Prijavljujem zivcanocu do boga miloga… Ooo kako ce gospođa doc vec vidim, to je glavni znak🙄 i mekic koji sanjam cijeli dan je bio bezveze, i to me dodatno nazivciralo 😤
Mekić uvik razočara. Nekad mu se toliko radujen, dođe i onda-meh 🥴🙈.
I pusti ženo živčanost, to ne mora bit. Ja npr. nekad samo tako funkcioniran, nije simptom ničeg 😂 Blago se mom mužu, srićon da je on čista suprotnost.
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Lucky ne mora biti da ce doci... jos malo dan dva i testic ja mislim da je to sad to kod tebe 🤞
Ja sam umorna...ali bas ono krepana a nis posebno danas nisam radila da bi se sad ovako osjecala. Da je bila O vec bi si umislila da je to simptom 🤣
Licky ženo draga, mene tu uvjeravaš i nakon negativnog testa da još ništa nije gotovo...a tebe ubijes a imaš još 4-5 dana do M...opusti se i ne razmišljaj tako crno...tebe očekuje + za par dana 🥰🥰
👧 - 25
🧔🏻 - 32
Nezaštićeni odnosi - 2018
Papa - 8mj ✔
Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔
Licky ženo draga, mene tu uvjeravaš i nakon negativnog testa da još ništa nije gotovo...a tebe ubijes a imaš još 4-5 dana do M...opusti se i ne razmišljaj tako crno...tebe očekuje + za par dana 🥰🥰
👧 - 25
🧔🏻 - 32
Nezaštićeni odnosi - 2018
Papa - 8mj ✔
Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔
Lucky meni je dvodnevni pms oko implantacije, tj zivcanoca simptom t
Tako da 😁😁😁
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Na ovoj temi jednostavno nema mjesta za bit uvjeren da ce doc M, bar ne zadugo 😂 jer odma sve navalimo na pozitivu i okrenemo pricu i to je divna podrska 🤭🥰 imam jos 7 dana do M, imate pravo zabrijala sam, valjda od zivcanoce 😂😂😂
Srce, aj ne analiziraj sve, pozitivno i chill 😄
2021. M 💗
Mattan sretno 😉🍀
Joj lucky vidi kako ti je tempica super 😉 biti ce to plus vidjeti ces!🙃🙂👌🙏
Mogao bi netko s ove ili one teme otvoriti grupu jesenske bebe Ja se stvarno nadam da se selimo sve tamo...Sad imamo vremena i upadamo tamo 100% ne moze drugacije!
Mogao bi netko s ove ili one teme otvoriti grupu jesenske bebeJa se stvarno nadam da se selimo sve tamo…Sad imamo vremena i upadamo tamo 100% ne moze drugacije!
Budem ja 👍
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji