Znaci malo prije me uhvatili bas grčevi i osjetim nešto kreće ja gotova, odem na wc kad ono iscjetka koliko hoćeš…i uhvati me neki da prostite proljev i sada prošli grčevi kao da nisu ni bili…sada sam jos vise zbunjena
Tina daj pisni test pa si na miru
Ako ne dođe M danas ujutro cu…ako je T u pitanju hoće pokazati test…imam samo neku trakicu..sutra mi je 11DPO
Koju trakicu?
Ako je implantacija bila 7dpo pokazat ce ti
Meni je 9dpo pokazalo s popodnevnim urinom
Trakicu iz milera, imala sam Kineze ali sam ih prošli ciklus potrošila…i ta mi je ostala…nisam htjela kupovati testove da ne dođem u napast prije testirati, ali na kraju kad se sada sve nešto pomrdalo probat cu tu trakicu pa cu vidjet
Meni je ona pokazala na 10dpo popodne 🙂
Sretnoooo 🤞🤞🤞
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Tina dobro zvuči, daj pišni ga! 🤞🤞🤞
Sanjarka hahaha gle jedan će valjda preživit taj ratAncy pa gle ako u pon ne bude folikula traži da ti što prije da duphaston jer to dok popiješ je 7 dana i dok M dođe još 3, 4 dana…to ti je taman neka normalna dužina ciklusa, tako da napadni gin a ne da odugovlači
Bome jadan gin. samnom u pon. kad ga ja napadnem
Tina dobro zvuči, daj pišni ga! 🤞🤞🤞
Sanjarka hahaha gle jedan će valjda preživit taj ratAncy pa gle ako u pon ne bude folikula traži da ti što prije da duphaston jer to dok popiješ je 7 dana i dok M dođe još 3, 4 dana…to ti je taman neka normalna dužina ciklusa, tako da napadni gin a ne da odugovlači
Bome jadan gin. samnom u pon. kad ga ja napadnem
Zao mi je sto ovaj put nije uspjelo ali novi mjesec nova nada.
Kod mene je jos gora situacija posto mi muz plovi.
Ja cu morat 6mj cekat ako ne uspije i ovaj mjesec. Nekad me takva depra opere al psihicki sam dosta jaka pa i kad klonem bude dan dva i kao nova sam. Bit ce nase bebe uskoro, one cekaju pravi trenutak ❤
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Tina pišni test ujutro . 🤞🤞🤞
Mozes i veceras . 🤞🤞🤞
Sutra ujutro cu 🤗🤗 grčevi su se smirili pa cu ujutro pišinuti 😁
👧 - 25
🧔🏻 - 32
Nezaštićeni odnosi - 2018
Papa - 8mj ✔
Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔
Kiky necu ni spomenuti vise svojih pisljivih mj dana 🤦🏼♀️.
Nekad bas trebas procitati ovako nesto pravi reality check!
Divim ti se na snazi. Ne mogu ni zamisliti kako ti je 6 mj bez dragoga. Svaka cast na strpljenju, vratiti ce ti se to stostuko. Stvarno tu imamo zene zmajeve 😉💪
Kiky necu ni spomenuti vise svojih pisljivih mj dana 🤦🏼♀️.
Nekad bas trebas procitati ovako nesto pravi reality check!
Divim ti se na snazi. Ne mogu ni zamisliti kako ti je 6 mj bez dragoga. Svaka cast na strpljenju, vratiti ce ti se to stostuko. Stvarno tu imamo zene zmajeve 😉💪
Ma sve je stvar kako si poslozis u glavi, al i ova korona je sve da prostite usrala jer su zato i duzi ugovori. No sta je tu je.
Ja danas piskila lh lagano pocinje tamnit, veceras cemo u akciju i sve ove dane. A vec dva tri dana isto osjetim laganu bol na lijevoj strani 😂 Valjda cu ulovit pik ovaj mj jer prosli nisam kako treba.
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Jutro! ☕
Prvo sam se u 5 probudila pa onda u 6.20 kao za posao...haha
Ali evo sad se tek ustajem. Lagano kava pa na put za slavoniju.
Kiky drzim fige da ulovis pik prije nego dragi ode. To bi bas bilo lijepo 🙂😊
Lucky ulala tempica ti je odlicna 🤞😊🍀
Svima zelim ugodan vikend. Ja cu vas skicati kad budem stigla. Ajde bar ce mi vikend proletiti pa ce i taj pon brzo doci i novi pregled.😉
Jutro zenske moje, i vikendom kad bi mogla odspavat ja se dignem rano 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Tina cekamo teestic 🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Ja sam rekla da cu od 6dpo piskit lh trakice ali sam se u pola 6 probudila i zaboravila 😂 vise srece drugi put. Tempica se i dalje drzi a nesto ranije sam ju mjerila, cice su danas bolne do boga miloga, nos zastopan vec 3 dana…. Veselo… Ne znas jel bolestina il sta vec 😂
Inace te cice tako rano krenu boliti? 😁
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji