih ima. 

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.