Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anchy_23 🌈 🌸
    07. Prosinac 2020. 18:57

Lucky🍀

Ancy u koliko je pregled? Cekamo s tobom 🤞🏻🤞🏻
    Tina jesi kupila testic 😁😁

Evo za 35 min hehe. A taman sam se najela kod moji smo na veceri. Nema do mamine klope 🤣🐷

Kiky 🥰
    07. Prosinac 2020. 19:16

Evo i meni se priblizava pik
    https://ibb.co/Ct38Gnv
    Neznam dali da cuvamo vojnike ili da pokrivamo i veceras?

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

Kiky 🥰
    07. Prosinac 2020. 20:07

Lucky🍀

Kiky ako ste ih ubacili jucer, prekjucer onda ih danas jos pricuvaj do pikcine 😉

Haha jesmo ubacili smo ih 🙊🙊😂 Mislim da ce biti kroz dva dana. Onda se cuvamo do pikcine i krece zabavaaaa 😂😂

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

Anchy_23 🌈 🌸
    07. Prosinac 2020. 20:23

Evo me sa pregleda
    Nema folikulica sve mirno 🙈 moji jajnicu su vec na praznicima 😅 sta cu moram se saliti. Nisam nista drugo ni ocekivala. Dobro sam nisam kao prosli put ubedirana.
    Plan je sad poceti sa duphastonom i onda od 3 dana ciklusa veca doza klomija. Dvije tablete dnevno i tako 5 dana.
    U razg sa gin sam zakljucila da nema smisla piti 1 dnevno i da moramo pojacati dozu. Tako da se sada nadam trecoj sreci!
    Jos kad  kod lucky upalila ta treca sreca to bi bio vrh!😊😊😊😊🍀🤞 odmah bi i meni dalo nade.
    ....
    U jednom momentu sam spomenula gin. Onako vise kroz salu da bi rade na ivf pa da se odmah primi nego se ovako trovala tabletama i ona me ozbiljno onako pogledala i rekla da ako zelim mogu a ja ostala paf 😯😯😯😯 Mislila sam da ce mi reci da ne mogu ja jos na to , da nisam kandidat 😅 A onda mi je ispricala  pricu kolegice koja je imala problema sa ovulacijama i nije joj se dalo zajeb sa klomifenima, ostalo je sve bilo uredno i nije bilo prepreka za T. Ona je svejedno otisla na ivf jer joj se nije dalo cekati. Ostala od prve T i rodila sve proslo idealno. 

Anchy_23 🌈 🌸
    07. Prosinac 2020. 20:29

Onako bas smo otvoreno pricale rekla sam joj da mi nije bas drago piti te tablete...i da je i dragi bio razocaran prosli put sto nije bilo folikula. Zao mu je gledati kako pijem to pa glavobolje patim se a nista nema reakcije. I da mi nije jasno kako to da sam 1 put ostala T bez ikakvih tableta cak nisam ni folnu pila ni nista...pa je rekla ako ne zelim vise sa klomif da mozemo sve pustiti pa kad se dogodi dogodi...
    A poznavajuci sebe i svoje tijelo to bi se dogodilo mozda za par god tek. Tako da nema sanse da toliko cekam...

Anchy_23 🌈 🌸
    07. Prosinac 2020. 20:33

Uglavnom sad cu probati sa jacom dozom i iskreno se nadam da ce upaliti ta treca sreca 🍀
    Drzite mi fige da upali..
    Pozitivna sam i opustena i ako treba uzeti cu i godisnji oko ovulacije 🤣🙈🤞

Anchy_23 🌈 🌸
    07. Prosinac 2020. 21:00

Ma biti ce i folikula a biti ce jos i sarmi pa zima je tek pocela 🤣 ali to sto ti se povracalo🤮 moze biti i simptom 🍀🤞🤭
    Jao ja sam jela pecene kobasice, pole krumpira i dinstano zelje...morali smo tu kobasicu isprobati sto smo donjeli sa kolinja 🐷🙈
    Ma joj mi slavonci samo da je fine klope....ne znam za vas ali ja cvarke obozavam i tamanim ih vec 3 dana 😅

Anchy_23 🌈 🌸
    07. Prosinac 2020. 21:02

E da duphaston u petak pocinjem na 16 dc...da bude koliko toliko normalan ciklus. Taman cu tamo izmedu Bozica i nove god zavrsiti sa klomijem i onda po novogodisnje cudo...
    Ajme jesam se raspisala 🙈

tina25
    07. Prosinac 2020. 21:11

Lucky nisam kupila...sutra ću, ali sada počinjem dobivati baš jače grčeve tako da sam sigurna da M stiže noćas ili sutra

👧 - 25
    🧔🏻 - 32
    Nezaštićeni odnosi - 2018
    Papa - 8mj ✔
    Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔

danchy1990
    07. Prosinac 2020. 22:44

Lucky sarma ko sarma,sve su iste. U tebi se nešto kuha,zapiši si negdje ovaj simptom pa ćeš vidjeti za koji dan da smo bile u pravu 😎

👨‍👩‍👦
    🧑 4god.

3/2020 kiretaža u 13tt
    3/2021 biokemijska
    06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
    Stiže nam Mia 💝

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.