Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sara 🌸
    08. Prosinac 2020. 21:22

Lucky🍀

Prijavljujem zivcanocu do boga miloga… Ooo kako ce gospođa doc vec vidim, to je glavni znak🙄 i mekic koji sanjam cijeli dan je bio bezveze, i to me dodatno nazivciralo 😤

Mekić uvik razočara. Nekad mu se toliko radujen, dođe i onda-meh 🥴🙈.
    I pusti ženo živčanost, to ne mora bit. Ja npr. nekad samo tako funkcioniran, nije simptom ničeg 😂 Blago se mom mužu, srićon da je on čista suprotnost. 

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Anchy_23 🌈 🌸
    08. Prosinac 2020. 21:54

Lucky ne mora biti da ce doci... jos malo dan dva i testic ja mislim da je to sad to kod tebe 🤞
    Ja sam umorna...ali bas ono krepana a nis posebno danas nisam radila da bi se sad ovako osjecala. Da je bila O vec bi si umislila da je to simptom  🤣

tina25
    08. Prosinac 2020. 22:02

Licky ženo draga, mene tu uvjeravaš i nakon negativnog  testa da još ništa nije gotovo...a tebe ubijes a imaš još 4-5 dana do M...opusti se i ne razmišljaj tako crno...tebe očekuje + za par dana 🥰🥰

👧 - 25
    🧔🏻 - 32
    Nezaštićeni odnosi - 2018
    Papa - 8mj ✔
    Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔

tina25
    08. Prosinac 2020. 22:02

Licky ženo draga, mene tu uvjeravaš i nakon negativnog  testa da još ništa nije gotovo...a tebe ubijes a imaš još 4-5 dana do M...opusti se i ne razmišljaj tako crno...tebe očekuje + za par dana 🥰🥰

👧 - 25
    🧔🏻 - 32
    Nezaštićeni odnosi - 2018
    Papa - 8mj ✔
    Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔

Sanjarka88
    08. Prosinac 2020. 22:05

Lucky meni je dvodnevni pms oko implantacije, tj zivcanoca simptom t
    Tako da 😁😁😁

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

ana0310
    08. Prosinac 2020. 23:27

Lucky🍀

Na ovoj temi jednostavno nema mjesta za bit uvjeren da ce doc M, bar ne zadugo 😂 jer odma sve navalimo na pozitivu i okrenemo pricu i to je divna podrska 🤭🥰 imam jos 7 dana do M, imate pravo zabrijala sam, valjda od zivcanoce 😂😂😂

Srce, aj ne analiziraj sve, pozitivno i chill 😄

2021. M 💗

BAJOMA
    09. Prosinac 2020. 06:42

Lucky  temp opet gore 🤞🤞🤞

Anchy_23 🌈 🌸
    09. Prosinac 2020. 07:38

Mattan sretno 😉🍀
    Joj lucky vidi kako ti je tempica super 😉 biti ce to plus vidjeti ces!🙃🙂👌🙏

Anchy_23 🌈 🌸
    09. Prosinac 2020. 07:49

Mogao bi netko s ove ili one teme otvoriti grupu jesenske bebe  Ja se stvarno nadam da se selimo sve tamo...Sad imamo vremena i upadamo tamo 100% ne moze drugacije!

Sanjarka88
    09. Prosinac 2020. 07:56

Ancy_23

Mogao bi netko s ove ili one teme otvoriti grupu jesenske bebeJa se stvarno nadam da se selimo sve tamo…Sad imamo vremena i upadamo tamo 100% ne moze drugacije!

Budem ja 👍

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.