Poklončić, na prvom vidim sjenu ali iza kontrolne. Zar ne bi trebala biti ispred??? 🤷♀️
Ja 3.dpo i nikakvih simptoma još nema….. Da bar mogu prestati razmišljati o njima. Ovako ću ih samo umisliti. 😔
Sanjarka i Lucky, u nove pobjede. 💪💪💪🤞🤞🤞
Andolke 😂😂😂😂
Nisam zapamtila, kako andol pomaže? 🧐
Tek sam sad skuzila ovo s testom. Naopako skroz
Mislim da je s greskom
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Pa ne znam,nema gdje biti ispred jer počinje onaj zadebljani dio plastificirani. Mislim nema veze,vise sam testova napravila nakon i niti jedan nije pokazao ni blizu ovome tak da ono..a i muž mi je doma cijele moje plodne dane u novom ciklusu pa ćemo se pokrit od nemila do nedraga 🤭
Ko se testira ovih dana? Ne na koronu nego na trudnoću 🤣
👱♀️ 33
🧔🏽 34 zdrav ko dren
👦 sinko (2017)
👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
➕4.3.🌈💖
6.11. Baby girl 💖
url=https://lilypie.com]
Pa ne znam,nema gdje biti ispred jer počinje onaj zadebljani dio plastificirani. Mislim nema veze,vise sam testova napravila nakon i niti jedan nije pokazao ni blizu ovome tak da ono..a i muž mi je doma cijele moje plodne dane u novom ciklusu pa ćemo se pokrit od nemila do nedraga 🤭
Ko se testira ovih dana? Ne na koronu nego na trudnoću 🤣
Zato i kazem da je greska
Prvo ide uvijek testna pa onda kontrolna
Kao na ovom donjem tj danasnjem
Ali 12dpo
Rano je za gubit nadu 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Ostanemo li trudne pod utjecajem andola otvorit cemo temu andol bebe 2021 😂😂
Ancy sad ne stignem al ostavi mi za dorucak 😂
Hahahhh umirem!!
Poslat cemo mail Plivi hhahaha no da trepke su zrtva koju bi podnijela hahah ma ljepoto moja sooon!!
Ancy ajmeeee 😍😍😍😍 jedva cekam da dodem kuci da jedem Slavonska jela mmmmm
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
E znate kaj,ja samo molim Boga da fakat dobijem čim kasnije tak da mi opet ne ugibaju plodni dani,a muž još van granice 🤫
E a jel bitno koji andol se kupi,rade mi to recite?😅
👱♀️ 33
🧔🏽 34 zdrav ko dren
👦 sinko (2017)
👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
➕4.3.🌈💖
6.11. Baby girl 💖
url=https://lilypie.com]
I gdje da ja nabavim andol 🤣? Ne nalazim aspirin manji od 100. Postoji li kakva zamjena za nas preko granice 😆
👨👩👦
🧑 4god.
3/2020 kiretaža u 13tt
3/2021 biokemijska
06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
Stiže nam Mia 💝
Malala andol (iliti baby aspirin) pomaze cirkulaciji, samim time i endometriju da se bolje zadeblja i da se mrvica ima gdje ugnjezdit, a citale smo u clanku koji je Ancy poslala da pospjesuje bolje jajne stanice, pa eto mi navalile na andol 😂🤞🏻🍀
Onda uvodimo i andol u kućnu ljekarnu. 😂😂😂
Mada mi je dr rekla da mi je endom.dobar kad mi je radila uzv prije o, ali od viška neće glava bolit. 🤭🤭🤭
Može bolit glava od viška. Nije dobar ni previše zadebljan endometrij.
Znan žene da je "lako meni sad trudnoj govorit", al' pazite, nekad možete dovest do kontra efekta. Posebice kad previše toga konzumirate u istom ciklusu.
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Curke nisam pisala od jučer. Malo sam ostala zatečena pa se nisam javljala..Kod mene je totalno čudna situacija. Jučer sam frajerica pisnula hcg test na treći urin u 12,30 i pljus nakon par sekundi se pojavila sjenica. Ostala sam paf. Srce 117 otkucaja. Rekoh nemoguce. Kupila u ljekarni običan clearblue i ujutro pisnula,ni traga. Tokom dana sam ispucala i svoje kineske testice ni na njima ništa. Inače,tetka treba stići po ff danas,ali po meni u ponedjeljak.
https://ibb.co/k454Hnf
Ovo je jučerašnja.
Recite mi da sam luda.
https://ibb.co/n07kF1k
Ovo je jutarnja danas.
Svjesna sam i ja da je vjerojatno biokemijska i iskreno mi je tako lakše jer bih se pojela da nešto nije ok,a trenutno sam na terapiji ovaj mjesec tako da nisam “čista”
Od simptoma imam sve,grčeve,sto može biti i predmenstrualno i trudnoća,žgaravica,mokrenje,mučninu tj učestalo podrigivanje,tjera me na vjetrove.
Vi ste carice,sad sam čitala,ali nisam pograbila to s andolima,budem kad dobijem mengu 😅🙊
Pokloncic ovo je definitvno greska na testu, prvi put vidom takav test. Tako da nije sigurno ni biokemijska.
Ali jos ima nade dok vjestica ne dodje 😉
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Jutro zene!
Je ima i Sara pravo sa svime treba biti oprezan ipak su to lijekovi. I ja cu naravno pitati gin za andol kad na uzv budem isla. Mislim da ako si potpuno zdrav i nemas problema sa zgrusavanjem krvi nekakvim trmobofilijama da ti nista ne moze biti od andola u jednom ciklusu. Pogotovo andola od 75mg. Ali nisam doktor pa se ogradujem od savijeta. Pitajte svoje gin ili doktore. Ja svoju hocu. 😉
Sortiraj odgovore
Najstariji