Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    18. Prosinac 2020. 10:25

Joj neka nisam jedina, odmah mi je lakse, bas me neki osjecaj griznje savijesti opere kad sam malo ljubomorna🙈
    Dosta mi se tesko nositi s time psihicki, jer sam takav tip osobe, organizirana, nisam bas spontana i volim da mi je sve po špagi. Pa ono rijesi faks, nadji dobar posao, ugovor za stalno i onda beba. Kad ono, beba se ne moze isplanirat😅 tesko mi se pomirit s time, ali sama sam kriva jer sam si stvorila pritisak🤦🏼‍♀️ A sto bih tek da imam iza sebe iskustvo spontanog pobacaja, ajme, tesko mi je i zamisliti kako bih se oporavila od toga zato vama djevojke drage naklon do poda❤️

Anchy_23 🌈 🌸
    18. Prosinac 2020. 10:32

zoe_r

Joj neka nisam jedina, odmah mi je lakse, bas me neki osjecaj griznje savijesti opere kad sam malo ljubomorna🙈
    Dosta mi se tesko nositi s time psihicki, jer sam takav tip osobe, organizirana, nisam bas spontana i volim da mi je sve po špagi. Pa ono rijesi faks, nadji dobar posao, ugovor za stalno i onda beba. Kad ono, beba se ne moze isplanirat😅 tesko mi se pomirit s time, ali sama sam kriva jer sam si stvorila pritisak🤦🏼‍♀️ A sto bih tek da imam iza sebe iskustvo spontanog pobacaja, ajme, tesko mi je i zamisliti kako bih se oporavila od toga zato vama djevojke drage naklon do poda❤️

Doci ce sve na svoje. Hej pa tek ti je 25  imas vremena za prirodno pokusavati i vjerujem da je pitanje ciklusa kada ces ugledati +! Znam da je lako reci ali probaj si manje pritiska stvarati. Mislim i sama sam takva, zato ni ne govorim nikome da pokusavamo jer dovoljno si pritiska sama napravim ne treba mi jos pritisak i iscekivanje okoline.
    A to za griznju savijesti i meni je tako bilo...ali neka od cura mi je tu na forumu napisala da se ne sramim i ne grizem zbog svojih osjecaja. Nije da zelis nekome zlo, samo trenutno ti je tesko to cuti da netko ima to sto si ti toliko sad zelis i imas se potpuno pravo tako osjecati. 

Anchy_23 🌈 🌸
    18. Prosinac 2020. 10:33

Lucky🍀

Stigla gospođaaaa 🥳🥳🥳

Drago mi je da ti se nije otegnuo ciklus! 

18. Prosinac 2020. 10:55

Ancy_23

zoe_r

Doci ce sve na svoje. Hej pa tek ti je 25 imas vremena za prirodno pokusavati i vjerujem da je pitanje ciklusa kada ces ugledati +! Znam da je lako reci ali probaj si manje pritiska stvarati. Mislim i sama sam takva, zato ni ne govorim nikome da pokusavamo jer dovoljno si pritiska sama napravim ne treba mi jos pritisak i iscekivanje okoline.
    A to za griznju savijesti i meni je tako bilo…ali neka od cura mi je tu na forumu napisala da se ne sramim i ne grizem zbog svojih osjecaja. Nije da zelis nekome zlo, samo trenutno ti je tesko to cuti da netko ima to sto si ti toliko sad zelis i imas se potpuno pravo tako osjecati.

🥰🥰❤️❤️❤️❤️

18. Prosinac 2020. 10:56

Lucky🍀

Stigla gospođaaaa 🥳🥳🥳

Sad u nove pobjede💪🏻💪🏻🥳👌

Sara 🌸
    18. Prosinac 2020. 11:00

Lucky🍀

Stigla gospođaaaa 🥳🥳🥳

💖 Sretno Lucky! Želim vam jednu Novogodišnju bebicu! 🧡

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Sanjarka88
    18. Prosinac 2020. 11:19

Lucky juhuhuhu

I moja se pojavila u tragovima 🎊🎊🎊
    Cim prije dođe, prije ce otic a mi u novi pokusaj ❤️

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Anchy_23 🌈 🌸
    18. Prosinac 2020. 12:11

Lucky i Sanjarka idemo sve skupa u novi ciklus. Jos da moja M dode cim cim prije pa da sve lovimo pikove i ludimo od  simptoma! 
    Lucky ti si mi sad s tim andolom bacila bubu u uho stalno mislim da bi i ja mogla probati s njim ali samo do O.

Kiky 🥰
    18. Prosinac 2020. 12:19

Lucky ajde neka je gospodja stigla. Sad u novi ciklus sa andolom ce to bit pun pogodak 😉😉😉
    A meni tempica manja nego jucer 36.6 danas. Dobro inace ju ni ne mjerim previse pa nemogu po tome sudit. Popodne cu pisnut jednu lh da vidimo dal sta tamni. 

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

Anchy_23 🌈 🌸
    18. Prosinac 2020. 12:27

Lucky🍀

Ancy_23

Lucky i Sanjarka idemo sve skupa u novi ciklus. Jos da moja M dode cim cim prije pa da sve lovimo pikove i ludimo od simptoma!
    Lucky ti si mi sad s tim andolom bacila bubu u uho stalno mislim da bi i ja mogla probati s njim ali samo do O.

Andol smijes piti kroz cijeli ciklus osim ako si trudna u zadnjem tromjesecju, tako da ja dok god ne ugledam ➕ pijem i ne zanima me 😂

Thx na info  

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.