Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    26. Lipanj 2020. 12:30

Clio35

Sad sam opet isla izmjeriti temp i ne mice se sa 37.Neznam da li to ista znaci, a jos su 4 dana do M. Kad u pravilu pocne temp. padati ako nije doslo do trudnoce?

Meni padne na dan m

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

silver
    26. Lipanj 2020. 13:04

Sara, djevojke imaju FRER test, First Response, jedan od Tzv najpouzdanijih za najranije testiranje. Ponekad lažne pozitivne baca kao i svi drugi ali najprodavaniji je test za rano otkrivanje trudnoće 🥴 Eno ga u ormaru kod mene u kupaoni, kupljen prije 2-3 mjeseca, nisam još nikad koristila 😜

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

Sara 🌸
    26. Lipanj 2020. 13:17

silver

Sara,djevojke imaju FRER test, First Response, jedan od Tzv najpouzdanijih za najranije testiranje. Ponekad lažne pozitivne baca kao i svi drugi ali najprodavaniji je test za rano otkrivanje trudnoće 🥴 Eno ga u ormaru kod mene u kupaoni, kupljen prije 2-3 mjeseca, nisam još nikad koristila 😜

Ahaa, vidi mene jesan glupa, uopce nisan isla za tim da su svi isti. 🤦🏻‍♀️ 

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Fancy
    26. Lipanj 2020. 13:20

silver

Sara,djevojke imaju FRER test, First Response, jedan od Tzv najpouzdanijih za najranije testiranje. Ponekad lažne pozitivne baca kao i svi drugi ali najprodavaniji je test za rano otkrivanje trudnoće 🥴 Eno ga u ormaru kod mene u kupaoni, kupljen prije 2-3 mjeseca, nisam još nikad koristila 😜

Kako lazno pozitivne kao i svi drugi testovi, koliko ja znam to je bas bas rijetko i to u slucajevima da postoje neke ciste ili sta vec i ako se uzima odredjena terapija koja utice na hormon hcg.

Meni se to nikad nije desilo, niti sam cula da se nekoj od poznanica, ne samo od djevojaka na forumu, desilo.
    Lazno negativni testovi su cesti ali lazno pozitivan, ponavljam, iznimno rijedak.

Moze se desiti mozda da tu evaporacijsku liniju djevojke zamijene za crticu ali ona se razlikuje od prave crtice, iz vise razloga, da sad ne nabrajam..

Not that fensi, ekšli..

silver
    26. Lipanj 2020. 13:26

Fancy

silver

Kako lazno pozitivne kao i svi drugi testovi, koliko ja znam to je bas bas rijetko i to u slucajevima da postoje neke ciste ili sta vec i ako se uzima odredjena terapija koja utice na hormon hcg.

Meni se to nikad nije desilo, niti sam cula da se nekoj od poznanica, ne samo od djevojaka na forumu, desilo.
    Lazno negativni testovi su cesti ali lazno pozitivan, ponavljam, iznimno rijedak.

Moze se desiti mozda da tu evaporacijsku liniju djevojke zamijene za crticu ali ona se razlikuje od prave crtice, iz vise razloga, da sad ne nabrajam..

FRER je najpoznatiji test za trudnoću valjda na svijetu, ali baš zbog te kao lude osjetljivosti ima lažnjaka, "indent line"-ova, valjda crta koje ne postoje, često budu sive i sl...ima svega, ako googlaš "FRER fake positive" naći ćeš dosta. Također i ove osjetljive trakice, kao što vi kažete kinezi bacaju sjene, događa se svakako...

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

silver
    26. Lipanj 2020. 13:30

No, ja se sve nadala da će jedan ciklus biti da osjećam nešto tamo na 9-10 dpo pa da ga probam, ništa još, zapakiran je 

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

Fancy
    26. Lipanj 2020. 13:33

silver

Fancy

silver

FRER je najpoznatiji test za trudnoću valjda na svijetu, ali baš zbog te kao lude osjetljivosti ima lažnjaka, "indent line"-ova, valjda crta koje ne postoje, često budu sive i sl…ima svega, ako googlaš "FRER fake positive" naći ćeš dosta. Također i ove osjetljive trakice, kao što vi kažete kinezi bacaju sjene, događa se svakako…

To su vjerovatno evaporacijske linije ili budu na kraju biohemijske trudnoce.
    Buduci da se reagens u trakici aktivira iskljucivo uz prisustvo bete...
    Nekvalitetniji testovi vjerovatno imaju nespretno napravljene trakice, kao evo sto je recimo ovaj One step, tacno se vidi bijela linija na mjestu gdje treba da se pojavi crtica kada se trakica umoci u urin..
    Neko mozda i to zabunom smatra za drugu crticu, ne znam..

Not that fensi, ekšli..

silver
    26. Lipanj 2020. 13:35

Ma naravno Fancy, nije to nešto često, ali dogodi se! FRER je uvijek broj 1 na svijetu, i ove godine je opet, i nije jeftin kao trakice, nije ni skup ali nije jeftinjola. Detektira navodno 6.5 mIU/ml hCG-a! 

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

Sara 🌸
    26. Lipanj 2020. 13:36

silver

No, ja se sve nadala da će jedan ciklus biti da osjećam nešto tamo na 9-10 dpo pa da ga probam, ništa još, zapakiran je

bit ce taj pozitivan za tocno 9-10 dana, vidit ces 💪🏻

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

silver
    26. Lipanj 2020. 13:39

Sara🌻 (Mrljica)

silver

bit ce taj pozitivan za tocno 9-10 dana, vidit ces 💪🏻

Eh ne može jer sam primila hCG, navodno se čeka 10 dana ako primiš 5000 IU, ali ja se ne bi igrala pa ga neću ni ovaj put otpakirati. A baš sam htjela, da budem kul sa FRER-om 

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.