Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tina25
    08. Prosinac 2020. 07:20

Jutro cure...evo vještica još nije došla...sada sam u lab radin ogtt, znači strašno je to...skoro sam se ispovracala koliko je slatko...a test ću kupiti kad se budem vraćala kući...

👧 - 25
    🧔🏻 - 32
    Nezaštićeni odnosi - 2018
    Papa - 8mj ✔
    Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔

Kiky 🥰
    08. Prosinac 2020. 07:39

Ancy Sad kad folikuli krenu 😉😉😉
    Meni jutros tolikooo sluzi a morala na posao, zurila se pa nismo imali vremena za akciju. Ali zato cemo navecer 😁😊

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

Anchy_23 🌈 🌸
    08. Prosinac 2020. 07:43

Jutro cure ☕
    Kko ste mi ima li simptoma novih od sinoc kod lucky ili sanjarke ?
    Tina radila sam taj ogtt u prosloj trudnoci i da ta slatka voda je odvratnaaa! Ali izdrzi se nekako 🙈
    Kiky jao da sad kad se pokrene pogon pa cu imati folikula na izvoz 🤣 e navecer nemoj da ne nabacite keksic treba sve to fino betonirati 😉

tina25
    08. Prosinac 2020. 07:45

Ancy tako mi je užasno muka, strašno...da bar to radim zbog trudnoće, nego zbog nečega drugog

👧 - 25
    🧔🏻 - 32
    Nezaštićeni odnosi - 2018
    Papa - 8mj ✔
    Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔

Anchy_23 🌈 🌸
    08. Prosinac 2020. 07:51

tina25

Ancytako mi je užasno muka, strašno…da bar to radim zbog trudnoće, nego zbog nečega drugog

Ma joj znam da uzas 🤮

danchy1990
    08. Prosinac 2020. 08:27

Lucky🍀

Danchy ma ova je imala nesto sto nije bilo za sarmu uobicajeno 😂

Moja svekrva ima recept valjda od prabake, i to se ne mijenja ni grama u sastojcima 🤣. Jedino mozes provjeriti da pitaš muža jel mu bila fina ili svekrvu jel šta dodavala  🤷‍♀️😁. Za koji dan ja nastupam sa "Ako sam trudna" simptomima 🤣

👨‍👩‍👦
    🧑 4god.

3/2020 kiretaža u 13tt
    3/2021 biokemijska
    06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
    Stiže nam Mia 💝

Sanjarka88
    08. Prosinac 2020. 08:35

Evo meeee

Koma noc bila. Legla sam s glavoboljom i probudila se s njom u 3 + grlobolja. Jutros mi grlo ok Al za glavu sam morala popit tbl da mogu funkcionirati na poslu 😔 Ugl mislim da me nesto hvata 🙄
    Nije mi valjda mala sad prinila koronu nakon 2 tjedna 😪
    Lucky sarma kazes 😂😂 a taj mali pad bazalne nista, mozda cak dobar znak 😁
    Ancy svida mi se tvoja pozitiva ❤️
    Kiky Jupi, jos malo pa odbrojavanje 😁😁🤞🤞🤞

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Anchy_23 🌈 🌸
    08. Prosinac 2020. 08:47

Lucky nije tako strasan pad tempice. Koliko sam skuzila dok je to sve u tim nekim gornjim intervalima je ok. Mozda je to zapravo i znak da se nesto dobro dogada
    Sanjarka nadam se da te nije sad korona uhvatila. Moguce je, ali ipak se nadam da nije i da te nece to sad zeznuti.

Sanjarka88
    08. Prosinac 2020. 09:20

Joj nadam se i ja 😑 bas me frka te corone u trudnoci pa i ovako ranoj potencijalno
    Mala se vratila u nedlju u stan, to je 13. Dan njene bolesti 
    Mene je jucer navecer uhvatila glava nije vrag ga bi tako brzo dobila virus 🙄
    A dobro, sta bude bit ce 
    Lucky cekamo nestrpljivo subotu 😁😁🤞🤞🤞❤️

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

danchy1990
    08. Prosinac 2020. 09:35

Lucky🍀

Ja spremam svoj first response za subotu, bezveze zauzima mjesto u ladici, valja ga iskoristit, a bit ću ionako sama u subotu ujutro pa mogu na miru pišat jutros sam zaboravila pišnut lh

Lh se piski tek iza 10-11h. Ujutro je uvijek svijetla. Promijeni ritual,kasnije piski 😉.

👨‍👩‍👦
    🧑 4god.

3/2020 kiretaža u 13tt
    3/2021 biokemijska
    06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
    Stiže nam Mia 💝

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.