Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    silver
    26. Lipanj 2020. 15:56

🦋Anitram1982🦋

Ja imam foru za odj….one koji su dosadni. Kad me pitaju sam im kazem da ne mozemo imat djecu. Da vidite kak im bude neugodno. 😉ne pada im na pamet pitat vise.

Ja znam reći da ne želimo djecu za sad, pa onda ne pitaju. To je bila istina do prije 6 mj pa ono i nije da lažem, hahah

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

danchy1990
    26. Lipanj 2020. 16:37

silver

🦋Anitram1982🦋

Ja imam foru za odj….one koji su dosadni. Kad me pitaju sam im kazem da ne mozemo imat djecu. Da vidite kak im bude neugodno. 😉ne pada im na pamet pitat vise.

Ja znam reći da ne želimo djecu za sad, pa onda ne pitaju. To je bila istina do prije 6 mj pa ono i nije da lažem, hahah

Ja sam govorila da ne želim djecu pa sam nailazila samo na osude okoline. Sad mi je izgovor spontani,pa ni ne pitaju previše 

👨‍👩‍👦
    🧑 4god.

3/2020 kiretaža u 13tt
    3/2021 biokemijska
    06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
    Stiže nam Mia 💝

silver
    26. Lipanj 2020. 17:08

danchy1990

silver

🦋Anitram1982🦋

Ja sam govorila da ne želim djecu pa sam nailazila samo na osude okoline. Sad mi je izgovor spontani,pa ni ne pitaju previše

Ja sam cijeli život govorila da ja nisam baš sigurna da ću ikada imati djecu, ljudi su mi svašta znali reći ali to je samo odraz njihove uskosti uma, obično mi ti ljudi nisu bili dio života, nismo iz istog svemira, tako da me nije uopće diralo što takvi misle...

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

26. Lipanj 2020. 17:24

Imam filing 🤞 za Fancy Martinu i Sijj(🤣) ovi mjesec 
    Fancy sjena sjenice🤞🤞🤞
    Martina onaj pik je dobitan🤞🤞🤞
    Mrljice neznam zasto - al temperatura i dugo pozitivna trakica mora jednostavno bit to🤞🤞🤞

Matkiša 😎
    26. Lipanj 2020. 17:42

Joj što bi bilo dobro da neka od vas ostane trudna, nakon onog mjeseca gdje je bilo puno cura sad smo se utišale.. 
    U sebe se ne pouzdan ovaj mjesec, čekam IUI i da to obavim i aj bok! Ne nadam se ni uspjehu uopće kad vidim statistike 

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

Sara 🌸
    26. Lipanj 2020. 17:51

bajo

Fancy sjena sjenice🤞🤞🤞
    Mrljice neznam zasto - al temperatura i dugo pozitivna trakica mora jednostavno bit to🤞🤞🤞

Bajo legendo, hvala ti, ja se nadam isto ko i svaka ovdje.
    Al muž mi je bio prejak danas: Dolazim do njega i govorim kako sam danas stalno gladna, da ne znan šta mi je. Stalno iden u kužinu i nešto čokam. A on će na to: Hmmmm, jel tako da ti je tako bilo i u prvi misec? (tad san ostala trudna) 😂
    Ja zavarila, reko, ludonjo tek jucer mi je prosla O.
     A tad nisan ni znala nit planirala, jedino se sicam jednog kroničnog umora, kad san isla mijenjat vozacku ovdje. Ruku na srce, to je u Njemačkoj posebna priča, al ja san se osjecala ko da sam orala njivu nakon toga. 😂

Danchy, ima svakakvih ljudi. Al ga Hrvati vole po tuđem životu čeprkat, toga nema nigdi.

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

26. Lipanj 2020. 18:27

Sara🌻 (Mrljica)

bajo

Fancy sjena sjenice🤞🤞🤞
    Bajo legendo, hvala ti, ja se nadam isto ko i svaka ovdje.
    Al muž mi je bio prejak danas: Dolazim do njega i govorim kako sam danas stalno gladna, da ne znan šta mi je. Stalno iden u kužinu i nešto čokam. A on će na to: Hmmmm, jel tako da ti je tako bilo i u prvi misec? (tad san ostala trudna) 😂
    Ja zavarila, reko, ludonjo tek jucer mi je prosla O.
    A tad nisan ni znala nit planirala, jedino se sicam jednog kroničnog umora, kad san isla mijenjat vozacku ovdje. Ruku na srce, to je u Njemačkoj posebna priča, al ja san se osjecala ko da sam orala njivu nakon toga. 😂

Danchy, ima svakakvih ljudi. Al ga Hrvati vole po tuđem životu čeprkat, toga nema nigdi.

Bravo muz 😘
    Nije samo Hrvatska vec cili nas brdoviti balkan je jedan veliki trac

26. Lipanj 2020. 20:56

Mattan28

Joj što bi bilo dobro da neka od vas ostane trudna, nakon onog mjeseca gdje je bilo puno cura sad smo se utišale..
    U sebe se ne pouzdan ovaj mjesec, čekam IUI i da to obavim i aj bok! Ne nadam se ni uspjehu uopće kad vidim statistike

Pa to je bio prosli ciklus haha cini se davno ali nije.. tad sam ja dosla na forum 5 mjesec

Sara 🌸
    26. Lipanj 2020. 21:25

Sanjich🤞🤰

Mattan28

Pa to je bio prosli ciklus haha cini se davno ali nije.. tad sam ja dosla na forum 5 mjesec

A men se cini ko da smo sve ode 100 godina

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Kaća
    26. Lipanj 2020. 21:27

Mi isto ne želimo nikome govoriti, jer nam dosta naše muke iz mjesec u mjesec ne da nam se slušati i tuđe komentare. Najgore šta me pitaju i svekrva i baba ispada ko da sam neka aždaja koja ne želi djecu. Samo mahnem rukom kad kažu "jel ti vrime za dicu?" 
    Jedno mama zna, al ona me ne pila niti ispituje zna da ću joj javit vijest kad napokon uspijemo. 

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.