Dobro Licky nemoj se ureci. Pisati ces kad prode O heheh 😉
Ja cekam svoju vjesticu. U cet je bio zadnji dupahaston a evo jos je nema bas je vjestica...ja bi da pozuri. 🤪
Prva sam na listi 🥳🤣. Ali mislim da ništa ni od mene ovaj mjesec,simptomi 0. Čekam vješticu
👨👩👦
🧑 4god.
3/2020 kiretaža u 13tt
3/2021 biokemijska
06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
Stiže nam Mia 💝
Prva sam na listi 🥳🤣. Ali mislim da ništa ni od mene ovaj mjesec,simptomi 0. Čekam vješticu
Cekaj cekaj mozda ni ne dode 🤞
Sad sam skuzila da sam u zadnjem kom napisala Licky umjesto Lucky hahaha 😆🤪 isprike Lucky 😘
Lucky hahah 🤣😅
Evo mene za putom. Sjeb nas propusnice pa sad picimo posjetiti obitelj a za Bozic smo doma 🙃
Gdje ste curke sta se radi ovu sub? Pecete kolace,kitite bor? Jesu li i vas zeznule propusnice?
Lucky hahah 🤣😅
Evo mene za putom. Sjeb nas propusnice pa sad picimo posjetiti obitelj a za Bozic smo doma 🙃
Gdje ste curke sta se radi ovu sub? Pecete kolace,kitite bor? Jesu li i vas zeznule propusnice?
Danas raspucanci na repertoaru 😀. Uživajte u vikendu sa obitelji
👨👩👦
🧑 4god.
3/2020 kiretaža u 13tt
3/2021 biokemijska
06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
Stiže nam Mia 💝
Lucky hahah 🤣😅
Danas raspucanci na repertoaru 😀. Uživajte u vikendu sa obitelji
I kod mene plus breskvice 😁😁
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Uhh raspucanci 😍 hvala budemo uzivali. Evo nas natovarili se idemo kao dva djeda Mraza sa poklonima 🎅🤶
btw na autocesti guzva..daba im mjere kad ce ljudi zbrisati svojima prije srijede hahah🤣😅
A isto tako citam da su ljudi poceli rezervirati hotele. Jer na taj nacin mogu dobiti propusnicu. Ne mogu oni donjeti zakon koji mi hrvati necemo moci zajebati 🤣😂
Ja sam pon uzela free tako da smo sad 3 dana s njegovima u slavoniji, a onda Bozic u zgu s mojima.
Na zalost ni nas dio obitelji koji je u DE ne moze doci bas radi situacije. Ja cu od pon kolacice 🍪😋
Sva sam u poslu pa vas ne stignem bas pratit...
Kod mene nema nista... Cekam utorak i mengu da mozemo pocet ispocetka. Cudno mi je da me cicke nista ne bole a uvijek ubijaju od Duphastona... Izgleda da svaki ciklus neki novi cirkus !!!
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Takodjer krecem od pon s kolacima.. danas je dan za pranje prozora i zavjesa :)
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Sortiraj odgovore
Najstariji