Ne znam da li umisljam ali na clearblue mi opet baca sjenicu, ujutro cu raditi opet.
A koji je najosjetljiviji? Ja sam proslu trudnocu napravila test tek 12 dan kasnjenja tako da mi je CB i onaj neki iz ljekarne odmah pokazali crtice ali to je i razumljivo posto sam tako kasno radila test. Sad sam vec nestrpljiva. Jedino sto nemam bas neke simptome osim bolnih grudi i zacepljenog nosa vec par dana. Uff neznam dali da napravim ili cekam dan mjesecnice?
Clearblue plus. Ja sam ovaj put uzela obicni clearblue easy, ali clearblue plus je definitivno top.
Hvala ti. Mislim da cu danas ipak napraviti iako je jos 11DPO🙄
Kupi ovaj i javi nam🤞
I samo jos da vam napisem da je meni obicno osusen test pokazivao vidljiviju sjenu ovako rano i nikad mi nije bio lazno pozitivan. Tako da ti je moj savjet da ostavis test i proviris kad se osusi 😂 znam zvuci laicki totalno, al to je moje iskustvo.
Kupila sam u Bipe First sign jer mi je ta najbliza. Napravit cu malo kasnije kad skupim mokraće jer sam od jutros vec tri put piskila pa cu pricekati. A ako bude - onda cu kupiti ovaj sto si mi rekla. U Bipe su imali samo ovu marku
🙋♀️37🧔34
1.missed ab 7tt.- 10/19
22.10 ➕👶♥️🌼
IT'S A BOY💙💙💙
24.06.2021 - IVO 💙💙
[/url
Pozz nova sam ovdje
Evo ovako prije deset dana napravljen embrio transfer i osmi dan napravim test i jedva vidljiva crta jel to znaci trudnocu
Pozz nova sam ovdje
Evo ovako prije deset dana napravljen embrio transfer i osmi dan napravim test i jedva vidljiva crta jel to znaci trudnocu
Idi na temu potpomognute oplodnje pa vidi sa curama. Ali ako nisi primila stopericu nedavno moguce je da je pozitivan zbog T.
Danas 30 DC,nema simptoma T a ni M. Mogla bi danas kupiti test čisto da se podsjetim kako izgleda bijelo kao snijeg 🤣
👨👩👦
🧑 4god.
3/2020 kiretaža u 13tt
3/2021 biokemijska
06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
Stiže nam Mia 💝
Cure pratim vas ali ne uspijem pisati bas sam u poslu ovih dana... ajmo ove sto spominju simptome trakice na sunce da se malo obradujemo svi i pokrenemo niz plusica 😍
meni je evo 20dc, ginekologinja mi je rekla da bi ovulacija trebala biti sutra ili prekosutra, ja maloprije radila trakicu skroz svijetla 🙄 u pon imam termin da provjerimo da li je bila... mi cemo svkako u akciju sutra i prekosutra pa kako bude... javljam vam stanje u pon i recu cu datum za novo odbrojavanje posto ovulacija OPET kasni 🙄
👩🏻💼26god ( blagi PCOS )
👨🏻💼30god (sve uredno)
👫🏻3 godine braka
🦋pokusavamo od 02/2019
04.03. HSG🤞
Cure pratim vas ali ne uspijem pisati bas sam u poslu ovih dana… ajmo ove sto spominju simptome trakice na sunce da se malo obradujemo svi i pokrenemo niz plusica 😍
meni je evo 20dc, ginekologinja mi je rekla da bi ovulacija trebala biti sutra ili prekosutra, ja maloprije radila trakicu skroz svijetla 🙄 u pon imam termin da provjerimo da li je bila… mi cemo svkako u akciju sutra i prekosutra pa kako bude… javljam vam stanje u pon i recu cu datum za novo odbrojavanje posto ovulacija OPET kasni 🙄
Nisi sama!!! I meni je, ako sve bude "u redu", pod tim mislim da ako mi je stvarno jucer bila O, 14 dana onda je 36. DC. Ima da se ubijen 😂
Ugl žene, imam onu app PREMOM i učlanila se ja u tu FB grupu. Malo vrtim:
https://ibb.co/5Ls7sj0
https://ibb.co/2M768QP
https://ibb.co/8bdpjF8
one dobijaju pozitivne na 9. i 10. DPO, tako da- radite testove kad ocete. 😂
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Danas 30 DC,nema simptoma T a ni M. Mogla bi danas kupiti test čisto da se podsjetim kako izgleda bijelo kao snijeg 🤣
Nikad ne znas🤞🏻
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Sad sam opet isla izmjeriti temp i ne mice se sa 37.Neznam da li to ista znaci, a jos su 4 dana do M. Kad u pravilu pocne temp. padati ako nije doslo do trudnoce?
🙋♀️37🧔34
1.missed ab 7tt.- 10/19
22.10 ➕👶♥️🌼
IT'S A BOY💙💙💙
24.06.2021 - IVO 💙💙
[/url
Sad sam opet isla izmjeriti temp i ne mice se sa 37.Neznam da li to ista znaci, a jos su 4 dana do M. Kad u pravilu pocne temp. padati ako nije doslo do trudnoce?
Meni je sad zadnji ciklus pala dva dana prije nego sam dobila M
Clio i meni je počela lagano padati 2 dana prije M sad zadnji put, a ciklus prije je pala na dan M.
Mrljice sad sam i ja poslala zahtjev da i mene ubace u grupu, da slučajno nešto ne propustim
Jesi tajnu rijec nasla😂😂😂
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Sortiraj odgovore
Najstariji