Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    BAJOMA
    18. Prosinac 2020. 12:29

Lucky Zelina ti novogodišnju bebicu😘❤️❤️❤️

BAJOMA
    18. Prosinac 2020. 12:29

Želim*

18. Prosinac 2020. 12:46

Lucky uzdamo se u andol i u nove pobjede u 2021.🤞🏻🍀

BAJOMA
    18. Prosinac 2020. 14:24

Lucky🍀

BAJO1

Lucky Zelina ti novogodišnju bebicu😘❤️❤️❤️

Bajo moja već sam se zabrinula zadnja 2 dana di si reci nam kako ste ti i bebolino

Debelo i otkopcanih hlača😂😂😂
    https://ibb.co/Gttc4K3

3sreca
    18. Prosinac 2020. 14:38

Lucky🍀

Andol rules 2021

Ja ga pila u trudnoci do 26tt. 🤞🤞
    Samo naprijed Lucky 🍀

👧🏼 🌈Sreca Najveca 2019
    Pokusavamo za #2 od 5/20

Sara 🌸
    18. Prosinac 2020. 14:49

Bajoooo 🥰🥰🥰🥰🥰

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Anchy_23 🌈 🌸
    18. Prosinac 2020. 14:53

https://ibb.co/xLZL7CY
    Evo ga i ja spremna za novi ciklus 😅 morala sam pa cemo vidjeti oce li biti treca sreca.
    Bajo divan trbuscic 😍🥰

Anchy_23 🌈 🌸
    18. Prosinac 2020. 15:36

Lucky🍀

Ancy_23

https://ibb.co/xLZL7CY
    Evo ga i ja spremna za novi ciklus 😅 morala sam pa cemo vidjeti oce li biti treca sreca.
    Bajo divan trbuscic 😍🥰

Kako smo povodljive, uzas jedan 😂 da mi neko kaze e skoci sa zgrade i ostat ces trudna valjda bi i to napravila 😂😂😂

hahaha bas to
    Ne moze mi naskoditi u jednom ciklusu. Vrijedi probati ako ne upali onda necu vise. Isto kao i sa svim ostalim preparatima. Morala sam probati da vidim sto mi odgovara.
    Rcimo ciklu i ananas pod obavezno i ovaj ciklus. Prvi ciklus s klomijem mi je endom. bio koma tanak a drugi ciklus kad sam pila ciklu i jela (umjereno ananas) endo. je bio znatno deblji. Tako da i sad nastavljam s tim plus vrkuta tu i tamo kad ne pijem ove tablete koje moram. 

Kiky 🥰
    18. Prosinac 2020. 16:50

I ja cu ubacit andol sljedeci ciklus i vrkutu 😁 Uspjet cemo ulovit pik i sljedeci mj jer ce mm sredinom 1mj ca 🥰

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

Anchy_23 🌈 🌸
    18. Prosinac 2020. 17:08

Kiky 🥰

I ja cu ubacit andol sljedeci ciklus i vrkutu 😁 Uspjet cemo ulovit pik i sljedeci mj jer ce mm sredinom 1mj ca 🥰

Superiska 🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.