Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    silver
    26. Lipanj 2020. 15:01

Lucky, joj znam, ja nisam apsolutno nikome rekla, nitko ne zna. Ne bi podnjela ta pitanja svaki mjesec...

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

silver
    26. Lipanj 2020. 15:15

Lucky🍀

silver

Lucky, joj znam, ja nisam apsolutno nikome rekla, nitko ne zna. Ne bi podnjela ta pitanja svaki mjesec…

Ma užas da, mama me ionako pili nonstop s pitanjem kad će bit baka….zna moja jedna frendica najbolja koja je također u tome pa onda davimo jedna drugu i to je to. Kada bude plus saznat će i ostatak svijeta kad bude trebao.

Ja čak ni jednoj frendici nisam rekla. Na poslu me znaju pitati kolegice ali ništa pretjerano. Starci isto, stara ponekad ali još nije kritično jer znaju da sam "slobodnog duha" pa svašta očekuju od mene hahah

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

Sara 🌸
    26. Lipanj 2020. 15:15

Lucky🍀

silver

Lucky, joj znam, ja nisam apsolutno nikome rekla, nitko ne zna. Ne bi podnjela ta pitanja svaki mjesec…

Ma užas da, mama me ionako pili nonstop s pitanjem kad će bit baka….zna moja jedna frendica najbolja koja je također u tome pa onda davimo jedna drugu i to je to. Kada bude plus saznat će i ostatak svijeta kad bude trebao.

moja sricom nije, šuti mudro, jer muž i ja nismo vjenčani u crkvi, pa zamisli jos i tog grijeha 😂😂 plakala je navodno od srice kad je saznala za proslu T. al ne pita. glavno je pitanje: kad cemo se vjencat u crkvi😂 a nama, ko iz inata, ni na kraj pameti.

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

KDS
    26. Lipanj 2020. 15:24

silver

Rekla sam jednoj frendici da radimo na bebi i kako smo radili test ona onih dana pita i kad je očekivanje, onda sam joj rekla da kad bude nešto za pohvalit se da ću joj reć jer da ne želim pritisak kad je M, kad radite na bebi.... a sva u sebi sretn kipim i najradije bi vikala da sam trudna ali ne želimo još
    Kako inače trajnom kovrčam kosu, tata mi je naviknut na kovrče (on ne priznaje ravnu) non stop pila kad ćeš ić, joj ta tvoja frizura... ne želimo bebicu izlagat kemikalijama tako da će mu se za nekoliko tjedana sve samo ukazat

silver
    26. Lipanj 2020. 15:30

Sara hahahah ma crkva može pričekati. 
    KDS kako će tata biti sretan, koliko još planiraš šutiti?
    Lucky, istina, dođem ovdje i na još par foruma i to mi je stvarno ok, svašta podjelimo, naučimo i iščekujemo, to mi je dosta za sada. Stresno mi je na poslu i ne bi podnjela još jedan pritisak od staraca ili frendica da me ispituju za ovo, kad netko i pita ja samo kažem da bude valjda jednom i to je sve...

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

26. Lipanj 2020. 15:44

Ja imam foru za odj....one koji su dosadni. Kad me pitaju sam im kazem da ne mozemo imat djecu. Da vidite kak im bude neugodno. 😉ne pada im na pamet pitat vise. 

Ivo& Ivana💙♥️
    26. Lipanj 2020. 15:44

Eco ipak sam se odlučila napraviti test i nema nista, bijel ko snijeg 😔

🙋‍♀️37🧔34
    1.missed ab 7tt.- 10/19
    22.10 ➕👶♥️🌼
    IT'S A BOY💙💙💙
    24.06.2021 - IVO 💙💙
    [/url

Sara 🌸
    26. Lipanj 2020. 15:47

🦋Anitram1982🦋

Ja imam foru za odj….one koji su dosadni. Kad me pitaju sam im kazem da ne mozemo imat djecu. Da vidite kak im bude neugodno. 😉ne pada im na pamet pitat vise.

Pa da, ja osobno smatram da je nije u redu pitat nekog "a kad ce dijete" ili "vrime ti je, ne ides mlađa nego starija" - ono, ma daj šerloče, super observacija 🤦🏻‍♀️ 

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

26. Lipanj 2020. 15:48

Clio35

E misa mu al nije jos gotovo. Mozda je samo malo rano. Dok ne dode M drzimo 🤞🤞🤞❤❤

Ivo& Ivana💙♥️
    26. Lipanj 2020. 15:54

🦋Anitram1982🦋

Clio35

E misa mu al nije jos gotovo. Mozda je samo malo rano. Dok ne dode M drzimo 🤞🤞🤞❤❤

Ma da, ali eto ovo je prvi ciklus nakon spontanog da smo bas ciljali odnose. Po premom aplikaciji trebam dobiti 1.7 a ovaj drugi kalendar kaze 3. 7. Sad neznam kojem vjerovati, ali mi je 26 DC. U premom unosim temp. I trakice vec par mjeseci pa je mozda tocniji. Sad treba samo cekati, da se pojavi ili ne. Ali u srpnju bi trebala ici na pregled pa cu probati tempirati vrijeme da vidi za O i folikule ako dobijem M. Grudi me uzasno bole i zare

🙋‍♀️37🧔34
    1.missed ab 7tt.- 10/19
    22.10 ➕👶♥️🌼
    IT'S A BOY💙💙💙
    24.06.2021 - IVO 💙💙
    [/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.