Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    09. Prosinac 2020. 18:37

Lucky🍀

Inace ja sam isto pisnula lh kad sam s posla dosla i nesto je tamnija od svih do sad ali nista znacajno, a i s obzirom da sam pisnula popodne mozda onda i ne reagira na hcg ako ga i ima nego na lh hormon, ko ce ga znat 🤷🏻‍♀️😂

Slikni ti to nama 😁
    Moje trakice naravno miruju, a sto bi drugo na 5dpo 😂
    https://ibb.co/mvhjsjR

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Matkiša 😎
    09. Prosinac 2020. 19:26

chiAn

Sara🌻

Chian 🧡🧡🧡 drago mi je da bebica lipo napreduje. Uživaj u trudnoći.

Sad tek dolazi to blaženo stanje u kojem se uživa…ovo prije nije bilo baš blaženo 😄
    Kako si ti? Kako tvoja trudnoća?

Trudnice naše 💗💗

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

Matkiša 😎
    09. Prosinac 2020. 19:29

Kod mene 6js, malo stresan dan, doktor bio brutalno iskren, govorio da se bližim menopauzi, da je to malo stanica i bla bla, ugl rasplakao me. Pa mu bilo krivo i pokušavao popraviti iz rečeno.
    Sutra će mi javiti što i kako, navodno sam jako rizična za hiperstimulaciju pa ne bi odmah radili transfer, nego ako bude oplođenih sljedeći mjesec... Uglavnom vam je to to 🤷‍♀️

6tt+2 imamo 💗

Sara 🌸
    09. Prosinac 2020. 19:47

chiAn

Sara🌻

Sad tek dolazi to blaženo stanje u kojem se uživa…ovo prije nije bilo baš blaženo 😄

Meni je blaženo skoro od početka, samo mi se spavalo u prvom tromjesecju i mogla sam tone hrane jest tada. Sricom, brzo je proslo 🙈
    Ja sam super, malo sam zadnjih dana bila pod stresom jer na zadnjem redovnom UZV doktorica nije mogla dobro vidit neke stvari, posebice sta se tice glave te me poslala u centar za prenatalnu dijagnostiku gdje oni imaju puno bolji uzv, iako ni njen nije los. Ja tih 5 noći do tog pregleda nisan funkcionirala, umislila da ona ni(je) vidila nesto sta triba odnosno ne triba bit, i da mi je skrivala. Ugl, jadan moj muž. 🥴 Jučer bio taj pregled, pregledavao me jedan od većih stručnjaka ovdje u Njemačkoj i rekao da on ne vidi nikakav razlog za zabrinutost, da gin nije mogla vidit neke stvari jer imam pupe (nerodilo 😂) i posteljica mi je sprijeda i jos se beban migoljio, pa to dodatno otežava. I on se pomučio da pregleda sve, malac je svojom glavom meni u zdjelicu bio zabijen, jedva je uspio. 
    ža' mi je sad svog tog stresa priređenog bebici, al jbg, kad pocnu filmovi u glavi, ne mogu ih zaustavit. 🙈🙈🙈
    Dobila sam 3d slikicu svog stvorenja 💖
    https://ibb.co/3WbDWHT

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Matkiša 😎
    09. Prosinac 2020. 20:25

Lucky hvala, slažem se. A i cure s one teme su mi malo objasnile i smirile me...
    Sara divno, evo baš me razveselila slika 💗💗💗💗💗

6tt+2 imamo 💗

Anchy_23 🌈 🌸
    09. Prosinac 2020. 20:34

Mattan neka je i to proslo. Drzim fige za dalje! 6 js mi se cini dobro iako se ne kuzim bas u te postupke. I drago mi je da su te curke s dr teme umirile. Biti ce to sve okej!
    Sarooo preslatka slicica otopila sam se ❤

BAJOMA
    09. Prosinac 2020. 20:51

Sara🌻

chiAn

Sara🌻

Meni je blaženo skoro od početka, samo mi se spavalo u prvom tromjesecju i mogla sam tone hrane jest tada. Sricom, brzo je proslo 🙈
    Ja sam super, malo sam zadnjih dana bila pod stresom jer na zadnjem redovnom UZV doktorica nije mogla dobro vidit neke stvari, posebice sta se tice glave te me poslala u centar za prenatalnu dijagnostiku gdje oni imaju puno bolji uzv, iako ni njen nije los. Ja tih 5 noći do tog pregleda nisan funkcionirala, umislila da ona ni(je) vidila nesto sta triba odnosno ne triba bit, i da mi je skrivala. Ugl, jadan moj muž. 🥴 Jučer bio taj pregled, pregledavao me jedan od većih stručnjaka ovdje u Njemačkoj i rekao da on ne vidi nikakav razlog za zabrinutost, da gin nije mogla vidit neke stvari jer imam pupe (nerodilo 😂) i posteljica mi je sprijeda i jos se beban migoljio, pa to dodatno otežava. I on se pomučio da pregleda sve, malac je svojom glavom meni u zdjelicu bio zabijen, jedva je uspio.
    ža' mi je sad svog tog stresa priređenog bebici, al jbg, kad pocnu filmovi u glavi, ne mogu ih zaustavit. 🙈🙈🙈
    Dobila sam 3d slikicu svog stvorenja 💖
    https://ibb.co/3WbDWHT

Ajme 😍😍😍
    Eh da sta mi mozemo kad krenu filmovi u glavi.

3sreca
    09. Prosinac 2020. 23:18

Bok curke 
    Samo da vas kratko pozdravim. Ne stizem tipkati ali sve pomno pratim 👀
    Lucky 🤞🤞🤞
    Mattan 🍀🍀🍀
    Mi smo uspjeli pokriti peak i dan poslije O. Dan O nismo uspjeli 😒
    Nadam se da je dovoljno vojnika prezivjelo iz peak-a ili da je O kasnije bila 🤷
    Ugl, sada cekam i nadam se da se nest kuha u pupi.

👧🏼 🌈Sreca Najveca 2019
    Pokusavamo za #2 od 5/20

Kiky 🥰
    10. Prosinac 2020. 05:57

Sara divna je 🥰
    3sreca bit ce i to dovoljno,pokrili ste i sad cekanje, drzim 🤞kao i samoj sebi.
    Jucer mi je vec bila slabija LH. Imali smo sinoc akciju jos cemo i veceras za svaki slucaj. Sretna sam jer smo uspjeli ulovit pik ovaj put! Mislim da bi danas mogla bit 0 ako nije bila nocas.

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

BAJOMA
    10. Prosinac 2020. 06:20

Lucky🍀

✨💝BOŽIĆNO ČUDO ODBROJAVANJE💝✨
    Tina25 - 08.12.2020. - 2 dana kasni ❤️
    Lucky - 16.12.2020. - 6 dana❤️
    Sanjarka88 - 19.12.2020. - 9 dana ❤️
    Danchy1990 - 21.12.2020. - 11 dana ❤️
    Joja - 22.12.2020 - 12 dana ❤️
    3sreca - 24.12. 2020. - 14 dana ❤️
    Kiky - 24.12.2020. - 14 dana ❤️
    Ancy_23 - 26.12.2020. - 16 dana ❤️
    Kaća - 28.12.2020. - 18 dana ❤️
    Mattan28 ❤️
    Lhbaby ❤️
    🎇NOVOGODIŠNJE ČUDO ODBROJAVANJE🎇
    Malala - 01.01.2021. - 22 dana❤️

Ma temp ti je divna😍😍😍🤞🤞🤞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.