Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anchy_23 🌈 🌸
    19. Prosinac 2020. 06:35

Dobro Licky nemoj se ureci. Pisati ces kad prode O heheh 😉
    Ja cekam svoju vjesticu. U cet je bio zadnji dupahaston a evo jos je nema bas je vjestica...ja bi da pozuri. 🤪

danchy1990
    19. Prosinac 2020. 07:30

Prva sam na listi 🥳🤣. Ali mislim da ništa ni od mene ovaj mjesec,simptomi 0. Čekam vješticu

👨‍👩‍👦
    🧑 4god.

3/2020 kiretaža u 13tt
    3/2021 biokemijska
    06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
    Stiže nam Mia 💝

Anchy_23 🌈 🌸
    19. Prosinac 2020. 07:40

danchy1990

Prva sam na listi 🥳🤣. Ali mislim da ništa ni od mene ovaj mjesec,simptomi 0. Čekam vješticu

Cekaj cekaj mozda ni ne dode 🤞

Anchy_23 🌈 🌸
    19. Prosinac 2020. 07:42

Sad sam skuzila da sam u zadnjem kom napisala Licky umjesto Lucky hahaha 😆🤪 isprike Lucky 😘

Anchy_23 🌈 🌸
    19. Prosinac 2020. 09:57

Lucky hahah 🤣😅
    Evo mene za putom. Sjeb nas propusnice pa sad picimo posjetiti obitelj a za Bozic smo doma 🙃 
    Gdje ste curke sta se radi ovu sub? Pecete kolace,kitite bor? Jesu li i vas zeznule propusnice?

danchy1990
    19. Prosinac 2020. 10:09

Ancy_23

Lucky hahah 🤣😅
    Evo mene za putom. Sjeb nas propusnice pa sad picimo posjetiti obitelj a za Bozic smo doma 🙃
    Gdje ste curke sta se radi ovu sub? Pecete kolace,kitite bor? Jesu li i vas zeznule propusnice?

Danas raspucanci na repertoaru 😀. Uživajte u vikendu sa obitelji

👨‍👩‍👦
    🧑 4god.

3/2020 kiretaža u 13tt
    3/2021 biokemijska
    06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
    Stiže nam Mia 💝

Kiky 🥰
    19. Prosinac 2020. 10:14

danchy1990

Ancy_23

Lucky hahah 🤣😅

Danas raspucanci na repertoaru 😀. Uživajte u vikendu sa obitelji

I kod mene plus breskvice 😁😁

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

Anchy_23 🌈 🌸
    19. Prosinac 2020. 10:18

Uhh raspucanci 😍 hvala budemo uzivali. Evo nas natovarili se idemo kao dva djeda Mraza sa poklonima 🎅🤶 
    btw na autocesti guzva..daba im mjere kad ce ljudi zbrisati svojima prije srijede hahah🤣😅
    A isto tako citam da su ljudi poceli rezervirati hotele. Jer na taj nacin mogu dobiti propusnicu. Ne mogu oni donjeti zakon koji mi hrvati necemo moci zajebati 🤣😂
    Ja sam pon uzela free tako da smo sad 3 dana s njegovima u slavoniji, a onda Bozic u zgu s mojima. 
    Na zalost ni nas dio obitelji koji je u DE ne moze doci bas radi situacije. Ja cu od pon kolacice 🍪😋

Joja 🙏
    19. Prosinac 2020. 13:14

Sva sam u poslu pa vas ne stignem bas pratit... 
    Kod mene nema nista... Cekam utorak i mengu da mozemo pocet ispocetka. Cudno mi je da me cicke nista ne bole a uvijek ubijaju od Duphastona... Izgleda da svaki ciklus neki novi cirkus !!! 

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

Joja 🙏
    19. Prosinac 2020. 14:00

Takodjer krecem od pon s kolacima.. danas je dan za pranje prozora i zavjesa :) 

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.