Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tina25
    09. Prosinac 2020. 09:44

Anciooo ma ja sam jučer radila i bijel kao snijeg, sada samo čekam da vještica krene...
    Sanjarka danas 14DPO

👧 - 25
    🧔🏻 - 32
    Nezaštićeni odnosi - 2018
    Papa - 8mj ✔
    Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔

Sanjarka88
    09. Prosinac 2020. 09:55

tina25

Ancioooma ja sam jučer radila i bijel kao snijeg, sada samo čekam da vještica krene…
    Sanjarkadanas 14DPO

Onda moguce da ti jos ne treba doc 
    Jel znas koliko ti je lutealna? 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

tina25
    09. Prosinac 2020. 10:09

Sanjarka88 🦋

tina25

Ancioooma ja sam jučer radila i bijel kao snijeg, sada samo čekam da vještica krene…
    Sanjarkadanas 14DPO

Onda moguce da ti jos ne treba doc
    Jel znas koliko ti je lutealna?

Napisala sam već da mi se od gynositola poremetio ciklus...kako prije nisam trakice koristila ne znam koliko mi je inače bilo...evo slika od zadnja 3 ciklusa 
    https://ibb.co/CzqqtKH

👧 - 25
    🧔🏻 - 32
    Nezaštićeni odnosi - 2018
    Papa - 8mj ✔
    Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔

Kiky 🥰
    09. Prosinac 2020. 10:30

Ma bit ce ovaj mjesec pluseva ko kise 😂😉
    Mi sinoc pikcinu pokrili danas cemo i sutra i prekosutra 😂😂 pa da se to sve zabetonira kako treba. Nisam od sinoc radila Lh danas cu popodne kad dodjem s posla.

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

danchy1990
    09. Prosinac 2020. 10:54

Ja sad ne znam dal da nastavim sa cajem što pijem,ima sastojke koje se trudnicama ne preporučuje i ne znam dal da se smatram trudnicom ova 2 tjedna ili gdje već pripadam 🤣🤣.
    Na stranici gdje sam naručila piše da se pije do pozitivnog testa al me sastojci bune

👨‍👩‍👦
    🧑 4god.

3/2020 kiretaža u 13tt
    3/2021 biokemijska
    06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
    Stiže nam Mia 💝

Lindsay
    09. Prosinac 2020. 11:06

silver

Hvala Sara, fresh start!
    Sretno nam svima! Ja sam odlučila ovaj mjesec nakon HSG-a ovaj tjedan krenuti polako i ne baviti se trakicama uopće.
    Vjerojatno ću biti malo tiša, no javim svakako kakav je bio HSG za one koji idu uskoro.
    Sretno cure svima!!

Silver. Prizivala sam te jučer na tko planira i radi na bebi temi... Nisam te vidjela ni čula sto godina ženo.... Mislila sam da si t i da si zaboravila da forum postoji.. Kako si??? 

Sara 🌸
    09. Prosinac 2020. 11:17

lindsay

silver

Hvala Sara, fresh start!
    Sretno nam svima! Ja sam odlučila ovaj mjesec nakon HSG-a ovaj tjedan krenuti polako i ne baviti se trakicama uopće.
    Vjerojatno ću biti malo tiša, no javim svakako kakav je bio HSG za one koji idu uskoro.
    Sretno cure svima!!

Silver. Prizivala sam te jučer na tko planira i radi na bebi temi… Nisam te vidjela ni čula sto godina ženo…. Mislila sam da si t i da si zaboravila da forum postoji.. Kako si???

Povukla si post s prve stranice ove teme od 15.6., tako da sumnjam da će ti Silver odgovorit 🙈 Javila se samo prije par tjedana da kaze je dobro, al da i dalje neće bit prisutna ovdje. 

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Lindsay
    09. Prosinac 2020. 11:23

Ajoooj... Moja slucajna greska... Sorkač... Lažna uzbuna....
    Kako je ona??? Ima li kakve dijagnoze?

Anchy_23 🌈 🌸
    09. Prosinac 2020. 12:05

danchy1990

Ja sad ne znam dal da nastavim sa cajem što pijem,ima sastojke koje se trudnicama ne preporučuje i ne znam dal da se smatram trudnicom ova 2 tjedna ili gdje već pripadam 🤣🤣.
    Na stranici gdje sam naručila piše da se pije do pozitivnog testa al me sastojci bune

Meni ti je moja gin rekla da te pripravke sto pijemo cajeve ovo ono smijemo sve do pozitivnog testa. Kad je test pozitivan prestaneš 

danchy1990
    09. Prosinac 2020. 12:11

Ancy_23

danchy1990

Meni ti je moja gin rekla da te pripravke sto pijemo cajeve ovo ono smijemo sve do pozitivnog testa. Kad je test pozitivan prestaneš

Super,ukusan je a i vratio je O koji dan nazad. Izgleda da djeluje,još kad bi pomogao da se mrvica ugnijezdi 🤞

👨‍👩‍👦
    🧑 4god.

3/2020 kiretaža u 13tt
    3/2021 biokemijska
    06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
    Stiže nam Mia 💝

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.