Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kiky 🥰
    18. Prosinac 2020. 20:14

Joja💙

Kiky 🥰

Meni je danas 8 dpo. U cetvrtak bi trebala ne dobit

Ajde bar jedan plus da vidimo ovaj ciklus 💪🤞

Da mi bar ne tamni trakica ako cu dobit. Ovako se nadam barem malo. 
    Opet mi se temp digla na 37.1 ujutro nista popodne se podigne. Nekako me sve vise strah da nije ta glupa korona.
    Sise su me pocele dosta bolit i napuhane su. Ostalo nista

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

Kiky 🥰
    18. Prosinac 2020. 20:15

Koji andol ste kupile, od koliko da znam i ja? :)

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

Sanjarka88
    18. Prosinac 2020. 20:17

Lucky🍀

Vise nismo klomifenke, sad smo andolke 😂😂😂
    Ajde Kiky vrijeme je za plus 🤞🏻🤞🏻🤞🏻

😂😂😂😂

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Tommyfame
    18. Prosinac 2020. 20:21

Kiky 🥰

Koji andol ste kupile, od koliko da znam i ja? :)

od 75 takozvani baby andon :)

Lucky e al stvarno, vrijeme je da iskoristimo predivne trepuše i zatreperimo našim momcima da njima zatrepere jajca i da nama zatreperi maternica hhaha

it's all about lashes 

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
    06/25 počeli raditi na no.2 💫

*A goal without a plan is just a wish

Anchy_23 🌈 🌸
    18. Prosinac 2020. 21:11

Zoe taman imam za potrositi ovaj ciklus ove trakice sa njuskala a onda ako ne upali cu naruciti te sa amazona. Sad znam da su diskretno zapakirane hehe 😉 thx 

Anchy_23 🌈 🌸
    18. Prosinac 2020. 21:13

Tommyfame

Lucky🍀

Ancy_23

Lucky i Sanjarka idemo sve skupa u novi ciklus. Jos da moja M dode cim cim prije pa da sve lovimo pikove i ludimo od simptoma!
    Lucky ti si mi sad s tim andolom bacila bubu u uho stalno mislim da bi i ja mogla probati s njim ali samo do O.

Andol smijes piti kroz cijeli ciklus osim ako si trudna u zadnjem tromjesecju, tako da ja dok god ne ugledam ➕ pijem i ne zanima me 😂

to sestro!!!

#teamandol

To je to  samo jako 🤜🤛
    A na ovo andolke sto je Lucky izvalila sam krepala
    Nismo vise sestre po klomif. Sad smo i po andolu. 
    Andolke 🤣🤣🤣🤣😅 #nemrem😆

Anchy_23 🌈 🌸
    18. Prosinac 2020. 21:28

https://ibb.co/bmvM51S
    Ostalo od vecere pa navratite. Jedno fino slavonsko domace jelo. Dinstano zelje pole krumpira i domace pecene kobasice 😉 prijatelji su prste polizali.
    A vino mi je nakon ovoga sjelo ko budali samar 😁
    Ja cu dobiti 10 kg do 1 mj 🤣 a nije od trudnoce 😅

Pokloncic13
    18. Prosinac 2020. 22:07

Curke nisam pisala od jučer. Malo sam ostala zatečena pa se nisam javljala..Kod mene je totalno čudna situacija. Jučer sam frajerica pisnula hcg test na treći urin u 12,30 i pljus nakon par sekundi se pojavila sjenica. Ostala sam paf. Srce 117 otkucaja. Rekoh nemoguce. Kupila u ljekarni običan clearblue i ujutro pisnula,ni traga. Tokom dana sam ispucala i svoje kineske testice ni na njima ništa. Inače,tetka treba stići po ff danas,ali po meni u ponedjeljak. 
    https://ibb.co/k454Hnf
    Ovo je jučerašnja.
    Recite mi da sam luda.
    https://ibb.co/n07kF1k
    Ovo je jutarnja danas.
    Svjesna sam i ja da je vjerojatno biokemijska i iskreno mi je tako lakše jer bih se pojela da nešto nije ok,a trenutno sam na terapiji ovaj mjesec tako da nisam “čista”
    Od simptoma imam sve,grčeve,sto može biti i predmenstrualno i trudnoća,žgaravica,mokrenje,mučninu tj učestalo podrigivanje,tjera me na vjetrove.
    Vi ste carice,sad sam čitala,ali nisam pograbila to s andolima,budem kad dobijem mengu 😅🙊

👱‍♀️ 33
    🧔🏽 34 zdrav ko dren
    👦 sinko (2017)
    👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
    Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
    ➕4.3.🌈💖
    6.11. Baby girl 💖

url=https://lilypie.com]

Anchy_23 🌈 🌸
    18. Prosinac 2020. 22:15

Lucky Moze i grupa andol haha nismo normalne 😆😅🤣
    Pokloncic eto ne znam sta da kazem vjv je onda biokem. Ili test ima gresku...eto ako je sad minus ides s nama dalje u novu godinu po pluscinu🍀🤞

Sanjarka88
    18. Prosinac 2020. 22:18

Pokloncic13

Curke nisam pisala od jučer. Malo sam ostala zatečena pa se nisam javljala..Kod mene je totalno čudna situacija. Jučer sam frajerica pisnula hcg test na treći urin u 12,30 i pljus nakon par sekundi se pojavila sjenica. Ostala sam paf. Srce 117 otkucaja. Rekoh nemoguce. Kupila u ljekarni običan clearblue i ujutro pisnula,ni traga. Tokom dana sam ispucala i svoje kineske testice ni na njima ništa. Inače,tetka treba stići po ff danas,ali po meni u ponedjeljak.
    https://ibb.co/k454Hnf
    Ovo je jučerašnja.
    Recite mi da sam luda.
    https://ibb.co/n07kF1k
    Ovo je jutarnja danas.
    Svjesna sam i ja da je vjerojatno biokemijska i iskreno mi je tako lakše jer bih se pojela da nešto nije ok,a trenutno sam na terapiji ovaj mjesec tako da nisam “čista”
    Od simptoma imam sve,grčeve,sto može biti i predmenstrualno i trudnoća,žgaravica,mokrenje,mučninu tj učestalo podrigivanje,tjera me na vjetrove.
    Vi ste carice,sad sam čitala,ali nisam pograbila to s andolima,budem kad dobijem mengu 😅🙊

Koji CB si kupila? S crtom ili plusom?
    Ti kinezi navodno bacaju sjene lažne ponekad 
    Mozda i nije biokemijska 
    A 12dpo si tek, jos uvijek minus stigne postati plus 😘🤞🏻🤞🏻🤞🏻

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.