Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tina25
    04. Prosinac 2020. 14:19

Lucky🍀

tina25

Ja sve vise mislim da ipak nisam trudna, grčevi su cijeli dan prisutni…iscjedak onako bijelo mliječni kao pred M…samo mi je još rano da dobijem, trebala bi tek za 4 dana

ništa nije otpisano dok god M ne dođe, pusti ti iscjetke i grčeve, znaju nas sto puta zavarat, vidi mene tek 5dpo a već sto teorija ja navijam da ne dođe jer su ti pomogle aqua femina kapi pa da znamo recept za uspješnost

Hehehe, hvala na podršci 🥰 ali eto ne znam do danas sam bila bas ono 99%uvjerena da sam trudna, sada već to polako pada to uvjerenje ali eto cekat cu gospođu vješticu, i nadati se da neće doći 

👧 - 25
    🧔🏻 - 32
    Nezaštićeni odnosi - 2018
    Papa - 8mj ✔
    Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔

Anchy_23 🌈 🌸
    04. Prosinac 2020. 14:40

Tina nista nije gotovo dok ne dode vjestica. Tako da misli pozitivno i biti ce vidjeti ces 
    Lucky samo ti nama pisi sto sve osjecas i sve simptomcice, zvuce super!
    --
    Ja sam u banani...haha Ana banana. Mislila sam da cu danas biti bolje, ali nisam. Imam osjecaj da samo gubim vrijeme do ponedjeljka. Koliko znam i citam ako ne odreagiras odmah na klomi tesko da ce ti se odjednom za 3 -4 dana stvoriti js.
    Najgore je sto se nemam cemu veseliti i iscekviati niti O niti testu na T i sve mi je tak bezveze...vise ni bazalnu ne mjerim.
    Jedino dobro sto je na tom uzvu bilo a nisam vam spomenula je moj endometrij. bio je 6.5 a u proslom ciklusu 5.9.
    Razlika je ta sto sam ovaj put dok sam pila klomifene pila i ciklu a to nisam u onom prvom ciklusu radila. U proslom ciklusu sam je tek pocela piti kad mi je gin rekla da je endo dosta tanak. 

tina25
    04. Prosinac 2020. 14:54

Znaci malo prije me uhvatili bas grčevi i osjetim nešto kreće ja gotova, odem na wc kad ono iscjetka koliko hoćeš...i uhvati me neki da prostite proljev i sada prošli grčevi kao da nisu ni bili...sada sam jos vise zbunjena 

👧 - 25
    🧔🏻 - 32
    Papa - 8mj ✔

Sanjarka88
    04. Prosinac 2020. 14:54

Lucky🍀

Ancy kako misliš nemaš se čemu veseliti? Pa ako i ne bude O ovaj put veselit ćeš se M da što prije dođe, a onda ponovo klomiju i trećoj sreći, uvijek ima nešto za veselit se, bitno je da ideš na preglede i ne gubiš po 2, 3 mjeseca čekajući M nego se to odmah rješava, ne brini se, bit će dobro, vidiš kako sam ja puna simptoma i prije nego što ih uopće mogu imat teoretski

Slazem se 🙂 Ancy znam da je tesko Al mozes ti to
    Ja sam 2 ciklusa propustila jer sam cekala glupi termin u dr. Evo docekala sam 😁

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    04. Prosinac 2020. 14:55

tina25

Znaci malo prije me uhvatili bas grčevi i osjetim nešto kreće ja gotova, odem na wc kad ono iscjetka koliko hoćeš…i uhvati me neki da prostite proljev i sada prošli grčevi kao da nisu ni bili…sada sam jos vise zbunjena

Tina daj pisni test pa si na miru 

Sanjarka88
    04. Prosinac 2020. 14:56

Inace od silnih kalukulacija
    Na kraju hopsali i sinoc i sad 🙈🙈🙈
    Znaci

Toliko smo vojnika ubacili sa sam uvjerena da ce unutra nastat 3. Svjetski rat i da ce se svi međusobno poubijati, i nece me imati tko oploditi 🤦‍♀️

Anchy_23 🌈 🌸
    04. Prosinac 2020. 14:57

Lucky🍀

Ancy kako misliš nemaš se čemu veseliti? Pa ako i ne bude O ovaj put veselit ćeš se M da što prije dođe, a onda ponovo klomiju i trećoj sreći, uvijek ima nešto za veselit se, bitno je da ideš na preglede i ne gubiš po 2, 3 mjeseca čekajući M nego se to odmah rješava, ne brini se, bit će dobro, vidiš kako sam ja puna simptoma i prije nego što ih uopće mogu imat teoretski

Ma brate, sestro ko ce docekati opet fazu da popijem duphaston pa da se ova gospoda sjeti doci pa klomi pa uzv..to tamo za mj dana  Sad trenutno je bas tesko i bezveze...
    Tek kad popijem opet nesto da mi ti jajnici prorade se mogu veseliti. Ne da mi se ni sexsat sa M. To je ko da pucam u prazno nije mi napeto. hahah totalno sam skrenula

tina25
    04. Prosinac 2020. 14:57

Sanjarka88 🦋

tina25

Znaci malo prije me uhvatili bas grčevi i osjetim nešto kreće ja gotova, odem na wc kad ono iscjetka koliko hoćeš…i uhvati me neki da prostite proljev i sada prošli grčevi kao da nisu ni bili…sada sam jos vise zbunjena

Ako ne dođe M danas ujutro cu...ako je T u pitanju hoće pokazati test...imam samo neku trakicu..sutra mi je 11DPO

👧 - 25
    🧔🏻 - 32
    Papa - 8mj ✔

Sanjarka88
    04. Prosinac 2020. 15:04

tina25

Sanjarka88 🦋

tina25

Ako ne dođe M danas ujutro cu…ako je T u pitanju hoće pokazati test…imam samo neku trakicu..sutra mi je 11DPO

Koju trakicu?
    Ako je implantacija bila 7dpo pokazat ce ti 
    Meni je 9dpo pokazalo s popodnevnim urinom 

tina25
    04. Prosinac 2020. 15:09

Sanjarka88 🦋

tina25

Sanjarka88 🦋

tina25

Ako ne dođe M danas ujutro cu…ako je T u pitanju hoće pokazati test…imam samo neku trakicu..sutra mi je 11DPO

Koju trakicu?
    Ako je implantacija bila 7dpo pokazat ce ti
    Meni je 9dpo pokazalo s popodnevnim urinom

Trakicu iz milera, imala sam Kineze ali sam ih prošli ciklus potrošila...i ta mi je ostala...nisam htjela kupovati testove da ne dođem u napast prije testirati, ali na kraju kad se sada sve nešto pomrdalo probat cu tu trakicu pa cu vidjet 

👧 - 25
    🧔🏻 - 32
    Papa - 8mj ✔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.