Vidjet ćemo kakva će ujutro tempica biti, meni je lutealna 16 dana pa zato 🤔🤔
A nema tu koliko lutealna traje, zna se kad se moze dogodit implatacija i koliko je "moguce odstupanje" ako znas kad si imala O, i ako ti je takva trakica, velika je sansa da si T osim ako nema nekih drugih problema.
Držim fige da jesi 🤞🏻
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Sve se meni cini da ce se tu ipak desiti pokoje bozicno cudo ❤️
I meni se cini ❤️
Ipak je trebalo upalit 4. Svjecicu da krenu Bozicna čuda 🥰
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Anciooo prekrasna trakica 🤗 tempica odlicna…. Njusim ➕ … 🙏😺
Ja sam danas imala proziran rastezljivi iscjedak… Da li je to uobicajeno pred menstruaciju? Ne kuzim se bas u iscjetke pa ih pokusavam "upoznat"… Osim tog ljepljivog iscjetka konstantno imam nekakav žuti (primjetim na dnevnom ulošku)…. Kakav je vama iscjedak pred mengu? Napominjem da mi je danas zadnji dan duphastona i da preksutra trebam dobit….
Ja imam tocno to sto ti sad opisujes. Ljepljiv gusci iscjedak i ponekad tako zuckasti isto vidim na dnevnom...imala sam taman to jucer i prekjucer i danas je stigla M.
Znoj me oblijeva ne znam kako ću Radit, jedva čekam da dragi s posla dođe i da ovo postavim pod bor ❣️❣️
https://ibb.co/9n4nGpJ
🔜🤰🏼
Predivnoooooooo!!!!!
Čestitam draga od srca, pravo Bozicno cudo. Eto ipak ima pluseva 🥰🥰🥰🥰
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Meni je Lh svijetlija od Anciooo, tako da moje Bozicno cudo ipak nece biti. Ali opet dok ne dodje sve je moguce. Imala sam i tamne trakice Lh pa isto nije bila T. Cicke me bole, napeta i to je to od simptoma. I kriza malo ali t je simptom gospodje.
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Anci dragaaa!!! Cestitaaaam!!! Znala sam eto znala sam. Napisala sam ti da je to to. Presrerna sam radi tebe! Uzivaj sad maksimalno. Dobila si najljespi dar za Bozic. ❤❤❤❤🤰🏼🤰
Jutro curke!
E da hvala anci za recept 😉 potruditi cemo se da ti se prikljucimo na jesenskim ako ides tamo 😉
---
Kod.mene nista posebno...vjestica je u ounom sjaju haha. Sutra pocinjem sa klomif.
Zelim vam prekrasan tjedan sa jos ovako.lijepih vijesti 😘😘😘🎅
Lucky da te pitam. Ti sad pijes andol, jel ti se M pojacala ili jednako curis 🙈😅 andol = bolja cirkulacija prokrvljenost..
Ancioo čestitaaaaam 🥰🥰 i neka kude školska 🤗🤗
👧 - 25
🧔🏻 - 32
Nezaštićeni odnosi - 2018
Papa - 8mj ✔
Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔
Sortiraj odgovore
Najstariji